Hoe verzenden wij bij Nasma.be uw pakketjes?

Alle bestellingen die op een werkdag bij ons worden ontvangen voor 18u, en waarvan alle bestelde producten op voorraad zijn worden dezelfde dag nog verzonden.
De bedoeling is steeds dat uw pakket dan de volgende dag geleverd wordt op uw adres in België of Nederland. Voor andere landen in Europa kan de verzending één of twee dagen extra onderweg zijn.
Vanzelfsprekend ontvangt u van ons steeds een trackingcode van zodra uw pakket bij ons vertrokken is. Op die manier kan u goed opvolgen wanneer u uw pakket bij u thuis kan verwachten.

Wat zijn de verzendkosten?

Vanaf een bestelbedrag van €40,00 verstuurt Nasma.be uw bestelling steeds volledig gratis binnen België en Nederland. Voor kleinere bestellingen onder de €40,00 wordt een kleine verzendkost van €5,95 aangerekend.

Klanten die een pakket willen laten leveren in andere landen in Europa betalen een vast verzendtarief afhankelijk van het land van bestemming. Een gedetailleerd overzicht van alle verzendkosten en de landen waar Nasma.be pakketjes kan laten leveren kan je hieronder onze verzendtabel raadplegen.

Overzicht verzendopties- en kosten

Land levering

Leveringskost

België €5,95 (gratis vanaf een bestelling van €40)
Luxemburg €5,95 (gratis vanaf een bestelling van €40)
Nederland €5,95 (gratis vanaf een bestelling van €40)