Enig resultaat

Show sidebar

Lepidoliet werking

Met zijn zachte lila kleur en kalmerende energie is de steen een verbluffend mooie steen. Het verschijnt in verschillende tinten, afhankelijk van de concentratie aan mineralen in de steen. Maar roze en lila tinten zijn veruit de meest opvallende en krachtige.

Terwijl het vaak in kleine stukjes in grotere stukken kwarts te vinden is, is eigenlijk een vorm van Mica. Mica is de steen die wordt vermalen tot poeder om vele mooie kleurrijke oogschaduwen en andere cosmetische producten te maken.

Lepidoliet wordt over de hele wereld gevonden, maar de lila variëteit komt vooral in Zimbabwe voor.

Zoals bij alle stenen die in een bepaald gebied voorkomen, kan Lepidoliet vrij moeilijk te vinden zijn en er zijn veel vervalsingen op de markt. Zorg ervoor dat je het echte werk koopt.

Spirituele betekenis

Het is het perfecte genezingskristal om een vrouw te helpen haar emoties te stabiliseren, de pijn van diepgevoelde wonden op te lossen, het hart te kalmeren en stress en depressie te verminderen.
De kalmerende vibraties van Lepidoliet zullen je wapen zijn om elke storm, orkaan of wervelwind aan te doorstaan. Het zal je gevoel van vertrouwen en doelgerichtheid vernieuwen.

Gebruik  de steen om je dopamine te stimuleren, natuurlijke “feel-good” chemicaliën los te laten en euforie te voelen.
De kalmerende vibraties van dit lavendelkristal zullen een gevoel van optimisme en evenwicht opwekken.Een nieuw verhoogd gevoel van evenwicht kan worden gebruikt om je te richten op het bouwen van iets nieuws en spannends in je leven.
Wanneer je in een staat van rust bent, zul je je kunnen concentreren op het in lijn brengen van je geest met je lichaam, zodat je met vreugde en harmonie door het leven kunt lopen.

We leven in een wereld van evolutie, waar de enige constante verandering is. Wanneer je verandering begint te omarmen als een kans voor voortdurende vernieuwing en groei, zul je de veerkracht ontwikkelen die je nodig hebt om elke situatie in het leven aan te pakken terwijl je geniet van het proces. De steen brengt geluk en verdrijft negativiteit. Het helpt ook om oude energiepatronen te verschuiven of te herschikken, wat hoop en positiviteit in een slechte situatie brengt. Als je een stuk van deze steen bij je hebt, vermindert dat ook de stress die gepaard gaat met belangrijke veranderingen in het leven.

Op fysiek niveau wordt aangenomen dat het een kalmerende energie bezit voor mensen die lijden aan post-traumatische stressstoornis.
Het kan ook gunstig zijn voor kinderen met hyperactiviteit of ADHD. En het dragen van een ketting kan helpen bij slaapstoornissen.
Soms ga je door een achtbaan van emoties. Het hebben van een stuk lepidoliet is als het hebben van een anker dat je sterk en stabiel houdt.De mooie en krachtige blauwe kleur roept de geest van de zee en de lucht op. Alleen al het kijken naar dit prachtige stuk steen is genoeg om je te vertragen en je meer ontspannen te laten voelen.

Het zal je  gevoel van bewustzijn versterken en je begeleiden om eerst te denken voordat je handelt. Het zal je de weg wijzen bij het ontdekken van je ware verlangens, het overslaan van de roekeloze beslissingen en de angst voor de gevolgen ervan.
Deze steen zal je ook begeleiden bij het afwegen van je beste opties voor een gelukkig en bevredigend leven.

Lepidoliet kopen

Als je lepidoliet in een negatieve ruimte gebruikt om er vreugde in te brengen, dan moet  je dit samen met doen met een steen die de negativiteit uit de ruimte zal zuiveren. De meest effectieve stenen voor het reinigen van negativiteit zijn die met donkere kleuren. Ze zijn ook esthetisch aantrekkelijk in combinatie met lila lepidoliet.

Als de bron van spanning in een bepaalde ruimte verdriet is, zijn de beste stenen om te combineren apachetranen en opaal.