edelstenen om je gelukkiger te voelen
Edelstenen

Edelstenen gebruiken om je gelukkiger te voelen

Edelstenen zijn al eeuwenlang bekend om hun helende eigenschappen en de energie die ze uitstralen. Velen geloven dat het dragen van bepaalde edelstenen kan helpen om een gevoel van geluk en welzijn te creëren. In dit artikel zullen we een aantal van de meest populaire edelstenen bespreken die worden gebruikt om het geluk te verhogen en hoe ze kunnen worden gebruikt.

Amethist

Amethist is een violette steen die wordt geassocieerd met spiritualiteit en meditatie. Het wordt gezegd dat het helpt bij het verminderen van stress en angst, en dat het een kalmerend effect heeft op de geest. Amethist wordt vaak gedragen in de vorm van een sieraad, zoals een hanger of ring, of geplaatst in een ruimte waar men vaak mediteert.

Amethist: 1 Gekristalliseerde Amethist in Doosje 25-40mm kopen - NASMA.be

Deze prachtige Gekristalliseerde Amethist heeft een beschermende en zuiverende werking. Het helpt je bijvoorbeeld om verslavingen te onderkennen en aan te pakken.
€9,95

Citrien

Citrien is een gele steen die wordt geassocieerd met succes en rijkdom. Het wordt gezegd dat het helpt bij het manifesteren van de dromen en doelen van de drager. Citrien wordt vaak geplaatst in een ruimte waar men werkt, zoals een kantoor of werkplaats, of gedragen als een sieraad.

Citrien: 3 Citrienpuntjes in Doosje kopen - NASMA.be

De prachtig en unieke Citrien werkt vooral opbeurend en trekt succes & geluk naar je toe. Geleverd met 3 puntjes in verschillende grootte in een doosje.
€9,95

Rozenkwarts

Rozenkwarts is een roze steen die wordt geassocieerd met liefde en emotionele heling. Het wordt gezegd dat het helpt bij het verminderen van gevoelens van eenzaamheid en verdriet, en dat het de drager een gevoel van geborgenheid geeft. Rozenkwarts wordt vaak gedragen als een sieraad of geplaatst in een ruimte waar men veel tijd doorbrengt, zoals een slaapkamer.

Rozenkwarts: 1 RozenKwarts in Doosje 25-40mm kopen - NASMA.be

Rozenkwarts is DE steen van het hart en de liefde. De Steen werkt goed in op je chakra en helpt je om het hart te openen.
€4,95

Hoe edelstenen te gebruiken

Er zijn verschillende manieren om edelstenen te gebruiken om het geluk te verhogen. Een van de meest populaire manieren is door ze te dragen als een sieraad, zoals een hanger of ring. Hierdoor wordt de steen in direct contact gebracht met de huid, waardoor de energie die de steen uitstraalt wordt opgenomen door de drager. Een andere manier om edelstenen te gebruiken is door ze in de ruimte te plaatsen waar men veel tijd doorbrengt. Hierdoor wordt de energie van de steen verspreid door de ruimte, waardoor iedereen die zich in de ruimte bevindt kan profiteren van de helende eigenschappen van de steen.

Edelstenen gebruiken om je gelukkiger te voelenEen andere manier om edelstenen te gebruiken is door ze te mediteren. Dit kan door de steen op de borst of in de hand te houden tijdens de meditatie, of door de steen te plaatsen op of rond het gebied waar men mediteert. Meditatie kan helpen om de energie van de steen op te nemen en te integreren in het eigen energie systeem.

Het is belangrijk om te weten dat edelstenen geen magische krachten hebben en dat het geluk niet alleen afhankelijk is van het dragen van een bepaalde steen. Het dragen van een edelsteen kan echter wel bijdragen aan een positieve mindset en een gevoel van welzijn. Het is daarom aan te raden om te experimenteren met verschillende edelstenen en te kijken welke steen het beste aansluit bij de eigen persoonlijke energie en welzijn.

Ik vat het graag nog even voor je samen: edelstenen kunnen een geweldig hulpmiddel zijn om een gevoel van geluk en welzijn te creëren. Of het nu gaat om het dragen van een sieraad, het plaatsen van een steen in de ruimte of het mediteren met een edelsteen, het is belangrijk om de eigen energie en welzijn in overweging te nemen bij het kiezen van een edelsteen. Door te experimenteren met verschillende edelstenen, kan men ontdekken welke steen het beste aansluit bij de eigen persoonlijke energie en welzijn, en zo bijdragen aan een positieve mindset en gevoel van geluk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *