edelstenen om rustig te worden
Edelstenen

De beste edelstenen om rustig te worden

Edelstenen worden vaak gebruikt voor meditatie en spirituele groei, omdat ze worden gezegd dat ze specifieke energieën uitstralen die kunnen helpen om te ontspannen en tot rust te komen. Hieronder vindt u een overzicht van enkele van de beste edelstenen om rustig te worden.

Amethist

Amethist wordt vaak beschouwd als een krachtige meditatiesteen, omdat het wordt gezegd dat het de geest kalmeert en helpt bij concentratie. Het wordt ook vaak gebruikt om angsten en stress te verminderen, en kan helpen bij het slapen.

Amethist: 1 Gekristalliseerde Amethist in Doosje 25-40mm kopen - NASMA.be

Deze prachtige Gekristalliseerde Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. Het helpt je bijvoorbeeld om verslavingen te onderkennen en aan te pakken.
€9,95

Larimar

Larimar is een prachtige blauw-groene steen die wordt gezegd dat het helpt bij het verminderen van angst en spanning. Het wordt ook vaak gebruikt voor meditatie, omdat het wordt gezegd dat het de geest kalmeert en helpt bij het ontspannen van het lichaam.

Larimar: 3 Larimar trommelstenen kopen - NASMA.be

Larimar bevordert diepe meditatie en helpt contact maken met gidsen en engelen. 25 gram Larimar trommelstenen van 10-20 mm (ca. 5 stenen). De stenen zijn half-gepolijst, dus iets minder glanzend dan op de foto.
€34,95

Rozenkwarts

Rozenkwarts wordt beschouwd als een steen van liefde en harmonie, en wordt vaak gebruikt voor meditatie en spirituele groei. Het wordt gezegd dat het helpt bij het verminderen van angst en stress, en kan helpen bij het slapen.

Rozenkwarts: 1 RozenKwarts in Doosje 25-40mm kopen - NASMA.be

Rozenkwarts is DE steen van het hart en de liefde. De Steen werkt goed in op je chakra en helpt je om het hart te openen.
€4,95

Sodaliet

Sodaliet wordt vaak beschouwd als een krachtige meditatiesteen, omdat het wordt gezegd dat het helpt bij het verminderen van angst en spanning. Het wordt ook vaak gebruikt voor meditatie, omdat het wordt gezegd dat het de geest kalmeert en helpt bij het ontspannen van het lichaam.

Sodaliet: 3 Stukjes Sodaliet in Doosje kopen - NASMA.be

Sodaliet geeft je inzicht in jezelf. Ook helpt het je rationele denkvermogen naar ongekende hoogtes.
€3,95

Aventurijn

Aventurijn wordt vaak beschouwd als een steen van geluk en positiviteit, en wordt vaak gebruikt voor meditatie en spirituele groei. Het wordt gezegd dat het helpt bij het verminderen van angst en stress, en kan helpen bij het slapen.

Aventurijn: 1 Groene Aventurijn in Doosje 25-40mm kopen - NASMA.be

De groene aventurijn steen is de steen bij uitstek om je levenskracht te geven. Hij repareert niet alleen je cellen maar zal ook zorgen voor een nieuwe groei. Ook bij het herstel van een operatie of ziekte, kan deze steen perfect ingezet worden. De groene aventurijn komt in een doosje en heeft...
€5,95

Het is belangrijk om te onthouden dat iedereen anders reageert op edelstenen, dus het is aan te raden om verschillende stenen te proberen om te zien welke het beste werkt voor u. Het dragen van een edelsteen of het plaatsen ervan op uw lichaam tijdens meditatie kan helpen bij het versterken van de werking van de steen.

Hoe edelstenen gebruiken om rustig te worden

Er zijn verschillende manieren om edelstenen te gebruiken om tot rust te komen. Een van de meest voorkomende manieren is het dragen van een edelsteen als sieraad, zoals een hanger of armband. Dit kan helpen bij het versterken van de energie van de steen, zodat deze continu in contact is met uw lichaam.

edelstenen voor rustEen andere manier om edelstenen te gebruiken is door ze op het lichaam te plaatsen tijdens meditatie. U kunt bijvoorbeeld een steen op uw voorhoofd leggen tijdens een derde oog meditatie, of een steen in de hand houden tijdens een chakra meditatie. Dit kan helpen bij het versterken van de energie van de steen en het activeren van de specifieke energieën die worden geassocieerd met de steen.

Sommige mensen kiezen ervoor om edelstenen te gebruiken in hun slaapkamer, bijvoorbeeld door ze op hun nachtkastje te zetten of door ze in hun kussen te stoppen. Dit kan helpen bij het creëren van een rustige en ontspannen sfeer in de slaapkamer, waardoor het gemakkelijker is om in slaap te vallen.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat edelstenen moeten worden gezuiverd en opgeladen voordat ze worden gebruikt. Dit kan worden gedaan door ze te reinigen met zoutwater of door ze buiten in de zon of de maan te leggen. Ook een Meru Piramide kan hierbij helpen. Dit kan helpen bij het verwijderen van eventuele negatieve energieën die zich op de steen hebben opgehoopt.

Meru Piramide Kopen

De Meru Piramide is een prachtig en solide hoog-energetisch instrument voor in huis. Geplaatst op het bureau, onder het bed of op een 'heilige' plaats doet het graag zijn mooie werk.
€49,99

Conclusie

Er zijn veel verschillende edelstenen die kunnen helpen bij het kalmeren van de geest en het ontspannen van het lichaam. Amethist, Larimar, Rozenkwarts, Sodaliet en Aventurijn zijn enkele van de meest populaire stenen die worden gebruikt voor meditatie en spirituele groei. Het is aan te raden om verschillende stenen te proberen en te zien welke het beste werkt voor u. Onthoud ook dat edelstenen moeten worden gezuiverd en opgeladen voordat ze worden gebruikt, om de beste resultaten te behalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *