Geboortesteen voor ram
Edelstenen

Geboortesteen voor Ram (Aries): 21 maart tot en met 19 april

De Ram staat bekend om kenmerkende eigenschappen als vitaliteit, moed en ambitieus. Vaak is onafhankelijkheid belangrijk voor je, aangezien je liever de leiding neemt dan volgzaam achter anderen aanloopt. Je krijgt graag je zin en schikt je niet graag naar autoriteit van anderen. Jij trekt je eigen plan en schroomt niet terug om hierin van jezelf te laten horen.

Een flinke dosis zelfvertrouwen en charisma maken je tot een trendsetter. Enthousiast begeef je je telkens weer in nieuwe avonturen. Wel vind je het lastig om over diepere gevoelens te praten en houd je het liever luchtig en speels. Ter ondersteuning en bemoediging van deze sprekende eigenschappen, kies je voor de specifieke geboortesteen die bij de Ram hoort.

1. Carneool voor moed en vitaliteit

De geboortesteen voor Ram bij uitstek is de Carneool. Deze oranjekleurige steen komt oorspronkelijk uit India en richt zich op de eerste 3 chakra’s, voor kracht en vitaliteit op gebied van zelfvertrouwen, actie ondernemen en seksualiteit. Hierdoor sluit het ideaal aan op de vurige en sensuele grondslag die elke Ram eigen is.

Als Ram ben je sexy, ambitieus en charismatisch en deze geboortesteen voor Ram kan je helpen om hierin stralender naar de voorgrond te treden. Door deze steen dichtbij te houden, durf je sneller actie te ondernemen en ervaar je een toename aan levenskracht en seksuele of creatieve energie. Je wilskracht wordt aangespoord, waardoor deze energieke steen je helpt om besluitvaardiger te handelen. Je zult een aanzienlijke opleving van je zelfvertrouwen ervaren als je voor deze geboortesteen voor Ram kiest.

2. Diamant voor intensiteit en speelse verbeelding

Een andere geboortesteen voor Ram is de Diamant. Deze edelsteen kenmerkt de maand april, waarin het sterrenbeeld Ram tot leven komt en kenmerkt zich door kenmerken als intensiteit en soevereiniteit. Kenmerken die onmiskenbaar aansluiten bij het karakter van de Ram. De Diamant is een kleurloze edelsteen die opnieuw de onderste 3 chakra’s activeert en bijdraagt aan levenskracht, sensualiteit en assertief handelen.

In periodes waarin je moeilijke beslissingen moet nemen, helpt deze steen je om hierin direct te schakelen. Het voedt je zelfvertrouwen en geloof in jezelf en ondersteunt jouw innerlijke daadkracht en overtuigd zijn over jezelf. Een mooie geboortesteen voor Ram die met en onmiskenbare schittering ook jouw innerlijk zelf naar voren weet te halen. Het speelse wordt in Ram opgehaald door Diamant via een versterkte verbeeldingskracht en tevens ervaar je meer energie en gelukzaligheid, wanneer je deze geboortesteen bij je draagt.

3. Jaspis voor passie en avontuur

Als Ram ken je een voortdurende drang naar vreugde en avontuur. Een passievol karakter kenmerkt de natuur van dit sterrenbeeld. Om je hier meer te verbinden, kies je voor Jaspis als de geboortesteen voor Ram. Deze edelsteen versterkt eigenschappen als doorzettingsvermogen, geduld, avontuurlijkheid en passie, waardoor het speelse en ontvankelijke in de Ram extra wordt benadrukt.

Draag de Jaspis dichtbij en spontaan zul je willen ontdekken welke vreugdevolle avonturen te beleven zijn. Zonder beren op de weg, spoort jouw wilskracht je aan om actief jezelf in het leven te plaatsen en geen steen onomgekeerd te laten. Het kind komt in je naar boven en bewandelt onbevreesd nieuwe en onbekende paden. Een uitstekende geboortesteen voor Ram, om vol passie en wijsheid het voortouw te nemen.

De geboortesteen voor Ram

Als je een geboortesteen voor Ram wilt gebruiken, dan zijn er diverse edelstenen waaruit je kunt kiezen. Elke geboortesteen heeft eigen kenmerken die de beste eigenschappen in de Ram naar voren halen. Het hangt er vanaf wat je op dat moment nodig hebt en welke geboortesteen je de beste ondersteuning of aanmoediging kan geven. Een juiste edelsteen doet jouw sprankelrijke en speelse natuur opleven en bekrachtigt bovendien je zelfvertrouwen en assertieve houding.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *