Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan NASMA BV geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantendienst@nasma.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Contact ivm retourneren

U stuurt ons gewoon een mailtje op klantendienst@nasma.be met vermelding van uw naam, uw ordernummer en de producten die u wenst te retourneren of waarvoor u gebruik wil maken van het herroepingsrecht. Wij behandelen uw aanvraag dan meestal binnen de 48u.