Geboortesteen voor Schorpioen
Edelstenen

Geboortesteen voor Schorpioen (Scorpio): 23 oktober tot en met 21 november

Het karakter van een Schorpioen kenmerkt zich door een sterke intuïtie, loyaliteit, een vastberaden en doelgerichte instelling, met een grote onafhankelijkheid. Iedereen die met jou omgaat, weet wie ze voor zich hebben, aangezien je je geen houding laat aanmeten. Je hebt een duidelijke expressie en weet hoe je jezelf moet profileren. Je kunt scherp uit de hoek komen als een discussie met je wordt aangegaan.

Ondanks dat je charmant, verleidelijk en vredelievend bent, zul je in een ruzie zeker niet het onderspit delven. Je kunt zelfs lang vasthouden aan gevoelens van wrok als je vindt dat iemand je onrecht heeft aangedaan. Een geboortesteen voor Schorpioen stimuleert de positieve eigenschappen van dit sterrenbeeld en ondersteunen je bij het maken van eerlijke besluiten.

Ook de onmiskenbare spirituele kant van de Schorpioen kan hiermee verder worden benadrukt en tot leven komen. Verschillende edelstenen dienen als geboortesteen voor Schorpioen en blijken effectief als deze worden gedragen.

1. Hematiet voor vertrouwen

Als waterteken kan het voor een Schorpioen lastig zijn om een goede gronding te vinden. Je bent erg spiritueel ingesteld, maar kunt dit soms moeilijk in de fysieke wereld brengen. Hematiet als geboortesteen voor Schorpioen zorgt voor verbinding met het Aardse leven en manifestatie van spirituele visies. Het zorgt voor vertrouwen in jezelf, maar ook in anderen.

Waar het lastig kan zijn om je open te stellen voor anderen en werkelijk anderen binnen te laten in je veilig gevormde basis, helpt deze edelsteen je om in vertrouwen te komen. Eerdere gedragspatronen die je op afstand houden, worden doorbroken en een meer liefdevolle verbinding wordt mogelijk. Wil je tot werkelijk zinvolle actie komen, dan is dit de aangewezen steen om je uit de zweverige sferen te halen en manifestatie meer kracht bij te zetten.

Je hoogste doelstellingen kunnen zo tot leven komen, aangespoord door je eigen zielenkracht. Wat eerder in dromen bleef hangen, zal nu een weg vinden tot de realiteit.

2. Labradoriet voor bescherming en magie

Als gevoelig en mysterieus sterrenbeeld neem je als Schorpioen veel energie van anderen over. De labradoriet als geboortesteen voor Schorpioen zorgt ervoor dat je optimaal beschermd wordt. Deze edelsteen staat bekend om het beschermend vermogen tegen negatieve of beladen energieën van buitenaf. Als een heus schild voel je je beschut en wordt er niet langer door anderen jouw energie afgetapt.

Deze steen is ideaal voor de spirituele Schorpioen aangezien deze veel mystiek en magie in zich draagt. Kenmerkende eigenschappen als helderziendheid, hoog-gevoeligheid en mysterie worden hierdoor versterkt en aangeraakt. Je leert je aandacht meer op je eigen proces te richten, zonder dat je nog anderen wilt aansturen tot grotere potenties.

Je energie blijft meer in balans en krachtiger voor jezelf, waardoor je zelf gerichte stappen kunt zetten op gebied van persoonlijke ontwikkeling. Deze geboortesteen brengt het beste in je naar voren en doet je geloven in al je mogelijkheden.

3. Onyx voor wilskracht en discipline

De Onyx als geboortesteen helpt je bij het loslaten van negatieve gevoelens. Waar je nog weleens geneigd bent om lang vast te houden aan boosheid of wrok, stimuleert Onyx je om je gedachten positief te houden. Het vergroot je vermogen om taken vol te houden, doordat je uithoudings- en doorzettingsvermogen wordt bevorderd. Je beschikt over een versterkte innerlijke kracht die je ondersteunt om focus te houden op belangrijke zaken.

Naast mentale balans geeft Onyx je ook lichamelijk meer vitaliteit, waardoor je je doelen sneller zult behalen. Het versterkt je zelfdiscipline en je focus, zodat je meer sturing kunt geven aan je eigen leven.  Een uitstekende geboortesteen voor Schorpioen, voor meer wilskracht en praktische verwezenlijking van dromen.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *