Geboortesteen voor Leeuw
Edelstenen

Geboortesteen voor Leeuw (Leo): 23 juli tot en met 22 augustus

Het sterrenbeeld Leeuw kenmerkt zich door eigenschappen als zelfverzekerd, nobel, eerlijkheid en loyaliteit. Met een flinke dosis hartstocht stort je je op alles wat het leven te bieden heeft. Je maakt graag indruk en staat het liefst in de belangstelling. Je verwacht dat anderen je waardering geven voor wat je doet en dat afspraken worden nagegaan. Je bent een geboren leider en kunt dominant overkomen.

Toch ben je integer en zul je respect afdwingen, zelfs in confronterende situaties. Je brengt graag vreugde naar andere mensen en weet met je humoristische vaardigheden menigeen aan het lachen te krijgen. Een geboortesteen voor Leeuw zal je doen stralen en je zelfverzekerdheid nog verder bevorderen. Kies voor een steen die je aanmoedigt het beste uit jezelf te halen. Alles waarvan je weet dat erin zit, mag in volle pracht aanschouwd worden.

1. Barnsteen voor kracht en overtuiging

Barnsteen als geboortesteen voor het sterrenbeeld Leeuw heeft zowel een krachtige als zachte uitwerking op dit sterrenteken. Met een prachtig geel tot roodbruine kleur geeft deze edelsteen geluk en positieve emoties. Als Leeuw word je beschermt tegen jaloerse mensen, bij wie je ambitieuze en daadkrachtige natuur een negatieve uitwerking heeft. Je straalt leiderschap en autonomie uit en deze steen helpt je om hierin veilig te bewegen.

Het element van Leeuw is vuur en deze steen geeft je zelfvertrouwen en benadrukt je creativiteit en leiderskwaliteiten. Je zelfvertrouwen neemt toe, waardoor je sociaal succes zult behalen. De Barnsteen zorgt ervoor dat je kwaliteiten optimaal benut worden, zonder dat je autoritair of bazig overkomt op anderen. Mensen zullen zich als vanzelf naar je schikken, in overtuiging van je vaardigheden en hier eer aan betonen.

2. Apatiet voor het beheersen van emoties

Als geboortesteen voor Leeuw werkt Apatiet op de emoties van de Leeuw. Als Leeuw beschik je vaak over krachtige emoties, die soms lastig in goede banen te leiden zijn. Ook wordt het niet altijd begrepen als je luid van je laat horen, als iets je overweldigt. Door deze steen bij je te dragen, komen je emoties terug in balans. Je leert je emoties te beheersen en zult minder fel reageren. Doordat je minder energie hoeft te steken in uitbundige expressies, blijft er meer energie over en ervaar je een vernieuwde vitaliteit.

Apatiet heeft een ontspannende uitwerking en geeft rust aan emoties. Bovendien heeft het een stimulerende werking op de aanmaak van cellen en zul je meer energie kunnen opbouwen. Vermoeidheid zal veel minder optreden. Je intuïtie zal toenemen, wat door Apatiet in goede banen wordt geleid nu je hier niet langer door wordt overweldigd. Veel positieve kwaliteiten die Apatiet heeft op de gemoedstoestand van daadkrachtige Leeuwen.

3. Aventurijn voor warmte en optimisme

Als je meer uit het leven wilt halen en je met meer optimisme wilt openstellen voor mogelijkheden, dan leent Aventurijn zich uitstekend als geboortesteen voor Leeuw. Deze steen absorbeert alle negatieve energieën die je kunnen weerhouden om in volle kracht en pracht jouw kwaliteiten te laten stralen. Je ontvangt een rustgevende uitwerking op je eigen zenuwstelsel en gelijk een beschermende laag tegen invloeden van buitenaf. Krachtige emoties als angst en zorgen worden verzacht en vinden een stabiele benadering, waardoor stress veel minder kans heeft om je onderuit te halen.

De rust geeft ruimte aan een vernieuwd inzicht, waardoor beslissingen effectiever genomen kunnen worden. Je wordt in staat gesteld om al je kracht en fanatisme productief in te zetten voor het behalen van je ambitieuze doelstellingen. Een herwonnen optimisme komt in je naar boven, waardoor je met warmte en liefde voor jezelf werkelijk je rechtmatige troon kunt bestijgen. Een geboortesteen voor Leeuw geeft je kracht, wijsheid en royale erkenning.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *