kerstcadeautjes
Nasma

Drie leuke spirituele kerstcadeautjes die je bij Nasma.be kan kopen

Kerstmis is het seizoen van het geven, en er zijn vele prachtige geschenken die u aan uw dierbaren kunt geven. Maar als je nu op zoek bent naar iets dat hun hart echt zal raken, dan is het tijd om eens out-of-the-box te denken. Hier bij Nasma.be hebben we een brede selectie van spirituele producten van hoge kwaliteit die je deze kerst cadeau kunt doen. Dus als u de ware betekenis van Kerstmis met uw dierbaren wilt delen, blader dan vandaag nog door onze website!

We hebben een ruim scala aan spirituele geschenken die perfect zijn om te geven met kerst of een andere speciale gelegenheid! We hebben een aantal van onze bestsellers verzameld zodat je kan ontdekken wat je geliefden graag onder de kerstboom zouden ontdekken. Spirituele geschenken zijn sowieso enorm in opkomst, omdat mensen zich tegenwoordig meer zorgen maken over gezondheid en wat er met hun lichaam gebeurt.

De meeste mensen zullen denken dat spirituele geschenken alleen over meditatie en yoga gaan, maar er is een breed scala van spirituele producten die je kunt geven als een geschenk. Nasma’s spirituele geschenken omvatten onder andere een ruim scala aan helende edelstenen, wierookstokjes en ontspannende Yoni massage sets.

Blauwe apatiet trommelstenen

3 Blauwe Apatiet Trommelstenen

Blauwe apatiet edelstenen zijn prachtige, heldere stenen met een gevarieerd aanbod van blauwe tinten. Deze edelstenen zijn perfect voor mensen die van blauw houden en het is geweldig voor mensen die de helende eigenschappen van deze edelstenen willen ervaren. Hij kan ook dienen als hulpmiddel voor mensen die hun zenuwstelsel willen kalmeren.

Blauwe apatiet stenen worden over het algemeen gebruikt als een helende steen en men gelooft dat hij geassocieerd wordt met het derde oog chakra. Het dragen of dragen van deze edelstenen kan helpen uw intuïtie te versterken en uw psychisch bewustzijn te vergroten.

Mensen die last hebben van nervositeit, angst, stress en depressie hebben meestal baat bij het dragen van blauwe appatiet edelstenen. Men gelooft dat deze stenen stress kunnen verlichten en het zenuwstelsel kalmeren.

Van blauwe apatiet edelstenen wordt ook verondersteld dat ze mensen helpen die problemen hebben met slapeloosheid. Voor mensen die moeilijk in slaap vallen, kunnen blauwe apatiet edelstenen een goede aanvulling zijn op hun slaaproutine, omdat ze de geest kalmeren en stress verminderen.

Wierookstokjes

Sacred Ritual

Een tweede geweldig cadeau-idee zijn wierookstokjes. Mensen die yoga beoefenen kennen heel goed de voordelen van het branden van wierookstokjes. De juiste geur helpt om een vredige atmosfeer te creëren en zich te ontdoen van vervuilende invloeden, zoals elektromagnetische straling. Wierookstokjes bevorderen ook de concentratie voor de meditatie. Bovendien is er bewijs dat bepaalde geuren onze energiecentra (chakra’s) kunnen beïnvloeden. Kortom, wierookstokjes zijn nooit een slecht idee om als geschenk te geven.

Je kan kiezen uit een groot assortiment wierookstokjes bij Nasma.be . We hebben allerlei geuren waarmee je een selectie kan maken volgens je specifieke voorkeuren en/of de smaak van de ontvanger. Wierookstokjes worden ook vaak gebruikt bij religieuze ceremonies en andere feestelijke gelegenheden. Neem zeker contact met ons op als je vragen hebt over onze wierookstokjes of als je uitgebreider advies wilt.

Yoni Massage Set

Yoni Massage Set Jade & Rozenkwarts

Een Yoni massage set is een geweldig cadeau voor vrouwen. Het is ontworpen om te helpen bij het herstel van bekkenbodemspieren die verzwakt of beschadigd zijn na een bevalling, trauma, slechte voeding, veroudering of gewoon van te lang zitten. Met de yoni massage set krijg je alle instrumenten die nodig zijn om een volledige lichaamsmassage van je eigen vagina uit te voeren- perfect voor persoonlijke self-love!

Je kunt deze hulpmiddelen gebruiken om pijn tijdens het vrijen te verlichten, stress te verminderen, de doorbloeding en hormoonspiegels te verhogen, het orgasmevermogen te herstellen en nog veel meer.

Nasma heeft verschillende yoni massage sets in het gamma, voor verschillende doelstellingen. Iedere set uit ons assortiment bevat een speciaal yoni ei en een yoni stick.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *