Wat doet een Meru Piramide
Informatief, Opbergen & Toebehoren

Wat doet een Meru piramide?

Piramides staan erom bekend om mysterieuze krachten te bezitten. Het is niet voor niets een heilig gebouw in Egypte. Er zijn echter nog veel meer culturen waar de werking van de piramides bestudeerd en bekend is. Een van deze piramides is de Meru piramide. Deze piramide heeft dezelfde verhouding als de piramides van Gizeh en bevat een Shri Yantra symbool. Dit symbool staat voor eenwording en harmonie. In de Indische versie van Feng Shui wordt het juist weer gebruikt voor materiële en spirituële groei en harmonie. Maar wat doet de piramide precies en waarvoor wordt deze allemaal gebruikt? Onderstaande informatie zorgt ervoor dat jij de piramide zelf in kunt gaan zetten.

Een zuivere ruimte in iedere woning

De Meru piramide wordt voornamelijk gebruikt voor het verkrijgen van een positieve energie in een ruimte. De negativiteit in de woning zorgt er niet alleen voor dat jij je niet thuis voelt, maar ook dat je sneller depressief kunt worden. Het is daarom belangrijk dat je de reiniging uitvoert. Je kunt de piramide hiervoor gebruiken. De piramide zal niet alleen de negatieve energie verwijderen, maar ook de luchtkwaliteit verbeteren. De onzuiverheden en besmettelijke stoffen worden uit de lucht gehaald en de gezonde atmosfeer zal jouw gezondheid aanzienlijk verbeteren. Je kunt de piramide daarom altijd in de gewenste ruimte plaatsen.

Energetisch opladen van verschillende producten

De Meru piramide kan daarnaast energetisch opladen. Edelstenen, mineralen en kristallen moeten bijvoorbeeld opgeladen worden om een betere helingcapaciteit te verhogen. Ook etherische oliën, kruiden en massage oliën kunnen voorzien worden van deze energie. Hiermee krijg je een sterkere werking. Wanneer je de energie gebruikt van de piramide bij bijvoorbeeld groente en fruit, kun je ervoor zorgen dat deze langer meegaat. De natuurlijke smaken worden tevens sterker, waardoor je meer kunt genieten van iedere maaltijd of tussendoortje. De zaden die in de planten en ingrediënten zitten, zullen hiermee ook gelijk aangepakt worden, waardoor de kiemkracht versterkt. Jouw eigen moestuin zal hierdoor ook verbeteren.

Minder last van stralingen en een betere nachtrust

Je kunt de Meru piramide ook inschakelen als bescherming voor elektromagnetische en geopatische straling. Dit zijn stralingen die komen van onder andere televisie, computer en wifi. De piramide kan ervoor zorgen dat de negatieve effecten van deze straling geneutraliseerd worden. Ook zijn er mensen die hierdoor een verbetering van het slaappatroon vinden. Hiervoor moet de piramide wel naast of onder het bed worden gezet. Alle negatieve energie zal direct verdwijnen en je zorgt ervoor dat je jouw slaap aanzienlijk verbetert. Door de piramide op een goede plek te zetten, ga je direct verschil merken en is jouw eerste goede nachtrust een feit.

Jezelf een positieve energie geven

Zoals al eerder aangegeven, kan de Meru piramide voor meer energie zorgen. Dit kan echter niet alleen bij bepaalde producten, maar ook bij jezelf. Door jouw energie te versterken zorg je dat jouw intenties en manifestaties ook verbeteren. Je kunt jouw wensen en intenties opschrijven en opgevouwen op de Shiri Yantra leggen. Door jezelf hier dagelijks aan te herinneren, zorg je dat je deze intentie onthoudt. Je moet deze echter ook weer los kunnen laten. Zo stuur je niet alleen positieve energie naar jezelf of een ander, maar kun je ook de situatie weer loslaten. Je gaat merken dat jouw energie op een goede manier beïnvloed wordt.

Een betere meditatie krijgen

Je kunt de Meru piramide ook inzetten bij jouw meditatie. Als je mediteert door middel van de piramide, kun je sneller en eenvoudiger de diepe lagen van jouw bewustzijn bereiken. Hiervoor moet je het voorwerp wel in jouw hand houden. Houdt deze in de rechterhang en jouw linkerhand boven de punt. Raak met jouw linkerhand de punt niet aan, maar laat hem erboven zweven. Je gaat merken dat jouw meditatieronde sneller verloopt en je ook veel rustiger wordt. Door dit regelmatig toe te passen, geef je jezelf de gelegenheid om meer uit de meditatie te halen en kun je hiermee ook weer een betere gezondheid krijgen.

Alles uit jouw piramide halen

Met behulp van jouw Meru piramide zorg je er dus voor dat je direct een verbeterde energie krijgt en verschillende zaken in jouw lichaam en geest te kunnen stimuleren. Je kunt jouw piramide in een van de ruimtes in de woning zetten, maar ook vasthouden of gebruiken om briefjes op te leggen. Iedere optie geeft jou de gelegenheid om meer uit het leven te halen. Ook zullen jouw producten veel langer houdbaar zijn en een versterkte werking kunnen hebben. De piramide doet dus wonderen.

Meru Piramide Kopen

De Meru Piramide is een prachtig en solide hoog-energetisch instrument voor in huis. Geplaatst op het bureau, onder het bed of op een 'heilige' plaats doet het graag zijn mooie werk.
€49,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *