Wat zijn de beste edelstenen tegen straling
Edelstenen

Wat zijn de beste edelstenen tegen straling?

Er zijn steeds meer elektrische apparaten die ons leven makkelijker maken. Dat is op zich niet slecht, maar de toestellen zorgen wel voor een straling die invloed heeft op je gezondheid. Gelukkig zijn er edelstenen die je daartegen beschermen. Ontdek er alles over in deze blog!

Wat is de invloed van straling op je welzijn?

Elektromagnetische straling kan voor vervelende problemen zorgen, waaronder concentratiestoornissen, vermoeidheid, stress en pijn. Het zorgt er tevens voor dat je immuunsysteem verzwakt en je erg ziek kan worden. Zeker als je er gevoelig aan bent.

Het probleem is dat je de straling niet zomaar kan vermijden, want het is overal aanwezig. Daarom is het een goed idee om de juiste edelstenen te gebruiken ter bescherming. Het is natuurlijk wel aangeraden om eveneens je gebruik van elektrische apparatuur te beperken. Het is makkelijker dan je denkt. Zet je computer of telefoon bijvoorbeeld altijd uit of op slaapstand als je gaat slapen. Dat maakt al een groot verschil!

Deze edelstenen beschermen je tegen straling

Ben jij ook erg gevoelig aan elektromagnetische straling? Dan zijn er een aantal nuttige kristallen die je daarmee kunnen helpen. Hieronder een overzicht!

Zwarte toermalijn

Een van de beste edelstenen om in huis te hebben als je jezelf wilt beschermen tegen straling is de zwarte toermalijn. Door zijn opbouw en samenstelling kan deze edelsteen zijn negatieve energieën namelijk snel afvoeren. Plaats de toermalijn bij je elektrische apparaten en je zal meteen een verschil merken.

Het maakt ook niet uit of je nu voor ruwe stenen of trommelsteentjes kiest. Het is vooral belangrijk dat de edelsteen zich in de buurt van een bepaald apparaat bevindt. Je kiest ook het best voor meerdere steentjes. Zeker als je veel toestellen in huis hebt.

Shungiet

Ook shungiet beschermt tegen straling. De werking is een beetje anders dan die van een zwarte toermalijn. Zo absorbeert en neutraliseert de edelsteen elektrosmog, terwijl een toermalijn deze afvoert. Je kan ze uiteraard ook met elkaar combineren voor een nog betere bescherming. Shungiet bestaat vooral in bol- en piramidevorm. Ook deze edelsteen leg je het best zo dicht mogelijk tegen je apparatuur.

Amazoniet

Een amazoniet is eveneens perfect om te gebruiken tegen straling. Het is een mooie groene steen die voorkomt in het Amazonegebied en een erg beschermende en harmonische werking heeft.

Het fijne is dat amazoniet je niet alleen tegen elektromagnetische straling beschermt, maar ook tegen milieuvervuiling, chemicaliën en wateraders. Het is daarnaast een hele goede edelsteen voor hoogsensitieve mensen.

Bergkristal

Bergkristal heeft een krachtige helende energie. Dat is ook de reden waarom de steen zo vaak in healings wordt gebruikt. Het reinigt je aura dan ook van elektrosmog en vermindert de klachten die van de straling kunnen voortkomen. Daarnaast versterkt bergkristal de werking van iedere edelsteen. Je kan het dus combineren met een zwarte toermalijn om jezelf optimaal te beschermen tegen sraling.

Welke edelsteen moet je kiezen?

Er zijn dus veel kristallen die je beschermen tegen straling, maar welke moet je nu kiezen? De zwarte toermalijn is de edelsteen die het meest effectief werkt tegen straling. Maar de juiste keuze maak je aan de hand van je intuïtie. Meestal is het namelijk zo dat de ene edelsteen je meer aantrekt dan de andere. Dat betekent dat hij voor jou bedoeld is.

Heb je niet meteen een aantrekking naar een bepaalde steen? Neem dan de verschillende stenen vast. Diegene waarbij je warmte of tintelingen voelt, is de beste edelsteen voor jou. Online kan je deze methode ook toepassen. Beweeg in dat geval zachtjes met je handen over de foto’s van de kristallen. Voelt er een bepaald kristal warmer aan dan de andere of geeft hij je meer tintelingen? Dan moet je deze hebben!

Straling uit je lichaam verwijderen

Bovenstaande edelstenen beschermen tegen straling en verminderen klachten, maar dan is het natuurlijk ook nog belangrijk dat je de reeds aanwezige straling uit je lichaam verwijdert. Gelukkig is daar een eenvoudige methode voor: een gezonde anti-stralingsthee maken. Deze bestaat uit een mix van paardenbloemblad, Atlantische dulse, brandnetelblad, en Atlantische Kelp. Zorg ervoor dat je er van alle ingrediënten evenveel in doet en voeg slechts één eetlepel van het mengsel toe aan je kopje (voor 250 ml water). Drink hier dagelijks één of meerdere kopjes van en je voelt meteen het verschil!

Kijk ook zeker eens naar onze handige anti-stralingskit die alles bevat om van aanwezige straling af te komen.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *