beste edelstenen spijsvertering
Edelstenen

De beste edelstenen voor jouw spijsvertering

Heb je ooit gehoord van de genezende kracht van edelstenen? Edelstenen worden al eeuwenlang gebruikt voor hun helende eigenschappen en ze kunnen ook helpen bij de spijsvertering. Hier zijn enkele van de beste edelstenen die je kunt gebruiken om je spijsvertering te verbeteren:

Carneool

Carneool is een prachtige oranje steen die je spijsvertering kan stimuleren en ontstekingen kan verminderen. Het kan ook helpen bij maagkrampen en misselijkheid. Draag deze steen als een hanger of leg hem op je maag om de helende energie te laten stromen.

Carneool: 1 Ruwe Carneool in Doosje 25-40mm kopen - NASMA.be

Carneeol geeft kracht & energie. Ook zal je meer doorzettingsvermogen bereiken dan je ooit gedacht had van jezelf.
€4,95

Citrien

Citrien is een zonnige, gele steen die bekend staat om zijn vermogen om de spijsvertering te bevorderen en de stofwisseling te verbeteren. Het kan ook helpen bij brandend maagzuur en andere maagproblemen. Draag deze steen als een armband of leg hem op je buik om de energie te voelen stromen.

Citrien: 3 Citrienpuntjes in Doosje kopen - NASMA.be

De prachtig en unieke Citrien werkt vooral opbeurend en trekt succes & geluk naar je toe. Geleverd met 3 puntjes in verschillende grootte in een doosje.
€9,95

Jaspis

Jaspis is een aardende steen die kan helpen bij maagproblemen, waaronder misselijkheid en braken. Het kan ook helpen bij het reguleren van de spijsvertering en het verminderen van maagkrampen. Draag deze steen als een ring of leg hem op je buik om te profiteren van de helende eigenschappen.

Jaspis: 1 Rode Jaspis in Doosje 25-40mm kopen - NASMA.be

Rode Jaspis is één van de meest activerende jaspis soorten. Hij helpt blokkades te doorbreken in je chakra's
€4,95

Opaal

Opaal is een prachtige, iriserende steen die kan helpen bij maagklachten en de spijsvertering kan bevorderen. Het kan ook helpen bij de opname van voedingsstoffen en het verminderen van brandend maagzuur. Draag deze steen als een hanger of leg hem op je buik om de helende energie te laten stromen.

Opaal: 1 Groene Opaal in Doosje 25-40mm kopen - NASMA.be

De Knappe Opaal is een beschermende en activerende steen, die een positieve en zuiverende functie heeft op het lichaam.
€4,95

Rozenkwarts

Rozenkwarts is een liefdevolle steen die kan helpen bij stressgerelateerde maagproblemen. Het kan ook helpen bij het bevorderen van de spijsvertering en het verminderen van opgeblazen gevoel en gas. Draag deze steen als een armband of leg hem op je buik om te profiteren van de helende eigenschappen.

Rozenkwarts: 1 RozenKwarts in Doosje 25-40mm kopen - NASMA.be

Rozenkwarts is DE steen van het hart en de liefde. De Steen werkt goed in op je chakra en helpt je om het hart te openen.
€4,95

Edelstenen kunnen een geweldige aanvulling zijn op je dieet en levensstijl. Draag ze als sieraden of leg ze op je lichaam om de helende energie te laten stromen. Het is belangrijk om te onthouden dat edelstenen geen vervanging zijn voor medisch advies en behandeling, dus raadpleeg altijd een arts voordat je edelstenen gebruikt om je spijsvertering te verbeteren.

Probeer deze edelstenen vandaag nog uit en ontdek de helende kracht van de natuur.

jouw spijsverteringAndere tips voor een gezonde spijsvertering

Een gezonde spijsvertering is essentieel voor een goede gezondheid en welzijn. Hier zijn nog drie tips om je spijsvertering te verbeteren:

1. Drink veel water

Een van de beste dingen die je kunt doen voor je spijsvertering is genoeg water drinken. Water helpt bij het afbreken van voedsel en zorgt ervoor dat de spijsvertering soepel verloopt. Het kan ook helpen bij het verminderen van obstipatie en het voorkomen van maagpijn. Probeer minstens 8 glazen water per dag te drinken en voeg eventueel wat citroen toe voor extra smaak en voedingsstoffen.

2. Eet voedingsvezels

Voedingsvezels zijn belangrijk voor een gezonde spijsvertering omdat ze helpen bij het reguleren van de stoelgang en het verminderen van constipatie. Ze kunnen ook helpen bij het verminderen van ontstekingen in de darmen en het voorkomen van darmkanker. Eet dagelijks voldoende groenten, fruit en volkoren granen om voldoende vezels binnen te krijgen.

3. Beweeg regelmatig

Regelmatig bewegen kan ook helpen bij het verbeteren van de spijsvertering. Lichamelijke activiteit helpt bij het stimuleren van de darmbewegingen en bevordert een gezonde spijsvertering. Probeer minstens 30 minuten per dag te bewegen, zoals wandelen, joggen, fietsen of yoga. Dit zal niet alleen je spijsvertering verbeteren, maar ook je algehele gezondheid ten goede komen.

Probeer deze tips uit en ontdek hoe ze je spijsvertering kunnen verbeteren. Een gezonde spijsvertering is de basis voor een gezond lichaam en een gezonde geest.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *