horoscoop
Horoscoop

Horoscoop voor de maand mei 2023

Ram (21 maart – 19 april)

Mei 2023 belooft een spannende maand te worden voor de Ram. Je energie zal hoog zijn en je zult merken dat je veel nieuwe kansen krijgt om je doelen te bereiken. Je zult jezelf sterker voelen en vol zelfvertrouwen, wat je helpt om belangrijke beslissingen te nemen.

De liefde bloeit op in mei, en je zult merken dat je meer aandacht krijgt van je partner of potentiële geliefden. Wees niet bang om je gevoelens te uiten en eerlijk te zijn over wat je wilt. Dit is de perfecte tijd om je relatie naar een hoger niveau te tillen.

Edelsteen van de maand: Rozenkwarts. Deze edelsteen staat voor liefde, vrede en harmonie en kan helpen om negatieve emoties te verminderen en liefde en harmonie te bevorderen.

Gezichtsrollers: Rozenkwarts - Gezicht Massage Roller kopen - NASMA.be

Op zoek naar een manier om je huid wat liefde te tonen? Kijk dan niet verder dan de Rosenkwarts - Gezichtsmassage Roller! Dit unieke product helpt niet alleen de bloedsomloop te verbeteren en een gezonde huid te bevorderen, maar het maakt ook gebruik van de kracht van Rozenkwarts - de steen van...

€22,95
Himalaya Zout & Verzorging: Anti Stralingskit kopen - NASMA.be

De Anti-Stralingskit is een uniek hulpmiddel om u te beschermen tegen slechte stralingen van buitenaf. In het doosje vindt u een ruwe Roze Kwarts, Bergkristal en Toermalijn, die samen werken om u te weren tegen negatieve invloeden. De Roze Kwarts is bekend om zijn helende eigenschappen en kan...

€19,95
Roze Kwarts Zaksteen Kopen

De roze kwarts heeft zijn naam als ultieme liefdessteen niet gestolen. Hij bevordert niet alleen de relatie die je met jezelf hebt, maar ook die met de personen rondom je. Deze steen zal ervoor zorgen dat je vergeefelijker bent en meer empathie toont naar je geliefden. Fysiek heeft de roze kwarts...

€7,95

Stier (20 april – 20 mei)

De maand mei biedt Stieren een kans om hun financiële situatie te verbeteren. Dit is een goed moment om te investeren, te sparen of een nieuw financieel plan te maken. Je zult merken dat je in staat bent om verstandige beslissingen te nemen die op de lange termijn vruchten zullen afwerpen.

In je liefdesleven zul je misschien wat strubbelingen tegenkomen, maar wees niet ontmoedigd. Communicatie is de sleutel om eventuele problemen op te lossen. Sta open voor de gevoelens van je partner en werk samen om een sterke en liefdevolle relatie op te bouwen.

Edelsteen van de maand: Aquamarijn. Deze edelsteen staat voor moed, eerlijkheid en loyaliteit en kan helpen om rust en kalmte te brengen in stressvolle situaties.

Aquamarijn: 1 zakje staafjes Aquamarijn (10 gram) kopen - NASMA.be

Aquamarijn werkt voornamelijk kalmerend en verkoelend. Je zal er ook opgewekter mee in het leven staan en minder snel boosheid ervaren.

€37,95
Aquamarijn: 3 Aquamarijn Trommelstenen kopen - NASMA.be

De aquamarijn is een verkoelende steen en dit wordt niet zomaar gezegd! Hij zal ervoor zorgen dat je rustig kan blijven tijdens elk conflict en je je boosheid op een respectvolle manier kan uitdrukken. Deze steen wordt vaak ingezet bij leerkrachten omdat hij helpt bij het overbrengen van een...

€30,95
Aquamarijn: 1 Aquamarijn in Doosje 25-40mm kopen - NASMA.be

Haal de rustgevende energie van de natuur in huis met onze Aquamarijn in Doosje 25-40mm! Deze edelsteen met een prachtige lichtblauwe kleur staat bekend om zijn helende eigenschappen en helpt bij het verlichten van stress en spanningen. Onze zorgvuldig geselecteerde Aquamarijn wordt geleverd in...

€4,99

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Tweelingen zullen in mei 2023 veel nieuwe kansen krijgen op het gebied van carrière en persoonlijke groei. Je zult merken dat je vaardigheden en talenten worden erkend en gewaardeerd, wat kan leiden tot promoties of nieuwe kansen.

Op het gebied van relaties zul je merken dat je sociale leven een boost krijgt. Je zult nieuwe mensen ontmoeten en bestaande vriendschappen verdiepen. In romantische relaties zal open communicatie belangrijk zijn om een sterke band te behouden.

Edelsteen van de maand: Maansteen. Deze edelsteen staat voor intuïtie, emotionele balans en vruchtbaarheid en kan helpen om de intuïtie en emotionele stabiliteit te bevorderen.

Oranje Maansteen Zaksteen Kopen

De Oranje maansteen Handsteen is een prachtig spiritueel hulpmiddel dat je kan helpen om meer in contact te komen met je innerlijke kracht en intuïtie. Deze handsteen heeft een warme oranje kleur die doet denken aan de zachte stralen van de zonsondergang, en is gepolijst tot een gladde,...

€24,95
Maansteen: 3 Maansteen Trommelstenen kopen - NASMA.be

Maansteen bevordert de vruchtbaarheid en geeft een kalmerende invloed op het gevoelsleven. Ook zal maansteen er voor zorgen dat je beter slaapt en je je dromen beter kan herinneren.

€12,95
Maansteen: 1 Ruwe Grijze Maansteen in Doosje 25-40mm kopen - NASMA.be

De grijze maansteen wordt vooral ingezet bij vrouwen omdat hij een positieve invloed heeft op de vruchtbaarheid en de zwangerschap. Ook bij PMS symtomen en klachten na een zwangerschap kan deze steen heel goed van pas komen. De grijze maansteen heeft een heel positieve werking op het vrouwelijk...

€4,95
Maansteen: 1 Oranje Maansteen in Doosje 25-40mm kopen - NASMA.be

Ben je op zoek naar een prachtige steen die je een extra boost geeft tijdens volle maan nachten? Dan is onze Oranje Maansteen in Doosje precies wat je nodig hebt. Deze mooie steen heeft een warme oranje kleur en is gepolijst tot een perfecte ovale vorm die makkelijk in de hand past. De Oranje...

€4,95

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Voor Kreeften wordt mei 2023 een maand van reflectie en zelfontdekking. Je zult jezelf beter leren kennen en begrijpen wat je echt wilt in het leven. Dit is een goed moment om je te concentreren op je innerlijke groei en persoonlijke ontwikkeling.

In relaties kan het zijn dat je je wat onzeker voelt, maar door open en eerlijk te communiceren met je partner, kun je eventuele problemen overwinnen. Geef jezelf de tijd om je emoties te verwerken en vergeet niet om ook te luisteren naar de behoeften van je partner.

Edelsteen van de maand: Granaat. Deze edelsteen staat voor passie, kracht en energie en kan helpen om de passie en kracht te bevorderen en negatieve emoties te verminderen.

Edelstenen & Mineralen: 3 Granaat Trommelstenen kopen - NASMA.be

Granaat-trommelstenen zijn super coole en spirituele voorwerpen die je helpen om je verbonden te voelen met de kracht van de natuur. Ze zijn gemaakt van natuurlijke granaat en zijn bekend om hun vermogen om negatieve energieën weg te nemen en je lichaam en geest te helen. Rondwandelen met deze...

€18,95

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Leeuwen zullen in mei 2023 een energieke en avontuurlijke maand ervaren. Je zult merken dat je meer wilt reizen, nieuwe hobby’s wilt proberen of gewoon je horizon wilt verbreden. Dit is een geweldige tijd om uit je comfortzone te stappen en nieuwe ervaringen op te doen.

In je liefdesleven zul je merken dat je partner of potentiële geliefden openstaat voor avontuur en nieuwe ervaringen samen. Zorg ervoor dat jullie samen tijd besteden aan het verkennen van nieuwe interesses en het creëren van blijvende herinneringen.

Edelsteen van de maand: Citrien. Deze edelsteen staat voor optimisme, vreugde en positiviteit en kan helpen om de energie en creativiteit te bevorderen en negativiteit te verminderen.

Citrien: 5 Stukjes Verhitte Citrien kopen - NASMA.be

Citrien is een zonnige steen die verwarmende eigenschappen heeft. Hij helpt je depressies te bestrijden.

€17,95
Citrien: 3 Citrienpuntjes in Doosje kopen - NASMA.be

De prachtig en unieke Citrien werkt vooral opbeurend en trekt succes & geluk naar je toe. Geleverd met 3 puntjes in verschillende grootte in een doosje.

€9,95

Maagd (23 augustus – 22 september)

Mei 2023 zal voor Maagden in het teken staan van balans en harmonie. Je zult merken dat je beter in staat bent om je tijd en energie te verdelen tussen werk, familie en vrienden. Je zult je meer ontspannen en in controle voelen, wat helpt om stress en angst te verminderen.

Op het gebied van relaties zul je merken dat je beter in staat bent om je gevoelens en gedachten te delen met je partner. Dit zal helpen om jullie band te versterken en eventuele problemen op te lossen. Wees niet bang om je kwetsbaar op te stellen en eerlijk te zijn over je emoties.

Edelsteen van de maand: Amethist. Deze edelsteen staat voor spiritualiteit, intuïtie en rust en kan helpen om de spirituele ontwikkeling en intuïtie te bevorderen en rust te brengen in stressvolle situaties.

Amethist: 1 Gekristalliseerde Amethist in Doosje 25-40mm kopen - NASMA.be

Deze prachtige Gekristalliseerde Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. Het helpt je bijvoorbeeld om verslavingen te onderkennen en aan te pakken.

€9,95
Amethist Zaksteen Kopen

De paarse amethist kristal heeft een enorme spirituele kracht en is een geleider tussen de aardse en spirituele wereld. Door deze steen bij je te dragen verhoog je niet alleen je bewustzijn, maar ben je ook veel alerter voor de dingen die rondom je gebeuren. Fysiek heeft de amethist zeer...

€7,95
Amethist: 1 Ruwe Amethist uit India kopen - NASMA.be

Deze ruwe amethist uit India is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar biedt ook vele voordelen voor de gezondheid en het welzijn. De edelsteen heeft krachtige eigenschappen die helpen bij het verminderen van stress, het creëren van een rustgevende sfeer en het verbeteren van de concentratie en...

€6,95
Amethist: 1 Amethist in Doosje 25-40mm kopen - NASMA.be

Deze amethist is niet alleen een visueel aantrekkelijke edelsteen, maar heeft ook tal van voordelen voor de gezondheid en het welzijn van de drager. De kalmerende eigenschappen van de amethist maken het de perfecte steen voor mensen die last hebben van stress, angst of slapeloosheid. Het...

€4,95

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Voor Weegschalen wordt mei 2023 een maand van groei en vooruitgang, zowel op persoonlijk als professioneel gebied. Je zult jezelf uitgedaagd voelen om je vaardigheden te verbeteren en nieuwe doelen te stellen, wat je helpt om nog succesvoller te worden.

In je liefdesleven zul je merken dat je relatie een periode van stabiliteit en harmonie ingaat. Dit is een goed moment om samen toekomstplannen te maken en te genieten van elkaars gezelschap. Zorg ervoor dat je open en eerlijk blijft communiceren om jullie band sterk en gezond te houden.

Edelsteen van de maand: Onyx. Deze edelsteen staat voor kracht, doorzettingsvermogen en discipline en kan helpen om de persoonlijke kracht en doorzettingsvermogen te bevorderen.

Onyx Zaksteen Kopen

De zwarte onyx heeft de geweldige kracht om het logisch denken te stimuleren. Hij ondersteunt je om met een nuchtere kijk naar zaken te kijken en deze op een goede manier op te lossen. Hiernaast zal de onyx stress verminderen, waardoor je geest weer helder en onbeïnvloed wordt. Fysiek heeft de...

€7,95

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioenen kunnen in mei 2023 enkele uitdagingen verwachten, zowel op het werk als in hun persoonlijke leven. Het is belangrijk om vast te houden aan je overtuigingen en zelfvertrouwen te hebben in je eigen capaciteiten. Door veerkrachtig te blijven en problemen het hoofd te bieden, zul je uiteindelijk sterker en wijzer uit de strijd komen.

In je liefdesleven kunnen er wat spanningen ontstaan, maar door open en eerlijk te communiceren met je partner, kunnen jullie samen eventuele problemen oplossen. Vergeet niet om ook tijd te besteden aan het onderhouden van je vriendschappen en sociale leven.

Edelsteen van de maand: Aquamarijn. Deze edelsteen staat voor moed, eerlijkheid en loyaliteit en kan helpen om rust en kalmte te brengen in stressvolle situaties.

Aquamarijn: 1 zakje staafjes Aquamarijn (10 gram) kopen - NASMA.be

Aquamarijn werkt voornamelijk kalmerend en verkoelend. Je zal er ook opgewekter mee in het leven staan en minder snel boosheid ervaren.

€37,95
Aquamarijn: 3 Aquamarijn Trommelstenen kopen - NASMA.be

De aquamarijn is een verkoelende steen en dit wordt niet zomaar gezegd! Hij zal ervoor zorgen dat je rustig kan blijven tijdens elk conflict en je je boosheid op een respectvolle manier kan uitdrukken. Deze steen wordt vaak ingezet bij leerkrachten omdat hij helpt bij het overbrengen van een...

€30,95
Aquamarijn: 1 Aquamarijn in Doosje 25-40mm kopen - NASMA.be

Haal de rustgevende energie van de natuur in huis met onze Aquamarijn in Doosje 25-40mm! Deze edelsteen met een prachtige lichtblauwe kleur staat bekend om zijn helende eigenschappen en helpt bij het verlichten van stress en spanningen. Onze zorgvuldig geselecteerde Aquamarijn wordt geleverd in...

€4,99

Boogschutter (22 november – 21 december)

Mei 2023 belooft voor Boogschutters een creatieve en inspirerende maand te worden. Je zult nieuwe ideeën en inzichten krijgen die je helpen om je persoonlijke en professionele doelen te bereiken. Dit is een goed moment om je creatieve energie te omarmen en je passies na te jagen.

In je liefdesleven zul je merken dat je relatie versterkt wordt door jullie gezamenlijke interesses en passies. Zorg ervoor dat je tijd besteedt aan het samen ondernemen van activiteiten en het delen van je dromen en doelen. Dit zal jullie band verdiepen en een sterk fundament voor de toekomst leggen.

Edelsteen van de maand: Citrien. Deze edelsteen staat voor optimisme, vreugde en positiviteit en kan helpen om de energie en creativiteit te bevorderen en negativiteit te verminderen.

Citrien: 5 Stukjes Verhitte Citrien kopen - NASMA.be

Citrien is een zonnige steen die verwarmende eigenschappen heeft. Hij helpt je depressies te bestrijden.

€17,95
Citrien: 3 Citrienpuntjes in Doosje kopen - NASMA.be

De prachtig en unieke Citrien werkt vooral opbeurend en trekt succes & geluk naar je toe. Geleverd met 3 puntjes in verschillende grootte in een doosje.

€9,95

Steenbok (22 december – 19 januari)

Voor Steenbokken wordt mei 2023 een maand van verandering en aanpassing. Je zult merken dat je wordt geconfronteerd met nieuwe situaties en uitdagingen, zowel op het werk als in je persoonlijke leven. Probeer flexibel te blijven en open te staan voor verandering, zodat je je kunt aanpassen en groeien.

In je liefdesleven kunnen er wat aanpassingen nodig zijn om jullie relatie in evenwicht te houden. Dit is een goed moment om samen te werken aan het oplossen van eventuele problemen en het vinden van compromissen. Open communicatie en wederzijds begrip zijn cruciaal om jullie band sterk te houden.

Edelsteen van de maand: Rozenkwarts. Deze edelsteen staat voor liefde, vrede en harmonie en kan helpen om negatieve emoties te verminderen en liefde en harmonie te bevorderen.

Gezichtsrollers: Rozenkwarts - Gezicht Massage Roller kopen - NASMA.be

Op zoek naar een manier om je huid wat liefde te tonen? Kijk dan niet verder dan de Rosenkwarts - Gezichtsmassage Roller! Dit unieke product helpt niet alleen de bloedsomloop te verbeteren en een gezonde huid te bevorderen, maar het maakt ook gebruik van de kracht van Rozenkwarts - de steen van...

€22,95
Himalaya Zout & Verzorging: Anti Stralingskit kopen - NASMA.be

De Anti-Stralingskit is een uniek hulpmiddel om u te beschermen tegen slechte stralingen van buitenaf. In het doosje vindt u een ruwe Roze Kwarts, Bergkristal en Toermalijn, die samen werken om u te weren tegen negatieve invloeden. De Roze Kwarts is bekend om zijn helende eigenschappen en kan...

€19,95
Rozenkwarts: 3 Rozenkwarts Trommelstenen kopen - NASMA.be

Rozenkwarts is DE steen voor liefde en het hart.

€9,95
Roze Kwarts Zaksteen Kopen

De roze kwarts heeft zijn naam als ultieme liefdessteen niet gestolen. Hij bevordert niet alleen de relatie die je met jezelf hebt, maar ook die met de personen rondom je. Deze steen zal ervoor zorgen dat je vergeefelijker bent en meer empathie toont naar je geliefden. Fysiek heeft de roze kwarts...

€7,95

Waterman (20 januari – 18 februari)

Watermannen zullen in mei 2023 een periode van zelfreflectie en persoonlijke groei ervaren. Je zult meer inzicht krijgen in je eigen behoeften en verlangens, wat je helpt om betere beslissingen te nemen en je leven in de juiste richting te sturen.

Op het gebied van relaties zul je merken dat je meer behoefte hebt aan onafhankelijkheid en vrijheid. Hoewel het belangrijk is om je eigen interesses en passies na te streven, zorg er ook voor dat je tijd en aandacht besteedt aan je partner. Open communicatie en wederzijds respect zijn essentieel om jullie relatie gezond te houden.

Edelsteen van de maand: Amethist. Deze edelsteen staat voor spiritualiteit, intuïtie en rust en kan helpen om de spirituele ontwikkeling en intuïtie te bevorderen en rust te brengen in stressvolle situaties.

Amethist: 1 Gekristalliseerde Amethist in Doosje 25-40mm kopen - NASMA.be

Deze prachtige Gekristalliseerde Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. Het helpt je bijvoorbeeld om verslavingen te onderkennen en aan te pakken.

€9,95
Amethist Zaksteen Kopen

De paarse amethist kristal heeft een enorme spirituele kracht en is een geleider tussen de aardse en spirituele wereld. Door deze steen bij je te dragen verhoog je niet alleen je bewustzijn, maar ben je ook veel alerter voor de dingen die rondom je gebeuren. Fysiek heeft de amethist zeer...

€7,95
Amethist: 1 Ruwe Amethist uit India kopen - NASMA.be

Deze ruwe amethist uit India is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar biedt ook vele voordelen voor de gezondheid en het welzijn. De edelsteen heeft krachtige eigenschappen die helpen bij het verminderen van stress, het creëren van een rustgevende sfeer en het verbeteren van de concentratie en...

€6,95
Amethist: 1 Amethist in Doosje 25-40mm kopen - NASMA.be

Deze amethist is niet alleen een visueel aantrekkelijke edelsteen, maar heeft ook tal van voordelen voor de gezondheid en het welzijn van de drager. De kalmerende eigenschappen van de amethist maken het de perfecte steen voor mensen die last hebben van stress, angst of slapeloosheid. Het...

€4,95

Vissen (19 februari – 20 maart)

Voor Vissen wordt mei 2023 een maand van nieuwe kansen en avonturen. Je zult jezelf uitgedaagd voelen om je comfortzone te verlaten en nieuwe ervaringen op te zoeken. Dit is een geweldige tijd om nieuwe hobby’s te proberen, te reizen of nieuwe vriendschappen te sluiten.

In je liefdesleven zul je merken dat je relatie zich verdiept en sterker wordt. Dit is een goed moment om samen te werken aan het opbouwen van een solide basis voor de toekomst en het delen van je dromen en doelen. Vergeet niet om open en eerlijk te communiceren en elkaar de ruimte te geven om te groeien en te ontwikkelen.

Edelsteen van de maand: Aquamarijn. Deze edelsteen staat voor moed, eerlijkheid en loyaliteit en kan helpen om rust en kalmte te brengen in stressvolle situaties.

Aquamarijn: 1 zakje staafjes Aquamarijn (10 gram) kopen - NASMA.be

Aquamarijn werkt voornamelijk kalmerend en verkoelend. Je zal er ook opgewekter mee in het leven staan en minder snel boosheid ervaren.

€37,95
Aquamarijn: 3 Aquamarijn Trommelstenen kopen - NASMA.be

De aquamarijn is een verkoelende steen en dit wordt niet zomaar gezegd! Hij zal ervoor zorgen dat je rustig kan blijven tijdens elk conflict en je je boosheid op een respectvolle manier kan uitdrukken. Deze steen wordt vaak ingezet bij leerkrachten omdat hij helpt bij het overbrengen van een...

€30,95
Aquamarijn: 1 Aquamarijn in Doosje 25-40mm kopen - NASMA.be

Haal de rustgevende energie van de natuur in huis met onze Aquamarijn in Doosje 25-40mm! Deze edelsteen met een prachtige lichtblauwe kleur staat bekend om zijn helende eigenschappen en helpt bij het verlichten van stress en spanningen. Onze zorgvuldig geselecteerde Aquamarijn wordt geleverd in...

€4,99

In deze maand mei 2023 zullen alle sterrenbeelden unieke ervaringen en uitdagingen tegenkomen. Door open te staan voor verandering, te communiceren met geliefden en te focussen op persoonlijke groei, kan iedereen deze maand een succes maken. Vergeet niet om te genieten van de mooie momenten en te leren van de moeilijke tijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *