Nasma

5 eenvoudige tips om een winterdip door te komen

Door de wisseling van de seizoenen heeft iedereen wel eens een winterdipje. Hoewel dit een tijdelijke fase is, kan het toch zijn tol eisen op ons algehele humeur en energieniveau. Voor iedereen die wil kijken naar de mogelijkheden om die winterblues te boven te komen voordat die intreedt, zijn er een aantal geweldige manieren om dat te doen met

de kracht van edelstenen. Van het omkeren van een slecht humeur tot het geven van een boost aan je energieniveau, je zult dit een interessant onderwerp vinden!

Edelstenen worden niet alleen gebruikt om hun schoonheid en elegantie, maar kunnen ook op vele andere manieren worden gebruikt als men weet hoe ze te gebruiken.

Hier zijn 5 tips over hoe je de winter kunt doorkomen met de kracht van edelstenen.

1: Wend je tot edelstenen voor stemmingsverbetering

De beste methode om edelstenen te gebruiken is ze te gebruiken wanneer je in een slechte bui bent. Het is even wat onderzoekwerk, maar het zal u snelle resultaten opleveren! Bijvoorbeeld, rozenkwarts staat bekend om zijn emotioneel balancerende eigenschap, waardoor het een zeer populaire keuze is in tijden van emotionele nood.

Als je het gevoel hebt dat je stemming naar het slechtste neigt, pak dan een rozenkwarts en houd die de hele dag bij je. Het zal je zeker weer op de rails zetten!

2: Geestelijk gezond blijven

Edelstenen zijn een geweldige manier om geestelijk gezond te blijven. Om je een beetje meer inzicht te geven in hoe edelstenen dit kunnen doen, laten we eens kijken naar amethist als voorbeeld. Amethist staat bekend om zijn meditatieve en kalmerende eigenschappen, waardoor hij perfect is voor mensen die het gevoel hebben dat hun ‘spirituele batterijen’ leeg raken.

Misschien is het beste gebruik van edelstenen nog wel om je te helpen op het juiste spoor te komen met je spirituele welzijn. Als je weet dat je geestelijke gezondheid afhankelijk is van de balans tussen fysieke, emotionele en spirituele aspecten, is amethist een geweldige manier om die van jou in toom te houden.

 

 

3: Start een edelsteenverzameling

Een goede tip om te genieten van de kracht van alle edelstenen is om een verzameling te beginnen. Dit is een uitstekende methode om de vele vormen te leren kennen en hoe ze in uw voordeel kunnen worden gebruikt! Zorg er wel voor dat je edelstenen kiest met een betekenis, zoals diegene die bekend staan om hun helende eigenschappen.

 

4: Combineer edelstenen met Reiki

Het combineren van edelstenen met Reiki energie is een andere geweldige manier om het meeste uit je spirituele reis te halen. Of je nu kristallen wilt gebruiken voor extra kracht, of ze allemaal samen wilt combineren om je spirituele welzijn in balans te brengen, het combineren van beide methoden zal je goede resultaten geven!

5: Geniet en gebruik edelstenen om het energieniveau te verhogen

Edelstenen zijn niet alleen goed voor hun emotionele, mentale en spirituele gezondheidsvoordelen. Je kunt ze ook gebruiken voor fysieke gezondheidsvoordelen, zoals het oppeppen van je energieniveau! Fluoriet staat erom bekend grote hoeveelheden energie af te geven, waardoor hij perfect is voor iedereen die een extra “boost” wil. Combineer dit met Reiki energie voor een extra lift!

Lees meer over dit onderwerp

Voor iedereen die meer wil weten over het gebruik van edelstenen, of misschien een eigen verzameling wil beginnen, zijn er een aantal blog posts die speciaal aan dit onderwerp zijn gewijd. Van informatie over welke stenen het meest geschikt zijn voor beginners tot how-to gidsen, je vindt alles hier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *