van stressvol naar zenvol
Nasma

Van stressvol naar zenvol leven door spiritualiteit

Stress is in onze huidige samenleving niet meer weg te denken.

Voor vele mensen is het volgende zeer herkenbaar: Je wordt wakker, staat op en de stress begint al, eten maken voor de kinderen, klaar maken, wassen, plassen, naar school brengen om dan vervolgens jezelf te haasten naar je werk of momenteel je pijama-broek aan te houden en je thuis achter je bureau te zetten.

De COVID-19 pandemie heeft ons leven allemaal over hoop gegooid en voor vele mensen het leven nog stressvoller gemaakt, of de pijnpunten blootgelegd.

Door dit plotse besef en veel tijd om na te denken zijn we dan ook massaal op zoek gegaan naar andere manieren om het leven te leven en te benaderen, en op andere manieren tot rust te komen.

amethist indiaSpiritualiteit en Edelstenen

Vele mensen komen dan uit bij de Spirituele reis van hun leven en bij de bijhorende Edelstenen & Mineralen die helpen om deze reis werkelijkheid te laten worden.

Ze ontdekken dat er aan vele stenen rustgevende, oppeppende en andere spirituele krachten verbonden zijn, en op die manier hun geest rust kunnen geven, zolang ze zich hier voor openstellen.

Zo weten we bijvoorbeeld dat Amethist een zéér rustgevende werking heeft en er echt voor zorgt dat je innerlijk tot rust gaat komen en volledig ontspannen wordt.

De Amethist gaat er ook voor zorgen dat alle vooroordelen die je over jezelf gevormd hebt, gaan verdwijnen en je op een positieve rustige manier naar jezelf gaat kijken, om vervolgens de stilte in jezelf te vinden.

Stress-out naar Zen-out

zenvol levenDoor dagelijks jezelf toe te staan een kwartiertje de tijd te nemen om je te verdiepen in je chakra’s en waar de probleempunten zitten kan je al een hele verbetering bekomen in je dagelijkse stress-pieken.

Je kan je rustig neerzetten op een yoga-matje, een lekker wierookgeurtje aansteken, bijvoorbeeld onze populaire Sandal-Wood, je favoriete edelstenen bij je nemen en vervolgens een kwartier gewoon lekker niets doen, buiten op je steeds rustiger wordende ademhaling letten.

Na een aantal weken dit diepe, rustige, spirituele proces te herhalen ga je merken dat je van een stress-out naar een zen-out gaat, en je rustiger en stabieler in het leven zal staan.

Net dat is de kracht van je eigen spiritualiteit te ontdekken, leren van jezelf te houden en goed naar je lichaam te luisteren.

Op onze website vindt je honderden artikelen die je kunnen helpen bij je reis naar het vinden van je eigen spirituele reis doorheen het leven dat moeder aarde ons geschonken heeft.

Namasté!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *