Show sidebar

Yoni massage

Yoni is de term voor vagina in het Sanskriet, meestal vertaald als “heilige ruimte” of “heilige zaal”. De betekenis en het gebruik ervan zijn een ander alternatief voor de opvattingen van westerse vrouwen In Tantra wordt yoni bekeken vanuit de uitgangspunten van liefde en respect.

Het doel van yoni-massage is om een ​​ontspannende ruimte voor vrouwen te creëren, haar in een staat van hoge opwinding te brengen en meer plezier uit haar yoni te halen. Haar partner ervaart het plezier van dienen en is getuige van een bijzonder moment. Yoni massage kan ook gebruikt worden als sekstechniek en is een uitstekende activiteit om zelfvertrouwen en intimiteit op te bouwen. Sommige therapeuten gebruiken het om vrouwen te helpen seksuele barrières of trauma’s te overwinnen.

Het doel van deze Yoni massage is niet een orgasme op zich. Een orgasme is meestal een prettige en welkome bijwerking. Het doel is alleen entertainment en yoni / vaginale massage. Vanuit dit perspectief kunnen zowel ontvangers als donateurs ontspannen zonder zich zorgen te maken over het doel. Het is ook nuttig voor mannen om iets op te geven zonder iets terug te verwachten. Laat de vrouw gewoon genieten van de massage en ontspan. Deze visie zal meer intimiteit en zelfvertrouwen creëren, en zal je horizon van seksueel verlangen enorm verbreden.

Procedure

Vraag de vrouw om een kussen onder haar hoofd te steken en op haar rug te liggen. Door het verhogen met de kussens kan ze haar geslacht en partner  zien. Leg een kussen onder je heupen en bedek het met handdoeken. Haar benen moeten aan beide kanten recht liggen met, haar knieën  licht gebogen. Zo zijn haar  seksuele bewegingen tijdens de massage duidelijk zichtbaar. De man/vrouw zit op de schoot van de ontvanger. Adem diep en ontspannen voordat je je lichaam aanraakt. Zowel de donor als de ontvanger dienen zich ervan bewust te zijn dat ze gedurende het hele proces langzaam, diep en ontspannen moeten ademen. Als de ontvanger stopt of oppervlakkig ademt, moet de donor de ontvanger er voorzichtig aan herinneren weer te gaan ademen.

Masseer zachtjes de benen, buik, billen, borsten … om te ontspannen en de ontvanger voor te bereiden om de yoni aan te raken.

Gebruik de juiste olie

Giet een kleine hoeveelheid hoogwaardige olie rond het yoni-gebied. Gebruik er voldoende zodat het n de buitenkant van de yoni bedekt. De meest geschikte olie voor “yoni” vind je in onze online winkel. Begin zachtjes de venusheuvel en de buitenste lippen van de vagina te masseren. Neem de tijd en ontspan. Geniet van de vaginale massage. De ontvanger kan zijn of haar borst masseren, of gewoon ontspannen en diep ademhalen. Het is voor de donor en ontvanger goed om elkaar zoveel mogelijk in de ogen te kijken. De ontvanger kan de donor vertellen of hij de druk, snelheid, diepte … moet verhogen of verlagen. Beperk je taalgebruik en focus op entertainment.

Als de vrouw een orgasme heeft, laat haar dan ademen en zet de massage voort. Hoe meer orgasmes, hoe intenser ze worden. In Tantra wordt dit “rijden op de wind en het breken van de golven” genoemd. Veel vrouwen kunnen leren hoe ze meerdere orgasmen kunnen krijgen door yoni-massage met hun partner.

Blijf masseren totdat ze wil dat je stopt. Verwijder langzaam, voorzichtig en respectvol je handen. Laat haar rusten en geniet van de nagloed van de yoni-massage. Knuffels zijn ook rustgevend. Het beheersen van de vaginale massage zal je seksleven enorm verrijken en je belangrijke kennis over vrouwelijke seksualiteit bijbrengen.