Geboortesteen voor Kreeft
Edelstenen

Geboortesteen voor Kreeft (Cancer): 22 juni tot en met 22 juli

Het karakter van de Kreeft kenmerkt zich door een geduldig, sympathiek en vermakelijk karakter. Er is een sterk besef van eigenwaarde aanwezig en je weet overtuigend een punt te maken wanneer je van jezelf laat spreken. Toch ga je conflicten liever uit de weg en kun je zelfs verlegen overkomen. Zodra je echter niet je zin krijgt, kun je haast vurig uit de hoek komen. Je kunt je moeilijk over een lelijke opmerking heen zetten, wat ervoor zorgt dat je een voorval niet snel zult vergeten.

Je bent sympathiek, verleidelijk, tolerant en toegewijd aan vrienden en familie. Je gevoelswereld kent diepe gronden en vindt het prettig om je in een harmonieuze, huiselijke beschutting terug te trekken. Intuïtief voel je aan wanneer iets niet klopt en je zult ook actie ondernemen om weer recht te trekken. Een geboortesteen voor Kreeft brengt je emotionele gevoeligheid in balans en helpt je bij het verwerken van nare ervaringen. Zelfliefde is belangrijk om met gevoelens om te gaan.

1. Opaal voor enthousiasme en reiniging

Voor meer levenskracht en passionele vervulling kies je voor een Opaal als geboortesteen. Deze edelsteen versterkt zowel de negatieve als positieve emoties. Bij blijdschap neemt je enthousiasme toe en bij verdriet leer je dit loslaten om weer vol passie in het leven te staan. Het emotionele lichaam wordt gestimuleerd, waardoor je door gevoelens heen kunt werken. In de aura worden de regenboogfrequenties van de Opaal verstrooit en kunnen diverse lagen worden gereinigd en gezuiverd.

Je energieveld komt in balans en je hervindt vreugde en levenslust, waar eerder oude energie was vastgezet. Een uitstekende steen voor Kreeft om je intuïtie en gevoeligheid te stimuleren en verzachting te geven waar nodig. Oude emotionele patronen worden opgeruimd, zodat je bewustzijn weer helder en ontvankelijk is voor nieuwe ervaringen. Op liefdevolle wijze ondersteunt Opaal je bij dit proces, zodat het nooit overweldigt.

2. Calciet voor emotioneel evenwicht en loslaten

Als Kreeft ben je geneigd om lang vast te houden aan eerdere ervaringen en kan wrok een terugkerend aspect zijn waar je aandacht aan geeft. Met Calciet als geboortesteen voor Kreeft leer je stress en vastzittende emoties los te laten. Het zorgt ervoor dat je in verbinding komt met je hartenergie en vanuit zelfliefde deze wroeging vaarwelzegt. Je kunt zo beter ontspannen en vindt meer evenwicht tussen wisselende emoties. Als waterelement ben je erg gevoelig en neem je veel emoties van anderen over.

Calciet reinigt je energieveld en geeft ruimte voor meer mededogen. Je zult bemerken dat de edelsteen je rust geeft in stressvolle situaties en dat je minder hierdoor beïnvloed raakt. Deze geboortesteen bevordert het zelfhelend vermogen, waardoor oude angsten en gevoelens verwerkt worden en je meer energie zult krijgen. Je kunt je meer openstellen voor contact met anderen, zonder nog overladen te worden of dat eraan je getrokken wordt door onverwerkte triggers.

3. Pyriet voor creativiteit en manifestatie

Om lessen te halen uit je ervaringen, is je intuïtie van uiterst belang. Een gevoelige Kreeft beschikt over veel intuïtie en dit wordt extra gestimuleerd als je kiest voor Pyriet als geboortesteen voor Kreeft. Het manifesteren van al je verlangens komt tot wording door de creativiteit die met deze edelsteen wordt geactiveerd.

De steen geeft je een gevoel van vitaliteit en zekerheid, waardoor je dichter bij je eigen creatieve oplossingen kunt komen en je dromen tot manifestatie komen. Je komt in contact met gelijkgestemden en bouwt aan een flinke dosis zelfvertrouwen. Deze geboortesteen maakt je assertiever en zorgt voor een goede gronding, wat dit waterteken kan helpen om standvastiger in het leven te staan. Een uitstekende geboortesteen voor Kreeft.

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *