edelstenen kunnen je libido helpen verhogen
Edelstenen

Welke edelstenen kunnen je libido helpen verhogen?

Je libido, ook wel bekend als seksueel verlangen, kan soms een duwtje in de rug gebruiken. Als je op zoek bent naar natuurlijke manieren om je seksuele energie te stimuleren, kun je wellicht overwegen om edelstenen een kans te geven. Edelstenen worden al eeuwenlang gebruikt vanwege hun vermeende helende eigenschappen en hun vermogen om bepaalde aspecten van ons leven te beïnvloeden. In dit artikel zullen we enkele edelstenen bespreken die naar verluidt kunnen helpen bij het verhogen van je libido.

1. Rode Jaspis – Voor Passie en Energie

Rode Jaspis staat bekend om zijn aardende en stimulerende eigenschappen. Het wordt vaak geassocieerd met passie en energie, en sommige mensen geloven dat het kan helpen om je libido te verhogen. Deze prachtige rode steen kan je helpen om je seksuele verlangens te versterken en je passie te vergroten. Het wordt gezegd dat Rode Jaspis je chakra’s in balans kan brengen, waaronder het heiligbeenchakra, dat verband houdt met seksualiteit en creatieve energie.

Hoe kun je Rode Jaspis gebruiken om je libido te bevorderen? Je kunt deze steen dragen als sieraad, zoals een ketting of armband, zodat het dicht bij je huid blijft. Sommige mensen houden Rode Jaspis vast tijdens meditatie om zich te concentreren op hun intentie om hun seksuele energie te versterken. Onthoud dat het belangrijk is om je eigen intuïtie te volgen bij het werken met edelstenen en dat de ervaring voor iedereen anders kan zijn.

Jaspis: 1 Rode Jaspis in Doosje 25-40mm kopen - NASMA.be

Rode Jaspis is één van de meest activerende jaspis soorten. Hij helpt blokkades te doorbreken in je chakra's
€4,95

2. Rozenkwarts – Voor Liefde en Verbinding

Rozenkwarts is een van de meest geliefde edelstenen en staat bekend om zijn vermogen om liefde en emotionele genezing te bevorderen. Hoewel het niet direct bekend staat om het verhogen van het libido, kan Rozenkwarts helpen bij het creëren van een liefdevolle en veilige omgeving voor intieme momenten. Een gezonde emotionele verbinding met jezelf en je partner is essentieel voor een bevredigend seksleven.

Om Rozenkwarts in je leven te integreren, kun je een stukje van deze steen in de slaapkamer plaatsen om een zachte en liefdevolle sfeer te bevorderen. Het kan ook nuttig zijn om samen met je partner te mediteren met deze steen om jullie emotionele band te versterken. Vergeet niet dat seksualiteit niet alleen fysiek is, maar ook een emotionele en spirituele dimensie heeft. Rozenkwarts kan je helpen om deze aspecten te omarmen en een diepere verbinding te ervaren.

Gezichtsrollers: Rozenkwarts - Gezicht Massage Roller kopen - NASMA.be

Op zoek naar een manier om je huid wat liefde te tonen? Kijk dan niet verder dan de Rosenkwarts - Gezichtsmassage Roller! Dit unieke product helpt niet alleen de bloedsomloop te verbeteren en een gezonde huid te bevorderen, maar het maakt ook gebruik van de kracht van Rozenkwarts - de steen van...

€22,95
Himalaya Zout & Verzorging: Anti Stralingskit kopen - NASMA.be

De Anti-Stralingskit is een uniek hulpmiddel om u te beschermen tegen slechte stralingen van buitenaf. In het doosje vindt u een ruwe Roze Kwarts, Bergkristal en Toermalijn, die samen werken om u te weren tegen negatieve invloeden. De Roze Kwarts is bekend om zijn helende eigenschappen en kan...

€19,95
Roze Kwarts Zaksteen Kopen

De roze kwarts heeft zijn naam als ultieme liefdessteen niet gestolen. Hij bevordert niet alleen de relatie die je met jezelf hebt, maar ook die met de personen rondom je. Deze steen zal ervoor zorgen dat je vergeefelijker bent en meer empathie toont naar je geliefden. Fysiek heeft de roze kwarts...

€7,95

3. Citrien – Voor Positieve Energie

Citrien is een heldere, gele steen die geassocieerd wordt met vreugde en positieve energie. Hoewel het vooral bekend staat om het bevorderen van zelfvertrouwen en vitaliteit, geloven sommige mensen dat Citrien ook kan helpen om je libido te verhogen. Een positieve mindset en een goed gevoel over jezelf kunnen een verschil maken in je seksuele verlangens.

Om de positieve energie van Citrien te benutten, kun je deze steen in je huis of werkruimte plaatsen om een optimistische sfeer te creëren. Draag Citrien als een sieraad of houd het vast tijdens meditatie om jezelf te herinneren aan je eigenwaarde en sensualiteit. Dit kan je helpen om je meer open te stellen voor plezierige ervaringen en je libido een boost te geven.

Citrien: 5 Stukjes Verhitte Citrien kopen - NASMA.be

Citrien is een zonnige steen die verwarmende eigenschappen heeft. Hij helpt je depressies te bestrijden.

€17,95
Citrien: 3 Citrienpuntjes in Doosje kopen - NASMA.be

De prachtig en unieke Citrien werkt vooral opbeurend en trekt succes & geluk naar je toe. Geleverd met 3 puntjes in verschillende grootte in een doosje.

€9,95

4. Zwarte Obsidiaan – Voor Loslaten van Blokkades

Zwarte Obsidiaan is een krachtige steen die wordt geassocieerd met het loslaten van negatieve energie en blokkades. Soms kunnen emotionele of energetische blokkades ons seksuele verlangen belemmeren. Zwarte Obsidiaan kan je helpen om deze obstakels te herkennen en te transformeren, waardoor je je meer open kunt stellen voor intimiteit.

Om met Zwarte Obsidiaan te werken, kun je overwegen om een reinigingsritueel uit te voeren voordat je met deze steen aan de slag gaat. Houd het tijdens meditatie vast en stel je voor dat het je helpt om eventuele blokkades los te laten. Zwarte Obsidiaan kan ook nuttig zijn bij het oplossen van oude wrok of negatieve emoties die je seksuele energie kunnen beïnvloeden.

Obsidiaan: Zwarte Obsidiaan Ruw kopen - NASMA.be

1 stuk Ruwe Zwarte Obsidiaan. Verpakt in een kartonnen doosje.
€6,95

5. Rode Agaat – Voor Balans en Harmonie

Rode Agaat is een steen die wordt geassocieerd met stabiliteit, harmonie en aarding. Het kan helpen om je fysieke en emotionele lichaam in balans te brengen, wat belangrijk is voor een gezond libido. Als je je gestrest of uit balans voelt, kan dit van invloed zijn op je vermogen om je seksueel verlangen te uiten.

Je kunt Rode Agaat in je dagelijkse leven integreren door het in je huis te plaatsen of bij je te dragen als een sieraad. Tijdens meditatie kun je je voorstellen dat de energie van Rode Agaat je helpt om je geaard en in harmonie te voelen, waardoor je seksuele energie vrijer kan stromen.

Rode Agaat Zaksteen Kopen

De rode agaat zaksteen staat bekend om zijn helende werking op organen zoals de blaas, de ogen en de bloedvaten. De steen brengt harmonie in je leven en zorgt voor een gevoel van veiligheid. Heb je nood aan een extra duwtje in de rug? Deze rode agaat zal zorgen voor het nodige zelfvertrouwen...
€7,95

edelstenen libido verhogen

Het is belangrijk op te merken dat edelstenen geen magische oplossing zijn voor alle aspecten van ons leven, inclusief ons seksuele verlangen. Hoewel sommige mensen geloven dat bepaalde edelstenen kunnen bijdragen aan het verhogen van je libido, is het altijd essentieel om jezelf goed te verzorgen, open te communiceren met je partner en eventuele onderliggende problemen met een professional te bespreken.

Het gebruik van edelstenen als een aanvullende benadering kan echter een positieve impact hebben op je algemene gevoel van welzijn en intimiteit. Experimenteer met verschillende edelstenen en ontdek welke het beste bij jou passen. Geniet van het verkennen van je seksualiteit op een liefdevolle en respectvolle manier.

Onthoud dat ieder individu uniek is, dus wat voor de ene persoon werkt, werkt mogelijk niet voor de andere. Als je twijfels hebt over het gebruik van edelstenen of als je gezondheidsproblemen ervaart, zoek dan altijd professioneel medisch advies.

Voel je vrij om deze prachtige edelstenen in je dagelijkse routine op te nemen en te ontdekken hoe ze je kunnen ondersteunen bij het vergroten van je libido. Seksualiteit is een natuurlijk onderdeel van ons leven, en het is belangrijk om er op een gezonde en positieve manier mee om te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *