Toont alle 7 resultaten

Show sidebar

Yoni massage

Yoni is de term voor vagina in het Sanskriet, meestal vertaald als “heilige ruimte” of “heilige zaal”. De betekenis en het gebruik ervan zijn een ander alternatief voor de opvattingen van westerse vrouwen In Tantra wordt yoni bekeken vanuit de uitgangspunten van liefde en respect.

Het doel van een yoni massage is om een ​​ontspannende ruimte voor vrouwen te creëren, haar in een staat van hoge opwinding te brengen en meer plezier uit haar yoni te halen. Haar partner ervaart het plezier van dienen en is getuige van een bijzonder moment. Yoni massage kan ook gebruikt worden als sekstechniek en is een uitstekende activiteit om zelfvertrouwen en intimiteit op te bouwen. Sommige therapeuten gebruiken het om vrouwen te helpen seksuele barrières of trauma’s te overwinnen.

Het doel van deze yoni massage is niet een orgasme op zich. Een orgasme is meestal een prettige en welkome bijwerking. Het doel is alleen entertainment en yoni / vaginale massage. Vanuit dit perspectief kunnen zowel ontvangers als donateurs ontspannen zonder zich zorgen te maken over het doel. Het is ook nuttig voor mannen om iets op te geven zonder iets terug te verwachten. Laat de vrouw gewoon genieten van de massage en ontspan. Deze visie zal meer intimiteit en zelfvertrouwen creëren, en zal je horizon van seksueel verlangen enorm verbreden.

vaginale massage self loveProcedure van de vaginale massage

Vraag de vrouw om een kussen onder haar hoofd te steken en op haar rug te liggen. Door het verhogen met de kussens kan ze haar geslacht en partner zien. Leg een kussen onder je heupen en bedek het met handdoeken. Haar benen moeten aan beide kanten recht liggen met, haar knieën licht gebogen. Zo zijn haar seksuele bewegingen tijdens de massage duidelijk zichtbaar.

De man/vrouw zit op de schoot van de ontvanger. Adem diep en ontspannen voordat je je lichaam aanraakt. Zowel de donor als de ontvanger dienen zich ervan bewust te zijn dat ze gedurende het hele proces langzaam, diep en ontspannen moeten ademen. Als de ontvanger stopt of oppervlakkig ademt, moet de donor de ontvanger er voorzichtig aan herinneren weer te gaan ademen.

Masseer zachtjes de benen, buik, billen, borsten … om te ontspannen en de ontvanger voor te bereiden om de yoni aan te raken.

Gebruik de juiste olie

Giet een kleine hoeveelheid hoogwaardige olie rond het yoni-gebied. Gebruik er voldoende zodat het n de buitenkant van de yoni bedekt. De meest geschikte olie voor “yoni” vind je in onze online winkel. Begin zachtjes de venusheuvel en de buitenste lippen van de vagina te masseren. Neem de tijd en ontspan. Geniet van de vaginale massage. De ontvanger kan zijn of haar borst masseren, of gewoon ontspannen en diep ademhalen. Het is voor de donor en ontvanger goed om elkaar zoveel mogelijk in de ogen te kijken. De ontvanger kan de donor vertellen of hij de druk, snelheid, diepte … moet verhogen of verlagen. Beperk je taalgebruik en focus op entertainment.

Als de vrouw een orgasme heeft, laat haar dan ademen en zet de massage voort. Hoe meer orgasmes, hoe intenser ze worden. In Tantra wordt dit “rijden op de wind en het breken van de golven” genoemd. Veel vrouwen kunnen leren hoe ze meerdere orgasmen kunnen krijgen door yoni-massage met hun partner.

Blijf masseren totdat ze wil dat je stopt. Verwijder langzaam, voorzichtig en respectvol je handen. Laat haar rusten en geniet van de nagloed van de yoni-massage. Knuffels zijn ook rustgevend. Het beheersen van de vaginale massage zal je seksleven enorm verrijken en je belangrijke kennis over vrouwelijke seksualiteit bijbrengen.

De rol van edelstenen in vaginale massages

Edelstenen worden al eeuwenlang gebruikt voor hun helende eigenschappen en spirituele kracht. In de alternatieve geneeskunde worden edelstenen vaak gebruikt tijdens massagebehandelingen, waaronder vaginale massages. Deze unieke benadering van massage kan helpen bij het verminderen van stress, angst en pijn, en kan zelfs bijdragen aan een verbetering van de seksuele gezondheid.

Wat is een vaginale massage?

Een vaginale massage, ook wel bekend als een yoni massage, is een specifieke vorm van massage die zich richt op het versterken en versoepelen van de spieren in de vagina. Het wordt vaak gedaan door een gekwalificeerde therapeut en kan worden uitgevoerd als een medische behandeling of als een ontspanningsmassage.

Hoe kunnen edelstenen worden gebruikt tijdens een vaginale massage?

Edelstenen worden vaak gebruikt tijdens vaginale massages omdat ze worden gezien als een natuurlijke bron van energie. Ze worden geplaatst op of rond de vagina tijdens de massage of worden soms gebruikt om op specifieke punten te drukken. Edelstenen zoals rozenkwarts, amethist en jaspis worden vaak gebruikt vanwege hun specifieke helende eigenschappen.

Rozenkwarts wordt gezien als een steen van liefde en genegenheid en kan helpen bij het openen van het hartchakra, wat kan leiden tot een verbetering van de seksuele gezondheid. Amethist wordt gezien als een kalmerende steen en kan helpen bij het verminderen van stress en angst. Jaspis wordt gezien als een steen van stabiliteit en kan helpen bij het versterken van de spieren in de vagina.

Voordelen van een yoni massage met edelstenen

Een vaginale massage met edelstenen kan veel voordelen bieden, waaronder:

  • Vermindering van stress en angst
  • Verbetering van de seksuele gezondheid
  • Versterking van de spieren in de vagina
  • Vermindering van pijn

Het is belangrijk om op te merken dat de gebruikte edelstenen van goede kwaliteit moeten zijn en dat ze moeten worden gereinigd en gezuiverd voordat ze worden gebruikt. Dit kan worden gedaan door ze te verhitten, te reinigen met zoutwater of door ze in de zon te leggen. Je mag je edelstenen ook opladen in een meru piramide of onder het maanlicht.