Hoe gebruik je een jade roller
Gezichtsrollers

Hoe gebruik je een jade roller voor een betere huidverzorging?

Het gebruik van jade rollers dateert van meer dan 5.000 jaar geleden. Het wordt in China al eeuwenlang gebruikt als een manier om de teint en het uiterlijk van de huid te verbeteren. Jade rollers worden vandaag de dag nog steeds gebruikt om de bloedcirculatie te bevorderen, zwellingen en ontstekingen te verminderen, en de lymfedrainage te stimuleren. Tegenwoordig kun je veel verschillende soorten jade rollers vinden die allerlei voordelen bieden voor je gezondheid en schoonheidsroutine.

Maar hoe gebruik je een jade roller voor een betere verzorging van je huid? In dit artikel geven we je een aantal tips over hoe je je jade roller op de juiste manier gebruikt, zodat hij je optimale resultaten geeft!

Wat is een Jade Roller?

Een jade roller is een natuurlijke manier om de teint en het uiterlijk van uw huid te verbeteren. Het kan helpen de bloedcirculatie te bevorderen, zwellingen en ontstekingen te verminderen, en zal de lymfedrainage stimuleren. Een jade roller helpt bij veel verschillende dingen, waaronder het helpen bestrijden van acne, maar het kan ook worden gebruikt om wonden effectiever te behandelen.

Jade rollers zijn gemaakt van toermalijn kristal, die al eeuwenlang in de Oosterse geneeskunde worden gebruikt. Er wordt gezegd dat ze helende eigenschappen hebben die helpen bij veel verschillende dingen.

Waarom is een goede huidverzorging belangrijk?

Een goede huidverzorging is belangrijk omdat het u helpt een gezond en jeugdig uiterlijk te behouden. Een goede huid zorgt er niet alleen voor dat u zich beter in uw vel voelt, maar kan ook een indicator zijn van uw algemene gezondheid.

Een gezonde huid heeft een mooie, egale teint en textuur. Het aanbrengen van toners, vochtinbrengende crèmes, scrubs, maskers en andere huidverzorgingsproducten heeft als bijkomend voordeel dat je huid er niet alleen beter uitziet, maar ook heerlijk aanvoelt.

Jade gezichtsroller gebruikenHoe kun je zien of je huid extra aandacht nodig heeft?

Er zijn veel tekenen dat je huid wat extra aandacht nodig heeft. Als je huid er een beetje dof uitziet, kan dat komen doordat dode cellen zich aan de oppervlakte hebben opgehoopt en de poriën verstoppen, of het kan betekenen dat je lichaam niet genoeg vocht heeft om de bovenste huidlaag goed te hydrateren.

Een andere reden voor een doffe huid kan zijn dat u niet genoeg scrubt. Je huid regenereert zichzelf elke 28 dagen, dus om een gezonde en mooi uitziende huid te hebben, moet je regelmatig de oude cellen verwijderen door zachtjes te scrubben.

Waar is een Jade gezichtsroller goed voor?

De voordelen van het gebruik van een jade roller zijn eindeloos! Onder andere het stimuleren van de collageenproductie, het in balans brengen van de talgproductie en het verminderen van ontstekingen in je hele lichaam – om er maar een paar te noemen.

De jade roller wordt onder meer gebruikt om de lymfedrainage te bevorderen, de microcirculatie te verbeteren, zwellingen te verminderen en de vermoeide huid te verkwikken.

Hoe gebruik je een Jade roller: wat is de juiste manier?

Wel, hoe gebruik je een jade roller om je huid die extra aandacht te geven die het verdient? Het beste tijdstip om een jade roller te gebruiken is vlak voor het slapen gaan. Masseer het gezicht zachtjes met ronddraaiende bewegingen vanuit het midden naar buiten gedurende ongeveer 10 minuten om de spieren te ontspannen.

Als u een jade roller met een kleiner uiteinde hebt, gebruik die dan om gevoelige gebieden zoals de ogen en de mond elk ongeveer 3 minuten te masseren – u zou daarna wat warmte op uw huid moeten voelen.

Gebruik de grotere kant van de roller en beweeg met stevige bewegingen omhoog naar uw wangen en kin en weer terug naar beneden. Dit zal helpen om het lymfestelsel te stimuleren en de teint en het uiterlijk van uw huid te verbeteren.

Breng na de roller een serum of vochtinbrengende crème aan. Je kunt ook een olie zoals rozenbottel-, teunisbloem- of kokosolie aan je huid toevoegen door het daarna zachtjes in je gezicht te masseren. Laat de oliën ‘s nachts intrekken voor het beste resultaat!

Hoeveel kost een Jade roller?

Jade gezichtsrollers waren vroeger vrij duur maar tegenwoordig kun je ze kopen aan een zeer betaalbare prijs. Natuurlijk hebben wij van Nasma ook een zeer kwalitatieve jade gezichtsroller in ons assortiment, en die is al te verkrijgen voor slechts 35,95.

Massage Roller – Jade – Nefriet

Oorspronkelijke prijs was: €38,95.Huidige prijs is: €35,95.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *