Edelstenen als kerstcadeau
Nasma

Edelstenen als kerstcadeau: hoe kies je de beste stenen om cadeau te geven?

Binnenkort is het weer kerstmis, een periode waarin samenzijn met je familie en gezelligheid centraal staat. Bij deze feestdag horen echter ook mooie cadeautjes. Wil je dit jaar origineel uit de hoek komen? Schenk je geliefde dan eens een edelsteen. In dit artikel kom je te weten hoe je het juiste kristal uitzoekt!

Kies op basis van horoscoop

Eén van de beste methodes om een edelsteen uit te kiezen, is door te kijken naar het sterrenbeeld van de persoon waaraan je het wilt schenken. Elk sterrenbeeld heeft namelijk zijn eigen specifieke karaktereigenschappen en er zijn meerdere kristallen waarvan de energie er perfect bij past. Hieronder een overzicht van welke edelstenen je kan kopen op basis van het horoscoopteken van je dierbare!

Sterrenbeelden en hun kristallen

Edelstenen cadeau gevenEdelstenen cadeau geven: volg je intuïtie

Weet je de verjaardag niet van de persoon die je wilt verrassen of is het uitzoeken op basis van horoscoop niet helemaal je ding? Dan kan je ook gewoon je intuïtie volgen. Elke soort edelsteen heeft een eigen unieke trilling en werking. Door op je eerste impuls af te gaan, trek je de steen aan die het best bij jou past. Als je voor iemand anders een kristal koopt, kan je deze methode ook toepassen. In dat geval dien je hem of haar gewoon in je achterhoofd te houden wanneer je een edelsteen uitkiest.

Een klein trucje dat helpt bij het uitzoeken van een kristal in de webshop: plaats je hand boven de foto’s van de edelstenen. Merk op hoe dit voelt. Als je merkt dat een bepaalde steen warmte uitstraalt of je handen plots gaan tintelen, is dit een goed teken. Ook bij het uitvoeren van deze truc, is het belangrijk om je dierbare in gedachten te houden, zodat de steen volledig op zijn of haar energie afgestemd is.

Kijk naar de werking

Er is nog een derde manier waarop je de perfecte edelsteen kan uitzoeken: op basis van de werking. De unieke trilling van een bepaald soort kristal geeft het een andere werking, zowel op fysiek als psychisch en spiritueel vlak. Sommige edelstenen zijn bijvoorbeeld goed voor de bloedsomloop, andere helpen je positiever in het leven staan, enzovoort.

Om een kristal uit te zoeken op basis van de werking is het dus belangrijk dat je jezelf afvraagt waar je dierbare op dit moment nood aan heeft in zijn of haar leven. Wanneer je daarop het antwoord vindt, kan je je verdiepen in de werking van de edelstenen. Om je enkele voorbeelden te geven: een amethist helpt bij het bevorderen van spirituele gaven, een amazoniet werkt bij stemmingswisselingen, een celestien vergemakkelijkt het contact met engelen en zo heeft elke steen zijn speciale werking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *