Toont alle 4 resultaten

Show sidebar

Yoni stick kopen

Yoni Sticks zijn intieme kristallen die speciaal zijn ontworpen en handgemaakt om vrouwen te helpen zich open te stellen voor zelfkennis, intieme genezing, zelfliefde, plezier en extase.

Door de tijd te nemen om bij jezelf en je stick te zijn, leer je naar jezelf te luisteren, je te verbinden met wat goed voor je is en aandacht te hebben voor de boodschappen, sensaties, gevoelens en emoties van je lichaam. Het doel van deze praktijk is om te vertragen, de trillingen van deze krachtige kristallen te laten doordringen, te masseren, aan te raken, te stimuleren en jezelf zachtjes her te ontdekken.

Daarnaast kunnen ze je helpen om je vleselijke liefdesrelatie met jezelf en uiteindelijk met je partner opnieuw te bekijken. Ze kunnen je ook toelaten om nieuwe horizonten te verkennen, zoals plezier in immobiliteit via energiecirculatie, de ontdekking van de G-spot, vrouwelijke ejaculatie, diep orgasme van de baarmoederhals, en dit alles op een zachte manier.

Kies  de juiste vorm

Rechte slimme stick

De slanke stick is speciaal ontworpen voor intieme massages en om plezier te geven. De interne massage verlicht spierspanning en emotionele blokkades. Het loslaten van de spierspanning en het openen van het lichaam is een van de onmisbare onderdelen om meer orgasme te krijgen. De vorm zorgt voor een eenvoudige bediening en een veelzijdige speelbaarheid.

Vooral geschikt voor: het starten van Yoni-stickoefeningen, het loslaten van spierspanning, het masseren van het hele lichaam inclusief de intieme delen.

Om de G-spot te ontdekken

De G-spot is een gebied in de vagina, ongeveer drie cm van de ingang van de vagina. Tijdens de opwinding kan het worden gedetecteerd door het slijmvlies dat op dit punt zwelt en dikker is. Het bevindt zich aan de achterkant van de plasbuis en kan ook druk uitoefenen op de plasbuis. Vrouwen vinden vaak dat G-spot stimulatie leidt tot diepere, vollere orgasmes. Het kan moeilijk zijn om de G-spot te stimuleren met alleen maar een vinger of een penis. Daarom is er een  gebogen i stick die perfect geschikt zijn voor moeiteloze G-spot stimulatie voor meer intense orgasmes.

Gebogen Yoni Slim Stick

De Slim Sticks Incurved zijn speciaal gemaakt voor massage en intiem zelfplezier. Het niet-fallegaal ontwerp van deze stokken is opzettelijk. In feite lijkt het meer op de natuurlijke vorm van de vagina. Het dunste uiteinde van de curve is ontworpen voor interne massage om spierspanning en emotionele blokkades te verlichten. Het dikkere uiteinde van de stok is perfect voor het verkennen van de G-spot. De vorm zorgt voor een eenvoudige bediening en een veelzijdige speelbaarheid.

De Uncurved Yoni Slim Stick

Die zal het interne orgasmen vergemakkelijken door de binnenkant van de vagina te laten ontwaken tijdens de zelfmassage. Het is perfect voor beginners die de G-spot willen verkennen, masseren en ontwaken. Het is speciaal gebogen voor een gemakkelijkere stimulatie van de G-spot.

Vooral geschikt voor: beginnen met het verkennen van de G-spot, het masseren van de yoni, beginnen met het verkennen van het anale gebied.