Wierook kiezen
Wierook, Informatief

Hoe krijg je negatieve energie uit je huis door het gebruik van wierook?

Heb je het gevoel dat er een negatieve energie in huis zit? Dan wil je hier het liefste zo snel mogelijk vanaf komen. Een huisreiniging kan er dan voor zorgen dat je snel weer van deze negatieve energie afkomt. Een professional kan deze reiniging op een groot aantal manieren uitvoeren. Jij kunt zelf echter ook aan de slag gaan. Zo kun je bijvoorbeeld wierook gebruiken om de negatieve energie te verwijderen. Maar wat kan wierook dan precies voor jou betekenen en welke geuren kunnen hier een grote bijdrage aan leveren? Na het lezen van onderstaande informatie kun je jouw huis weer helemaal naar wens krijgen.

Hier komt de energie vandaan

In iedere ruimte is een bepaalde energie te vinden. Deze energie kan zowel positief als negatief zijn en kan na verloop van tijd ook nog veranderen. Deze energie komt van mensen die de ruimte binnen stappen, de gesprekken die er gevoerd worden en de gedachtes die hier verkregen zijn. Als er een ruzie heeft plaatsgevonden, kan deze negatieve energie blijven hangen. Hoe meer energie zich opbouwt, hoe anders de ruimte aan kan voelen. Na verloop van tijd zul je dus merken dat je niet meer hetzelfde gevoel krijgt bij een ruimte en jouw stemming aanzienlijk verandert. Zodra je merkt dat dit gebeurt, moet je hier verandering in aanbrengen.

Dit kun je tegen de negatieve energie doen

Om de negatieve energie uit huis weg te halen, dien je een energetische schoonmaak uit te voeren. Dit wordt ook wel space clearing genoemd. Je maakt jouw omgeving vrij van de negatieve vorm van energie en vult deze met positieve energie. Zo voelt jouw ruimte weer goed aan. Door regelmatig jouw huis te reinigen, hoopt de zware energie zich niet op. Je kunt daarbij zelf bepalen hoe vaak je deze schoonmaak uit gaat voeren. Kamp je met een depressie? Dan is het belangrijk om dit vaker uit te voeren en ervoor te zorgen dat de depressie niet in huis blijft hangen.

Palo Santo voor jouw reiniging

Voor deze space clearing kun je wierook gebruiken. Met een groot aantal geuren binnen de wierook is het echter niet altijd eenvoudig om de juiste varianten te vinden. De eerste geur die je kunt gebruiken is Palo Santo. De vertaling hiervan is heilig hout en het wordt al voor langere tijd gebruikt tijdens rituelen en reinigen. Het is een boom die voorkomt aan de kust van de stille Zuidzee en heeft de bloesem tijdens de kersttijd. De boom wordt tijdens het oogsten van het hout behouden, doordat het hout na verloop van tijd loslaat. De kruidige, ongeëvenaarde geur is wat je hiervoor terugkrijgt als het in de wierook verwerkt is.

Green Tree – Palo Santo ( Heilig Hout) Wierook kegeltjes

Vanaf 1,99

Green Tree – Palo Santo

Vanaf 1,99

Heilig Hout-Palo Santo-Blokjes-250gram

24,95

Zuiveringshout geeft ook meer ontspanning

Een andere geur die niet mag ontbreken is Zuiveringshout. Deze wierook heeft een bescheiden geur en zal de negatieve energie direct weghalen. Je kunt deze wierook daarom ook inzetten na een feestje, waarna alle energieën weer weggehaald worden en jij weer een goede ruimte hebt. De harsachtige geur zal daarbij ook voor voldoende ontspanning zorgen. Je kunt heerlijk op de bank zitten, terwijl de energie uit jouw woning verdwijnt en je weer voor langere tijd kunt genieten van het positieve gevoel.

Salie Nagchampa met een unieke samenstelling

De laatste geur die het goed doet bij een reiniging van jouw woning is Salie Nagchampa. Deze wierook heeft niet alleen een reinigende werking voor de ruimte, maar ook voor jezelf. Het is daarom ook al jaren hét ingrediënt voor verschillende reinigingsrituelen. De wierook bestaat uit de hoofdnoot, waarnaast er verschillende kruiden en ingrediënten aan toegevoegd zijn voor de geurbeleving. De aromatische harsen en houtpoeders zorgen ervoor dat de samenstelling ook geschikt is voor andere producten. De lange branding van deze wierook geeft jou de gelegenheid om zelfs de grotere ruimtes van de energie te ontdoen.

Satya – Sandalwood Nagchampa Wierookstokjes

Vanaf 1,99

Satya – White Musk Nagchampa Wierookstokjes

Vanaf 1,99

Satya – French Lavender Nagchampa Wierookstokjes

Vanaf 1,99

Satya – Rose Nagchampa Wierookstokjes

Vanaf 1,99

Jouw ruimte weer gebruiken

De wierook is eenvoudig te gebruiken voor jouw reinigingsritueel. Je kunt er namelijk voor kiezen om de wierook vast te houden en door de ruimtes heen te gaan, maar ook door deze aan te steken en in de ruimte te laten staan. Zo hoef je zelf niet in de ruimte te blijven als je hier een slecht gevoel bij krijgt en kun je aan het einde genieten van de positieve energie die je hiervoor in de plaats krijgt. Een van deze drie bovengenoemde wierookgeuren kunnen jou te allen tijde helpen en ervoor zorgen dat jij je weer thuis voelt in jouw huis.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *