Geboortesteen voor Boogschutter
Edelstenen

Geboortesteen voor Boogschutter (Sagittarius): 22 november tot en met 21 december

Als Boogschutter sta je bekend voor je doortastendheid, je gevoel voor avontuur en humoristische opmerkingen. Je bent slim en weet over veel uiteenlopende zaken wel mee te praten. Je begeeft je graag onder de mensen en bent ruimdenkend en een echte filosoof. Vaak is het moeilijk om over je eigen gevoelens te praten, zelfs tegenover jezelf. Je wilt graag anderen op hun gemak stellen en houdt de energie hiervoor hoog en vermakelijk.

Je blijft liever niet te lang stilstaan bij nare ervaringen en vermijd negatieve mensen in je leven. Mensen voelen zich tot je aangetrokken door je inspirerende houding, je sociale instelling en je vermogen om te luisteren naar wat de ander bezighoudt. Een geboortesteen voor Boogschutter benadrukt je positieve eigenschappen en geven ondersteuning bij het omgaan met valkuilen of uitdagingen. Diverse edelstenen lenen zich als geboortesteen voor jouw sterrenbeeld en kunnen effectief werken als je deze veelvuldig bij je draagt.

1. Opaliet voor zuivering en zelfvertrouwen

De Boogschutter staat positief in het leven en is hoopvol voor de toekomst. Goedgehumeurd probeer je het beste uit elke dag te halen. Toch kun je stemmingswisselingen ervaren, wanneer je door anderen beïnvloed wordt of moeilijkere tijden doormaakt. Opaliet als geboortesteen voor Boogschutter zorgt voor harmonie en rust in het denken. Je gevoelens wordt gestabiliseerd en je energieveld wordt gezuiverd.

Doordat deze edelsteen je helpt om weer positiever in het leven te staan, versterkt het ook je gevoel voor zelfvertrouwen. Met meer zekerheid en geloof in jezelf kun je eenvoudiger door het leven navigeren. Je stelt je weer socialer op en laat je niet door angsten weerhouden. De omgang met anderen krijgt weer de oorspronkelijke glans, zoals de Boogschutter betaamt.

Een uitstekende edelsteen die je zullen stimuleren in eigenschappen als communicatie, optimisme en relativering. Je zult je direct en assertief kunnen uitspreken en alsnog de nodige humor in gesprekken weten te implementeren voor vermakelijke interacties.

2. Turkoois voor spiritueel inzicht en communicatie

De Boogschutter is slim en heeft veel kennis paraat om eindeloos filosofische gesprekken te houden. De Turkoois als geboortesteen voor Boogschutter zorgt ervoor dat al dat innerlijk weten zorgvuldig een weg vindt tot heldere taal en geloofwaardige woorden. Deze edelsteen geeft je de moed om je gedachten onder woorden te brengen en te communiceren in verstaanbare taal.

Het creatieve brein wordt gestimuleerd, evenals het geduld, wat zorgt voor verrassende creaties. De steen heeft een gunstige uitwerking op je gevoelsleven, je humeur en emoties en zorgt ervoor dat je rust en evenwicht ervaart. Bij stress zal deze geboortesteen verlichting geven en opnieuw je bemoedigen om vrolijk en opgewekt te zijn.

Als Boogschutter ben je erg gericht op rechtvaardigheid en dit kan je zwaar vallen. De Turkoois helpt je om vergevingsgezind te zijn en je minder dingen persoonlijk aan te rekenen. Met meer liefde voor jezelf, bemerk je ook meer flexibiliteit in de omgang met anderen.

3. Lapis Lazuli voor innerlijke rust en waarheid

De Lapis Lazuli leent zich als geboortesteen voor Boogschutter doordat een eerlijke communicatie hiermee wordt gestimuleerd. Dit is voor een Boogschutter van uiterst belang, om voldoende innerlijke rust te behouden. Je spreekt je graag uit over jouw waarheid en wenst inzicht bij anderen te genereren. Met de Lapis Lazuli wordt het mogelijk om meer op je intuïtie te vertrouwen.

Het vergroot je zelfinzicht en het adequaat handelen hiernaar. De geboortesteen helpt je bij het loslaten van een krampachtige drang naar zekerheid, zodat je zowel meer energie kunt steken in het daadwerkelijk verwezenlijken van dromen.

Je bent gewend streng voor jezelf te zijn en een hoge lat te hanteren. Met Lapis Lazuli wordt dit verzacht en kun je meer vreugde in je leven brengen.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *