Geboortesteen voor Weegschaal
Edelstenen

Geboortesteen voor Weegschaal (Libra): 23 september tot en met 22 oktober

Als Weegschaal kom je charmant en sympathiek over. Je hebt een beschaafd voorkomen en weet in menig chaotische situatie je weg te vinden. Je houdt van filosoferen en ook een pittige discussie ga je niet uit de weg. Met een leergierige instelling en een snelle geest kom je altijd gevat uit de hoek en lukt het je om mensen tot nadenken te zetten. Je bent grappig en houdt van vrolijk gezelschap.

Jouw taal van liefde is het geven van cadeaus of presentjes aan mensen die je dierbaar zijn. Wat je moeilijker vindt, is het werkelijk doorgronden waar een ander behoefte aan heeft. Een goede geboortesteen voor Weegschaal kan je helpen te verbinden en je hart open te stellen voor meer verdiepte connecties. Er zijn diverse edelstenen die de kwaliteiten van Weegschaal kunnen stimuleren of ondersteunen, zodat eventuele valkuilen minder kans maken.

1. Obsidiaan voor verwerking en zelfinzicht

Deze geboortesteen voor Weegschaal werkt als een spiegel en geeft je nieuwe inzichten voor persoonlijke ontwikkeling. De Obsidiaan helpt bij het verwerken van oude emoties en angsten, zodat je energie kan opladen en herstellen. Als Weegschaal ben je objectief, tolerant en gevoelig en de Obsidiaan zorgt voor evenwicht in deze kenmerken. Innerlijke rust en balans tussen lichaam en geest wordt bevorderd, zodat je meer tot rust komt en zorgeloos het leven benaderd.

De steen zorgt ook voor een verbetering bij fysieke klachten doordat de spijsvertering wordt gestimuleerd en er een pijnstillende werking van deze geboortesteen uitgaat. Een prima edelsteen om je te helpen oude zaken in je leven achter je te laten, zodat je focus geheel op de toekomst gericht kan zijn. Nieuwe ideeën en mogelijkheden dienen zich als vanzelf aan als je deze geboortesteen bij je draagt.

2. Dumorturiet voor relativering

Een Weegschaal kan nog wel eens veel zout op slakken gooien, doordat een situatie van meerdere kanten wordt bekeken. Je krijgt zo een ruim beeld van wat speelt, echter zorgt het ook voor besluiteloosheid. Dumorturiet als geboortesteen voor Weegschaal zorgt ervoor dat je alles wat nuchterder kunt benaderen. Het helpt je om positief te blijven, zodat je meer van je leven kunt genieten.

Het verzacht het risico op het ontwikkelen van angsten of fysieke klachten door stress of nervositeit. Een prima edelsteen om je te helpen relativeren en alles meer in verband te zien. Zo worden dingen minder snel verwarrend, maar blijf je gefocust, zonder dat het werkelijk emotioneel op je doorwerkt. Je voelt je rustig, krachtig en vol moed, waardoor je sterker in je schoenen staat.

De dualiteit die doorgaans nog weleens ervaren wordt, vindt een meer gecentreerde kern. Je zult beter in staat zijn om beslissingen te nemen, zonder verward te raken door verschillende standpunten.

3. Rozenkwarts voor liefde en verbinding

De Weegschaal heeft een rijk innerlijk gevoelsleven, maar vindt het lastig om ook in de belevingswereld van anderen in te voelen. Met Rozenkwarts als geboortesteen voor Weegschaal breng je verzachting naar je hartchakra. Als steen der liefde vindt je compassie voor je eigen gevoelens en zul je je ook meer open kunnen stellen voor wat bij een ander leeft. Bovendien vergroot het je creativiteit en fantasie, waardoor je op speelse wijze in contact kunt komen met gelijkgestemden.

Je scheppend denken en creatieve expressie worden bevorderd, wat je in staat stelt om jouw gevoels- en gedachtewereld te delen. Voor Weegschaal is liefde en romantiek belangrijk. Deze geboortesteen motiveert tot zelfliefde en het geven van liefde aan anderen. De liefde kan ook worden ingezet voor het creëren van persoonlijke creatieve projecten. Een uitstekende edelsteen voor Weegschaal om bij je dragen en meer liefde in je leven te realiseren.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *