Toont alle 10 resultaten

Show sidebar

Wat zijn Powerbead edelsteen armbanden?

Powerbead armbanden zijn een betaalbare accessoire die de drager goede vibraties geven. Omdat de kralen zijn gemaakt van edelstenen, helpen de eigenschappen om het psychisch vermogen te verbeteren en genezing te bevorderen. Neem een kijkje op enkele populaire armbanden om te meten welke energie je nodig hebt om in je leven te brengen

Agaat armband

Agaat wordt ook wel de “Aardse Regenboog” genoemd, omdat de gestreepte kwarts in bijna elke natuurlijk voorkomende kleur te vinden is. Zijn eigenschappen staan bekend als stabiliserend en kunnen helpen om evenwicht en harmonieuze energie te brengen. Je kunt dit accessoire ook tijdens het reizen aantrekken, omdat het dient als een beschermend amulet.

Zwarte Onyx armband

Zwarte onyx is de steen die je nodig hebt als je onder stress staat. Het helpt om negatieve energie te absorberen terwijl het de kracht bevordert. Naast het hebben van een volledig gewaagde en chique uitstraling, zou deze edelsteen de kracht hebben om herinneringen vast te houden om wonden uit het verleden te helen. Zwart is misschien niet de warmste kleur, maar de onyx zal je zeker helpen om geluk te vinden.

Howlite armband

Howlite kralen zullen helpen om rust in de drager te brengen. Dit kan de perfecte kralenarmband zijn als je een recente breuk hebt meegemaakt en je de banden met een pijnlijk verleden moet verbreken. Door te helpen om een verscheidenheid aan negatieve energieën zoals egoïsme, oordeelsvermogen, stress en woede te kalmeren, moedigt howlite de drager aan om zich meer tevreden en zelfverzekerd te voelen.

Groene Aventurijn armband

Groene Aventurijn zou de rijkdom en de welvaart manifesteren. Dit kristal bevat ook eigenschappen die helpen een einde te maken aan slechte gewoontes om de drager te laten groeien.

Jasper Powerbead armbanden

Jasper staat bekend als de “Verzorgende Steen” en helpt om rust en ontspanning te brengen. De zachte kleuren bootsen de troostende eigenschappen van de steen na, maar dit juweeltje is geen duwtje in de rug, het is ook krachtig als het gaat om bescherming. Hoewel deze troostende eigenschappen een gevoel van veiligheid geven, houden mensen ook van de steen omdat er gezegd wordt dat hij zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid tot stand brengt.

Lapis Lazuli armband

Als je ooit de uitspraak hebt gehoord dat blauw de meest eerlijke kleur is, dan is dit juweeltje geen uitzondering. Lapis lazuli is een heldere blauwe steen die zowel koninklijk als eerlijkheid en wijsheid symboliseert. Dit juweel versterkt zowel psychische als intuïtieve energieën en wordt beschouwd als sterk in spirituele verbinding. Vanwege zijn vermogen om de communicatie te versterken, wordt het beschouwd als de steen van openheid en helderheid.

Kattenoog armband

Kattenoog, of Chrysoberyl, is een andere steen die helpt in geluk en fortuin. Draag dit juweeltje als je een dipje hebt, want het brengt gevoelens van geluk, vrijgevigheid en optimisme met zich mee. Het zal je helpen om eventuele negatieve energieën te verdrijven en de drager te beschermen tegen boze geesten.

Rozenkwarts armband

Rozenkwarts is het beste kristal voor de liefde – of het nu gaat om liefde voor de familie, liefde voor vrienden, liefde voor zichzelf, of die persoon waar je op verpletterd bent, deze steen zal helpen om je hart te openen. De hoge energie van dit kristal zal empathie en vergevingsgezindheid stimuleren om zich te wapenen tegen negatieve emoties zoals boosheid en jaloezie. Als je liefde de laatste tijd een beetje voorwaardelijk is, pak dan een rozenkwarts power armband om alle slechte vibraties die je hebt vastgehouden los te laten.

Powerbead edelsteen armbanden kopen

Bij Nasma heb je een ruime keuze aan Powerbead edelsteen armbanden.