horoscoop
Horoscoop

Horoscoop voor de maand maart 2023

Welkom bij de horoscoop voor de maand maart 2023! Ben jij benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Lees dan snel verder! In deze horoscoop lees je alles over de verschillende sterrenbeelden en wat de maand maart voor hen in petto heeft. Of je nu een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen bent, deze horoscoop biedt jou waardevolle informatie en tips voor de komende maand.

Ram

Als Ram ben jij deze maand erg energiek en vol goede moed. Je voelt je sterk en zelfverzekerd en dat straal je ook uit naar anderen toe. Dit is een goede maand om nieuwe projecten te starten en doelen te stellen voor de toekomst. Zorg er wel voor dat je niet te veel hooi op je vork neemt en af en toe rust neemt. Ook is het belangrijk om goed te communiceren met anderen, vooral op je werk.

Edelsteen van de maand: Aquamarijn. Deze edelsteen staat voor moed, eerlijkheid en loyaliteit en kan helpen om rust en kalmte te brengen in stressvolle situaties.

Aquamarijn: 1 zakje staafjes Aquamarijn (10 gram) kopen - NASMA.be

Aquamarijn werkt voornamelijk kalmerend en verkoelend. Je zal er ook opgewekter mee in het leven staan en minder snel boosheid ervaren.

€37,95
Aquamarijn: 3 Aquamarijn Trommelstenen kopen - NASMA.be

De aquamarijn is een verkoelende steen en dit wordt niet zomaar gezegd! Hij zal ervoor zorgen dat je rustig kan blijven tijdens elk conflict en je je boosheid op een respectvolle manier kan uitdrukken. Deze steen wordt vaak ingezet bij leerkrachten omdat hij helpt bij het overbrengen van een...

€30,95
Aquamarijn: 1 Aquamarijn in Doosje 25-40mm kopen - NASMA.be

Haal de rustgevende energie van de natuur in huis met onze Aquamarijn in Doosje 25-40mm! Deze edelsteen met een prachtige lichtblauwe kleur staat bekend om zijn helende eigenschappen en helpt bij het verlichten van stress en spanningen. Onze zorgvuldig geselecteerde Aquamarijn wordt geleverd in...

€4,99

Stier

Voor de Stier is maart 2023 een maand vol veranderingen. Het kan zijn dat je een nieuwe baan krijgt of dat je relatie verandert. Hoe dan ook, deze veranderingen zijn positief en zorgen voor groei en ontwikkeling. Blijf wel flexibel en openstaan voor nieuwe ideeën. Ook is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en tijd te nemen om te ontspannen.

Edelsteen van de maand: Rozenkwarts. Deze edelsteen staat voor liefde, vrede en harmonie en kan helpen om negatieve emoties te verminderen en liefde en harmonie te bevorderen.

Gezichtsrollers: Rozenkwarts - Gezicht Massage Roller kopen - NASMA.be

Op zoek naar een manier om je huid wat liefde te tonen? Kijk dan niet verder dan de Rosenkwarts - Gezichtsmassage Roller! Dit unieke product helpt niet alleen de bloedsomloop te verbeteren en een gezonde huid te bevorderen, maar het maakt ook gebruik van de kracht van Rozenkwarts - de steen van...

€22,95
Himalaya Zout & Verzorging: Anti Stralingskit kopen - NASMA.be

De Anti-Stralingskit is een uniek hulpmiddel om u te beschermen tegen slechte stralingen van buitenaf. In het doosje vindt u een ruwe Roze Kwarts, Bergkristal en Toermalijn, die samen werken om u te weren tegen negatieve invloeden. De Roze Kwarts is bekend om zijn helende eigenschappen en kan...

€19,95
Roze Kwarts Zaksteen Kopen

De roze kwarts heeft zijn naam als ultieme liefdessteen niet gestolen. Hij bevordert niet alleen de relatie die je met jezelf hebt, maar ook die met de personen rondom je. Deze steen zal ervoor zorgen dat je vergeefelijker bent en meer empathie toont naar je geliefden. Fysiek heeft de roze kwarts...

€7,95

Tweelingen

Als Tweelingen ben jij deze maand erg sociaal en heb je veel behoefte aan contact met anderen. Dit is een goede tijd om nieuwe vriendschappen te sluiten of bestaande relaties te versterken. Op het werk is het belangrijk om goed te communiceren en duidelijke afspraken te maken. Zorg er ook voor dat je niet te veel hooi op je vork neemt en tijd vrijmaakt voor ontspanning.

Edelsteen van de maand: Citrien. Deze edelsteen staat voor optimisme, vreugde en positiviteit en kan helpen om de energie en creativiteit te bevorderen en negativiteit te verminderen.

Citrien: 5 Stukjes Verhitte Citrien kopen - NASMA.be

Citrien is een zonnige steen die verwarmende eigenschappen heeft. Hij helpt je depressies te bestrijden.

€17,95
Citrien: 3 Citrienpuntjes in Doosje kopen - NASMA.be

De prachtig en unieke Citrien werkt vooral opbeurend en trekt succes & geluk naar je toe. Geleverd met 3 puntjes in verschillende grootte in een doosje.

€9,95

Kreeft

Voor de Kreeft is maart 2023 een maand vol uitdagingen. Het kan zijn dat je te maken krijgt met tegenslagen of obstakels, maar door jouw doorzettingsvermogen weet je hier goed mee om te gaan. Blijf positief en blijf geloven in jezelf. Ook is het belangrijk om goed te luisteren naar je intuïtie en je gevoel te volgen.

Edelsteen van de maand: Maansteen. Deze edelsteen staat voor intuïtie, emotionele balans en vruchtbaarheid en kan helpen om de intuïtie en emotionele stabiliteit te bevorderen.

Oranje Maansteen Zaksteen Kopen

De Oranje maansteen Handsteen is een prachtig spiritueel hulpmiddel dat je kan helpen om meer in contact te komen met je innerlijke kracht en intuïtie. Deze handsteen heeft een warme oranje kleur die doet denken aan de zachte stralen van de zonsondergang, en is gepolijst tot een gladde,...

€24,95
Maansteen: 3 Maansteen Trommelstenen kopen - NASMA.be

Maansteen bevordert de vruchtbaarheid en geeft een kalmerende invloed op het gevoelsleven. Ook zal maansteen er voor zorgen dat je beter slaapt en je je dromen beter kan herinneren.

€12,95
Maansteen: 1 Ruwe Grijze Maansteen in Doosje 25-40mm kopen - NASMA.be

De grijze maansteen wordt vooral ingezet bij vrouwen omdat hij een positieve invloed heeft op de vruchtbaarheid en de zwangerschap. Ook bij PMS symtomen en klachten na een zwangerschap kan deze steen heel goed van pas komen. De grijze maansteen heeft een heel positieve werking op het vrouwelijk...

€4,95
Maansteen: 1 Oranje Maansteen in Doosje 25-40mm kopen - NASMA.be

Ben je op zoek naar een prachtige steen die je een extra boost geeft tijdens volle maan nachten? Dan is onze Oranje Maansteen in Doosje precies wat je nodig hebt. Deze mooie steen heeft een warme oranje kleur en is gepolijst tot een perfecte ovale vorm die makkelijk in de hand past. De Oranje...

€4,95

Leeuw

Als Leeuw ben jij deze maand erg ambitieus en gemotiveerd. Je hebt grote plannen voor de toekomst en deze maand is een goede tijd om hiermee aan de slag te gaan. Zorg er wel voor dat je realistische doelen stelt en niet te veel hooi op je vork neemt. Op het gebied van relaties is het belangrijk om goed te communiceren en open te staan voor nieuwe ervaringen.

Edelsteen van de maand: Zonnesteen. Deze edelsteen staat voor zelfvertrouwen, vitaliteit en levenslust en kan helpen om de persoonlijke kracht en levenslust te bevorderen.

Maagd

Voor de Maagd is maart 2023 een maand vol rust en ontspanning. Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en tijd vrij te maken voor zelfzorg en ontspanning. Op het werk is het belangrijk om goede afspraken te maken met je collega’s zodat je in je hoofd de nodige rust kan terugvinden.

Edelsteen van de maand: Peridot. Deze edelsteen staat voor reiniging, helderheid en groei en kan helpen om de reiniging van het lichaam en de geest te bevorderen en nieuwe groei en ontwikkeling te stimuleren.

Weegschaal

Als Weegschaal ben jij deze maand erg gefocust op je relaties en vriendschappen. Je hebt behoefte aan verbinding en harmonie en dit is een goede maand om hieraan te werken. Het is belangrijk om goed te communiceren en open te staan voor nieuwe ervaringen. Op het werk is het belangrijk om jezelf te laten zien en jouw talenten en kwaliteiten te laten zien aan anderen.

Edelsteen van de maand: Saffier. Deze edelsteen staat voor wijsheid, waarheid en spirituele groei en kan helpen om de spirituele ontwikkeling en wijsheid te bevorderen.

schorpioenSchorpioen

Voor de Schorpioen is maart 2023 een maand vol uitdagingen en veranderingen. Het kan zijn dat je te maken krijgt met onverwachte gebeurtenissen of obstakels, maar door jouw vastberadenheid en doorzettingsvermogen weet je hier goed mee om te gaan.

Het is belangrijk om flexibel te blijven en te blijven geloven in jezelf.

Edelsteen van de maand: Granaat. Deze edelsteen staat voor passie, kracht en energie en kan helpen om de passie en kracht te bevorderen en negatieve emoties te verminderen.

Edelstenen & Mineralen: 3 Granaat Trommelstenen kopen - NASMA.be

Granaat-trommelstenen zijn super coole en spirituele voorwerpen die je helpen om je verbonden te voelen met de kracht van de natuur. Ze zijn gemaakt van natuurlijke granaat en zijn bekend om hun vermogen om negatieve energieën weg te nemen en je lichaam en geest te helen. Rondwandelen met deze...

€18,95

Boogschutter

Als Boogschutter ben jij deze maand erg creatief en inspirerend. Je hebt veel goede ideeën en deze maand is een goede tijd om hiermee aan de slag te gaan. Op het gebied van relaties is het belangrijk om goed te communiceren en open te staan voor nieuwe ervaringen. Zorg er ook voor dat je niet te veel hooi op je vork neemt en tijd vrijmaakt voor ontspanning.

Edelsteen van de maand: Topaas. Deze edelsteen staat voor overvloed, succes en voorspoed en kan helpen om de financiële en persoonlijke groei te bevorderen.

Steenbok

Voor de Steenbok is maart 2023 een maand vol groei en ontwikkeling. Het kan zijn dat je nieuwe kansen krijgt op het gebied van werk of persoonlijke groei. Het is belangrijk om deze kansen te grijpen en hiermee aan de slag te gaan. Ook is het belangrijk om goed te zorgen voor jezelf en tijd vrij te maken voor ontspanning.

Edelsteen van de maand: Onyx. Deze edelsteen staat voor kracht, doorzettingsvermogen en discipline en kan helpen om de persoonlijke kracht en doorzettingsvermogen te bevorderen.

Onyx Zaksteen Kopen

De zwarte onyx heeft de geweldige kracht om het logisch denken te stimuleren. Hij ondersteunt je om met een nuchtere kijk naar zaken te kijken en deze op een goede manier op te lossen. Hiernaast zal de onyx stress verminderen, waardoor je geest weer helder en onbeïnvloed wordt. Fysiek heeft de...

€7,95

watermanWaterman

Als Waterman ben jij deze maand erg energiek en vol goede moed. Je hebt veel ideeën en plannen en deze maand is een goede tijd om hiermee aan de slag te gaan. Zorg er wel voor dat je realistische doelen stelt en niet te veel hooi op je vork neemt.

Op het gebied van relaties is het belangrijk om goed te communiceren en open te staan voor nieuwe ervaringen.

Edelsteen van de maand: Amethist. Deze edelsteen staat voor spiritualiteit, intuïtie en rust en kan helpen om de spirituele ontwikkeling en intuïtie te bevorderen en rust te brengen in stressvolle situaties.

Amethist: 1 Gekristalliseerde Amethist in Doosje 25-40mm kopen - NASMA.be

Deze prachtige Gekristalliseerde Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. Het helpt je bijvoorbeeld om verslavingen te onderkennen en aan te pakken.

€9,95
Amethist Zaksteen Kopen

De paarse amethist kristal heeft een enorme spirituele kracht en is een geleider tussen de aardse en spirituele wereld. Door deze steen bij je te dragen verhoog je niet alleen je bewustzijn, maar ben je ook veel alerter voor de dingen die rondom je gebeuren. Fysiek heeft de amethist zeer...

€7,95
Amethist: 1 Ruwe Amethist uit India kopen - NASMA.be

Deze ruwe amethist uit India is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar biedt ook vele voordelen voor de gezondheid en het welzijn. De edelsteen heeft krachtige eigenschappen die helpen bij het verminderen van stress, het creëren van een rustgevende sfeer en het verbeteren van de concentratie en...

€6,95
Amethist: 1 Amethist in Doosje 25-40mm kopen - NASMA.be

Deze amethist is niet alleen een visueel aantrekkelijke edelsteen, maar heeft ook tal van voordelen voor de gezondheid en het welzijn van de drager. De kalmerende eigenschappen van de amethist maken het de perfecte steen voor mensen die last hebben van stress, angst of slapeloosheid. Het...

€4,95

Vissen

Voor de Vissen is maart 2023 een maand vol emoties en gevoelens. Het kan zijn dat je te maken krijgt met veranderingen op het gebied van relaties of persoonlijke groei. Het is belangrijk om goed te luisteren naar je intuïtie en je gevoel te volgen. Ook is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en tijd vrij te maken voor ontspanning.

Edelsteen van de maand: Aquamarijn. Deze edelsteen staat voor moed, eerlijkheid en loyaliteit en kan helpen om rust en kalmte te brengen in stressvolle situaties.

Aquamarijn: 1 zakje staafjes Aquamarijn (10 gram) kopen - NASMA.be

Aquamarijn werkt voornamelijk kalmerend en verkoelend. Je zal er ook opgewekter mee in het leven staan en minder snel boosheid ervaren.

€37,95
Aquamarijn: 3 Aquamarijn Trommelstenen kopen - NASMA.be

De aquamarijn is een verkoelende steen en dit wordt niet zomaar gezegd! Hij zal ervoor zorgen dat je rustig kan blijven tijdens elk conflict en je je boosheid op een respectvolle manier kan uitdrukken. Deze steen wordt vaak ingezet bij leerkrachten omdat hij helpt bij het overbrengen van een...

€30,95
Aquamarijn: 1 Aquamarijn in Doosje 25-40mm kopen - NASMA.be

Haal de rustgevende energie van de natuur in huis met onze Aquamarijn in Doosje 25-40mm! Deze edelsteen met een prachtige lichtblauwe kleur staat bekend om zijn helende eigenschappen en helpt bij het verlichten van stress en spanningen. Onze zorgvuldig geselecteerde Aquamarijn wordt geleverd in...

€4,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *