Enig resultaat

Show sidebar

Galaxiet werking

Galaxiet is een micro-labradoriet dat krachtige energie vasthoudt. Het heeft een opmerkelijk duidelijke vibratie. De steen heeft het uiterlijk van een sterrenstelsel.

Deze steen werd ontdekt in het kleine stadje Galax, in Virginia, VS. Sommigen geloven dat het naar de aarde wordt gestuurd door de engelen, zodat het de aarde kan genezen!

Het is een soort maansteen met een melkachtig en gemengd donkergroen uiterlijk. Als je hem in het licht houdt, vind je veel opalescente insluitsels in de steen.

Waarom zou je galaxiet gebruiken

Galaxiet staat bekend als een aurasteen omdat een van de meest opvallende eigenschappen het reinigen, beschermen en in balans brengen van de aura is.

Het zal werken om de aura te beschermen door het voorkomen of stoppen van energielekkages.

Het wordt ook beschouwd als een transformatiesteen. Het zal helpen bij je mystieke en spirituele transformatie. Zijn energieën zullen ook je intuïtieve groei vergemakkelijken.

Deze steen zal zowel je bewuste als je onderbewuste geest versterken.

Gezondheid en genezing

  • De fysieke helende eigenschappen van de steen kunnen gunstig zijn bij de behandeling van stressgerelateerde ziekten of aandoeningen.
  • Het kan helpen bij angststoornissen en het is bekend dat het ook nuttig is bij bepaalde hersenaandoeningen.
  • Deze steen kan ook helpen bij problemen met de spijsvertering en metabole ziekten.
  • Het is bekend dat het bijzonder effectief is tegen verkoudheid.
  • Het kan ook de pijn verlichten die gepaard gaat met jicht en reuma.
  • Galaxiet kan worden gebruikt om de pijnen of ongemakken die gepaard gaan met menstruatie te verlichten, zoals PMS, menstruatiekrampen, een opgeblazen gevoel, hoofdpijn of lethargie.
  • Deze steen kan ook worden gebruikt om te helpen bij ademhalingsproblemen.

Liefde en relaties

Galaxiet zal je angsten en zorgen wegnemen. Het zal alles in je leven verwijderen wat je ervan weerhoudt om iets nieuws te proberen of iets te veranderen.

Deze steen zal je begeleiden bij elke stap in je transformatie.

Het zal je helpen de dingen te begrijpen als alles verwarrend is. Het zal je geruststellen dat je het juiste doet!

Galaxiet zal een transformatie of verandering in je relatie teweegbrengen en het zal je en je partner positief beïnvloeden.

Het zal je relatie nieuw leven inblazen en het zal jeu met enthousiasme naar de toekomst doen uitkijken.

Deze steen zal helpen bij het verwijderen van alle slechte energieën die je ervan weerhouden om van je relatie te genieten. Het zal je ook de goede dingen die je trots en vreugde brengen naar waarde weten te schatten.

Meditatie met de steen

Het is een steen die een krachtige energie bezit. Het  staat bekend als de aurasteen vanwege zijn vermogen om je aura te beschermen, te reinigen en in balans te brengen.

Wanneer je de steen als je meditatiesteen gebruikt, zul je ook helpen in je eigen intuïtieve, spirituele en mystieke groei en transformatie.

Deze steen heeft het vermogen om je bewuste en onderbewuste geest te versterken en je angsten en spanningen te verdrijven.

Meditatie met de steen zal je ook helpen bij je astrale projectie of astrale reizen. Wat het voor je zal doen is contact maken met wezens uit andere vlakken en dimensies.

Het draagt een krachtige lichtenergie met zich mee. Wanneer je met deze steen mediteert, zul je in staat zijn om van diepe gevoelens te genieten en realisme, helderheid en begrip te bereiken.

Galaxiet kopen

Het hebben van een stuk steen zal je helpen om je angsten en zorgen te vergeten. Het zal ook slechte dromen en nachtmerries afweren. Houd deze steen dicht bij je lichaam, zodat de energieën binnen je persoonlijke auravelden liggen. Het zal effectief de ongewenste elementen uit je leven houden.