edelstenen voor doorzettingsvermogen
Edelstenen

Welke edelstenen kunnen je helpen met je doorzettingsvermogen?

Edelstenen zijn al eeuwenlang bekend om hun helende eigenschappen. Heel wat mensen, waaronder wij, geloven dat ze mentale, emotionele en fysieke problemen kunnen helpen verminderen of zelfs genezen. In dit artikel bespreken we hoe bepaalde edelstenen je kunnen helpen met je doorzettingsvermogen.

Doorzettingsvermogen is belangrijk omdat het je in staat stelt om doelen te bereiken die anders onbereikbaar zouden zijn. Het helpt je om te blijven werken aan een taak, ondanks tegenslagen of moeilijkheden die zich voordoen. Het maakt het mogelijk om vol te houden wanneer dingen moeilijk worden, in plaats van op te geven. Hierdoor kan het bijdragen aan persoonlijke groei en succes op professioneel en persoonlijk vlak.

Wat zijn edelstenen?

Edelstenen zijn mineralen die van nature voorkomen en zijn vaak kleurrijk en prachtig. Ze worden gewonnen uit mijnen en kunnen worden geslepen en gepolijst voor sieraden of decoratieve doeleinden. Edelstenen worden vaak geassocieerd met specifieke eigenschappen en helende krachten.

Hoe werken edelstenen?

Veel mensen geloven dat edelstenen energieën uitstralen die kunnen helpen bij het balanceren van de energie in ons lichaam. Deze energieën zouden kunnen helpen bij het verminderen van stress, het verhogen van ons zelfvertrouwen en het verbeteren van onze emotionele welzijn.

Edelstenen voor doorzettingsvermogen

Er zijn een aantal edelstenen die specifiek worden geassocieerd met het verhogen van ons doorzettingsvermogen. Hieronder bespreken we enkele van deze stenen:

 • Carneool: wordt geassocieerd met zelfvertrouwen en moed. Het zou kunnen helpen bij het verminderen van angst en onzekerheid en het verhogen van onze vastberadenheid.

Carneool: 1 Ruwe Carneool in Doosje 25-40mm kopen - NASMA.be

Carneeol geeft kracht & energie. Ook zal je meer doorzettingsvermogen bereiken dan je ooit gedacht had van jezelf.
€4,95
 • Citrien: wordt geassocieerd met optimisme en zelfvertrouwen. Het zou kunnen helpen bij het verminderen van negatieve gedachten en het verhogen van onze motivatie.

Citrien: 3 Citrienpuntjes in Doosje kopen - NASMA.be

De prachtig en unieke Citrien werkt vooral opbeurend en trekt succes & geluk naar je toe. Geleverd met 3 puntjes in verschillende grootte in een doosje.
€9,95
 • Aventurijn: wordt geassocieerd met vastberadenheid en leiderschap. Het zou kunnen helpen bij het verminderen van angst en twijfel en het verhogen van onze vastberadenheid.

Aventurijn: 1 Groene Aventurijn in Doosje 25-40mm kopen - NASMA.be

De groene aventurijn steen is de steen bij uitstek om je levenskracht te geven. Hij repareert niet alleen je cellen maar zal ook zorgen voor een nieuwe groei. Ook bij het herstel van een operatie of ziekte, kan deze steen perfect ingezet worden. De groene aventurijn komt in een doosje en heeft...
€5,95
 • Tijgeroog: wordt geassocieerd met focus en concentratie. Het zou kunnen helpen bij het verminderen van afleidingen en het verhogen van onze concentratie en vastberadenheid.

Tijgeroog: 1 Tijgeroog in Doosje 25-40mm kopen - NASMA.be

Tijgeroog is een beschermende steen die de aandacht naar het grotere geheel trekt. Heeft een positieve werking bij verkoudheden en op geslachtsorganen.
€4,95

Hoe gebruik je edelstenen voor doorzettingsvermogen? Er zijn verschillende manieren om edelstenen te gebruiken om je doorzettingsvermogen te verhogen. Een van de meest populaire manieren is om een steen in je zak te dragen of hem in de buurt van je bed te leggen. Sommige mensen dragen ook sieraden gemaakt van deze stenen of plaatsen ze op een specifieke plaats om hun energieën te absorberen.

Een andere manier om edelstenen te gebruiken voor het verhogen van je doorzettingsvermogen is door middel van meditatie. Je kunt bijvoorbeeld een steen in je hand houden tijdens een meditatie sessie en je richten op de energieën die de steen uitstraalt. Dit zou kunnen helpen bij het verminderen van stress en het verhogen van je motivatie.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat edelstenen geen magische krachten hebben en dat het verhogen van je doorzettingsvermogen ook vereist dat je actie onderneemt en je gedachten en gedrag verandert. Edelstenen kunnen echter wel een hulpmiddel zijn om je te ondersteunen bij het bereiken van je doelen.

Edelstenen zijn prachtige mineralen die al eeuwenlang worden geassocieerd met helende eigenschappen. Er zijn verschillende edelstenen die specifiek worden geassocieerd met het verhogen van ons doorzettingsvermogen, zoals Carneool, Citrien, Aventurijn en Tijgeroog. Deze stenen kunnen worden gebruikt in combinatie met meditatie en andere technieken om stress te verminderen en onze motivatie te verhogen. Het is belangrijk om te onthouden dat edelstenen geen magische krachten hebben en dat het verhogen van je doorzettingsvermogen ook vereist dat je actie onderneemt en je gedachten en gedrag verandert.

Wat zijn andere tips om aan je doorzettingsvermogen te werken?

doorzettingsvermogenEr zijn veel manieren om aan je doorzettingsvermogen te werken. Hier zijn enkele tips die je kunt proberen:

 1. Stel realistische doelen: Het is belangrijk om doelen te stellen die haalbaar zijn en die je echt wilt bereiken. Dit zal helpen om je gemotiveerd te houden en je energie te richten op wat belangrijk voor je is.
 2. Maak een plan: Eenmaal je doelen hebt gesteld, is het belangrijk om een plan te maken voor hoe je ze gaat bereiken. Dit kan helpen bij het identificeren van de stappen die je moet ondernemen om je doelen te bereiken en houdt je op de juiste weg.
 3. Blijf positief: Het is makkelijk om ontmoedigd te worden wanneer je tegen obstakels aanloopt, maar het is belangrijk om positief te blijven denken. Probeer te focussen op je vooruitgang in plaats van op je tegenslagen en herinner jezelf eraan waarom je je doelen wilt bereiken.
 4. Prioriteer je tijd: Het is belangrijk om je tijd te besteden aan activiteiten die je dichter bij je doelen brengen en tijd te besparen voor de dingen die je echt wilt doen.
 5. Beloon jezelf: Beloon jezelf wanneer je vooruitgang maakt of een doel bereikt. Dit kan helpen om je gemotiveerd te houden en je te laten zien dat je harde werk zich uitbetaalt.
 6. Oefen discipline: Doorzettingsvermogen vereist discipline. Oefen jezelf om consequent te werken aan je doelen, zelfs als je niet in de stemming bent of het moeilijk is.
 7. Zoek steun: Het is belangrijk om steun te hebben van vrienden, familie of een coach om je te helpen bij het bereiken van je doelen. Dit kan helpen bij het handhaven van je motivatie en het aanpakken van problemen.

Houd er rekening mee dat het verbeteren van je doorzettingsvermogen een proces is en dat het tijd kost. Het is belangrijk om vol te houden en jezelf te blijven uitdagen om je doelen te bereiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *