Geboortesteen voor stier
Edelstenen

Geboortesteen voor Stier (Taurus): 20 april tot en met 20 mei

Personen met het sterrenbeeld Stier houden van zekerheid, regelmaat en een stabiele levensstijl. Altijd bereid om te helpen en genieten van gezelligheid en trouwe vriendschappen. Een toegewijde, harde werker die uitermate veel geduld kan opbrengen, zonder uiting te geven aan mogelijke frustraties. Je zult als Stier niet graag de confrontatie opzoeken, maar eerder zelf een weg vinden om tot een oplossing te komen en verdere onenigheid ontwijken.

Ondanks dat je attent, zachtaardig en vrijgevig bent, kun je ook koppig en onredelijk zijn wanneer je eenmaal uiting geeft aan ongenoegens. Een duidelijke overtuiging over het eigen gelijk, zorgt ervoor dat je scherp uit de hoek kunt komen en je moeilijk openstelt voor argumenten die daar niet mee overeenkomen. Een geboortesteen voor Stier biedt je extra houvast en versterking van unieke eigenschappen die bij dit sterrenbeeld horen.

1. Rozenkwarts voor liefde en eigenwaarde

Met Rozenkwarts als geboortesteen voor een Stier kun je rekenen op meer zelfliefde. Bij uitstek staat deze edelsteen voor liefde en zachtaardigheid, eigenschappen die de Stier sieren. Door deze steen bij je te dragen zorg je voor heling op emotioneel vlak en zul je bij boosheid eerder geneigd zijn tot vergeven. Ook stress zal eenvoudiger kunnen worden losgelaten, wat de algehele gezondheid ten goede komt.

De Rozenkwarts activeert je hartchakra en maakt het mogelijk om de liefde die in je zit meer te verspreiden. Het zorgt voor verbinding met anderen, iets waar een Stier erg naar verlangt. Als je deuken in vertrouwen hebt opgelopen, dan heelt Rozenkwarts deze kwetsuren voor je en zuivert je auraveld.  Je zult beter kunnen ontspannen en meer in harmonie raken, zonder dat er te veel van je wordt gevraagd. Een goede geboortesteen voor elke Stier die meer zachtheid en liefde wil vinden.

2. Agaat voor communicatie en vertrouwen

Als Stier kun je eindeloos geduld opbrengen en vind je het vaak lastig om je mening te geven. Niet omdat je die niet zou hebben, maar meer omdat confrontatie of discussies je minder liggen. Voordat je je ongenoegen uitspreekt, moet er veel gebeuren. De geboortesteen Agaat helpt je bij het verwoorden van je gevoelens. Zo hoef je minder lang je frustraties binnen te houden en zul je minder fel hieraan uiting hoeven geven wanneer het uiteindelijk genoeg is voor je. Door een betere communicatie bouw je vertrouwen op en blijft de harmonie eerder bewaard.

Deze edelsteen helpt je bij het onder woorden brengen van je mening en gevoelens, op een meer effectieve wijze. Zo vermijd je dat je gevoelens oppot, om als een bom tot ontlading te komen. Agaat opent zacht en zorgvuldig je keelchakra waardoor er meer ruimte tot zelfexpressie komt. De communicatie komt meer in balans en je hoeft minder geduld op te brengen en laat minder over je ruim gestrekte grenzen lopen.

3. Rhodoniet voor vrijgevigheid en ontwikkeling

Als Stier ben je behulpzaam, zorgzaam en betrokken bij de gemeenschap. Het gaat je aan het hart hoe anderen zich voelen en draagt graag bij aan harmonie en verbondenheid. Met de geboortesteen Rhodoniet hervindt je verborgen talenten om dit nog effectiever in te zetten. Je zult door deze edelsteen de juiste personen aan gaan trekken die passen bij jouw karakter en instelling. Je ontwikkelt jezelf op gebied van talenten en vaardigheden die jezelf voldoening geven, maar ook voor anderen van onschatbare waarde zullen zijn.

Je ontdekt waar je kwaliteiten liggen, doordat Rhodoniet helderheid verschaft via dromen en verbeeldingskracht. Bovendien zul je fysiek meer vitaliteit en kracht ervaren. Je leert de waarde van vrijgevigheid en zult jouw specifieke vaardigheden tot bloei zien komen. Een waardevolle geboortesteen voor Stier om bij je te dragen, als je op zoek bent naar jouw bijdrage in de wereld.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *