Spiritueel reinigen - Hoe kan je je zelf reinigen van negatieve energie
Edelstenen, Essentiële oliën, Informatief, Wierook

Spiritueel reinigen: hoe kan je jezelf reinigen van negatieve energie?

Heb je het vermoeden dat er negatieve energie rond je hangt? Dan kan dit ervoor zorgen dat je je neerslachtig voelt en allerlei lichamelijk kwaaltjes veroorzaken. Gelukkig zijn er verschillende manieren om jezelf te reinigen van deze energie. Hieronder ontdek je alle mogelijkheden!

Waarom is spiritueel reinigen belangrijk?

Negatieve energie kan zich vastzetten op je woning, allerlei voorwerpen én je lichaam. Het heeft een lage trilling. En omdat energieën met dezelfde frequentie elkaar aantrekken, is het belangrijk om het snel te verwijderen.

De energie heeft namelijk een negatieve impact op je emotioneel, psychisch, energetisch, spiritueel en fysiek welzijn. Hoe meer van deze energie er rond je hangt, hoe erger. Want je krijgt dan steeds meer te maken met problemen. Zo snel mogelijk jezelf van negatieve energie ontdoen, is dus de boodschap!

Verschillende methodes om jezelf spiritueel te reinigen

Er zijn diverse dingen die je kan doen om jezelf te reinigen. Wat er voor jou de beste methode is, kom je hieronder te weten. Je kan ze natuurlijk ook allemaal uitproberen. Zo ben je er zeker van dat alle negatieve energie verwijderd is!

Smudgen met witte salie

Een goede manier om jezelf te reinigen van negatieve energieën is door te smudgen. Er zijn daarvoor bij Nasma.be speciale smudgesticks verkrijgbaar. Deze dien je te branden. Daardoor ontstaat er een rook waarmee je jezelf kan helen. Het is een erg effectief zuiveringsmiddel, want het wordt al eeuwenlang door indianen en sjamanen gebruikt bij ceremonies, het uitspreken van gebeden en rituelen.

Smudge Sticks – White Sage & Cedar Wood

9,95

Smudge Sticks – Sage & Sweetgrass

9,95

Smudge Sticks – White Sage & Lavendel

9,95

Smudge Sticks – White Sage & Eucalyptus

9,95

Het is ook geen moeilijke manier om jezelf energetisch te reinigen. Het belangrijkste is dat je de rook van boven naar beneden laat gaan en je je focust op positiviteit. Ben je je lichaam aan het reinigen met een smudgestick? Dan is het een goed idee om ook je huis onder handen te nemen. Negatieve energieën zetten zich namelijk vaak vast aan de woning. En door je woning ook te reinigen ben je er zeker van dat de energieën zich niet opnieuw aan jou hechten.

Massage met etherische olieMassage

Zorg dragen voor je lichaam is erg belangrijk als je jezelf wilt ontdoen van negatieve energieën. Want door je beter in je vel te voelen, trek je meer positiviteit aan. Laat jezelf dus eens goed in de watten leggen met een massage. Kies het liefst voor een massage met een etherische olie die reinigend werkt.

Roken met Palo Santo

Palo Santo kan je ook gebruiken voor het energetisch reinigen van je lichaam. Net zoals witte salie dien je het te branden. Het is de bedoeling dat je de helende rook vervolgens langs je lichaam beweegt. Terwijl je dat doet kan je een affirmatie toevoegen. Zo zorg je voor een nog grondigere reiniging. Wil je zowel Palo Santo als witte salie gebruiken? Dan is dat geen probleem. Ze kunnen namelijk perfect met elkaar gecombineerd worden.

Visualiseren

Ook visualiseren is een hele goede techniek om jezelf te ontdoen van negatieve energieën. Op die manier kan je namelijk de verbindingen met andere doorknippen. Dat is belangrijk, want deze zijn vaak de onderliggende oorzaak. Wil je het uitproberen? Focus je aandacht dan op je vijfde chakra en stel je voor dat je de communicatielijnen die je nog verbinden met een bepaalde persoon doorknipt.

Als je denkt dat een energetische verbinding niet de oorzaak is van de negatieve energie, kan jij ook visualiseren hoe negatieve energie je lichaam ontsnapt en je chakra’s zich stuk voor stuk vullen met helende energie. Het werkt erg doeltreffend.

Edelstenen dragen

Edelstenen zijn prachtige geschenken van de natuur, want ze zijn niet alleen mooi, maar hebben ook een zuivere energie. Daarom kan je ze perfect gebruiken voor het helen van je lichaam. Je kiest het best voor edelstenen sieraden, omdat je ze zo altijd bij je hebt en ze beter hun werk kunnen doen. Maar ook als je ze in je huis plaats, zal je het effect zeker merken. Het is mogelijk om meerdere edelstenen met elkaar te combineren, maar overdrijf er niet mee!

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *