Engelen Getallen
Informatief

Engelen Getallen: wat zijn het en wat is hun waarde?

De kans dat het je al één of meerdere keren is opgevallen is aanzienlijk. Of we nu op onze telefoon kijken of op de klok in onze auto. We hebben vast wel een bepaalde cijferreeks of combinatie voorbij zien komen. Hierbij moet je denken aan 1234, 4321, 5555, 4141. Vaak lijkt het erop alsof het toeval is, maar wist jij dat dit een serieuze betekening heeft? Dit worden ook wel engelen getallen genoemd en vertegenwoordigt een bepaalde betekenis. In dit artikelen gaan we verder in op wat engelen getallen nu daadwerkelijk zijn, hoe je ze kunt herkennen en niet geheel onbelangrijk, de waarde van bepaalde getallen.

Wat zijn engelen getallen

Engelen getallen zijn bepaalde reeksen die je terugziet in alles wat met getallen te maken heeft. Dit kan zijn de klok die 11.11 aangeeft, maar ook de kassabon die je vertelt dat het totaalbedrag 22,22 euro is. Dit zijn reeksen die een boodschap van engelen voor moeten stellen. Wat je zult merken, is dat wanneer je erop gaat letten, bepaalde combinatie steeds vaker voorkomen. Dit betekent dat ze je een boodschap willen doorgeven. Alle getallen hebben daarom ook een bepaalde betekenis. Welke dit is, zullen we je in onderstaande verder toelichten.

Wat betekenen de getallen

We kunnen engelen getallen indelen in verschillende categorieën, dat zijn de enkele getallen, de dubbele getallen, maar ook de welbekende getallen op een digitale klok in onze auto, op onze oven of magnetron hebben een betekenis.

engelengetallenEnkelvoudige getallen

Ieder getal heeft z’n eigen betekenis. Het enige verschil is, is dat het getal 0 hierin niet meetelt. Het gaat dus enkel om de getallen 1 t/m 9. Om je een idee te geven, hebben we per getal de betekening voor je uitgewerkt.

1

Het getal 1 staat voor focus. Dit wil zeggen, dat welke gedachten er ook door je hoofd spoken, je altijd alles van de positieve kant moet belichten.

2

Behoud moed, dit wil zeggen, dat ondanks dat je het vertrouwen bijna volledig bent verloren, jij jezelf bij elkaar moet rapen om door te gaan. Voor zowel jezelf als je omgeving.

3

Hulp is onderweg, sta deze hulp dan ook toe wanneer het moment daar is.

4

Vraag om raad of hulp. Het hoeft niet, maar het kan wel. Weet dat ze er voor je zijn, wanneer je ze nodig hebt.

5

Tijd voor verandering. Zonder dat je het zelf door hebt staat er iets moois en positiefs op je te wachten. De engelen zijn klaar om je leven een nieuwe wending te geven.

6

Houd alles in balans, zorg dat je weet wat belangrijk is en niet te vergeten, wat de essentie is van het leven.

7

Ga door en houd vol. Je bent goed bezig en dit wordt gezien.

8

Financieel gaat het je voor de wind en er komen kansen. Houd je oren en ogen open.

9

Je talent en passie komt eindelijk tot z’n recht. Bedenk goed hoe jij deze beide volledig tot uiting kunt laten komen.

alles over engelen getallen

Dubbele getallen

Naast de enkele getallen, kennen we ook de dubbele getallen. Deze categorie engelen getallen, worden ook wel meestergetallen genoemd. Dit betekent dat wanneer je het getal 22 voorbij ziet komen, je extra moed en hoop moet houden. Dubbele getallen die we het meest voorbij zien komen, zijn vaak de dubbele getallen van het enkele engelen getal. Waar we bij de enkele engelen getallen geen gebruik maken van het getal nul. Geldt dit bij de dubbele getallen wel.

00

Er komt een boodschap jouw kant op, sta hiervoor open, volg je gevoel en ga er direct mee aan de slag.

11

Heb jij gedachten die meermaals voorbij komen? Focus je hier dan op, want dit zijn de antwoorden waar jij al enige tijd naar op zoek bent.

22

Nieuwe kansen liggen op de loer, houd je oren en ogen open en houd geloof.

33

Hulp staat klaar voor je. Heb je vragen, stel ze dan! Antwoorden zullen jouw kant opkomen.

44

Er zijn tal van engelen bezig om zowel jou als je dierbaren bij te staan. Maak hier dan ook gebruik van. Je hoeft ze het niet vragen hoe je bepaalde zaken het beste kunt aanpakken, je mag ze verzoeken hier direct mee aan de slag te gaan.

55

Er staat iets positiefs te gebeuren. Laat los wat niet werkt en laat het allemaal over je heen komen.

66

Materialisme is niet belangrijk. Laat het los en focus je op het heden.

77

Zowel mentaal als fysiek ben je sterk. Houd dit vast en laat je niet van de wijs brengen.

88

Het gaat je voor de wind, maar pas op! Er liggen kapers op de kust. Laat je niet van de wijs brengen en ga door waar je mee bezig bent.

99

Geen woorden maar daden! Ga aan de slag en laat de wereld zien wat jij waard bent.

Oefenen

De kans dat jij, na het lezen van dit artikel regelmatig bepaalde engelen getallen zult herkennen is enorm groot. Toch is het communiceren met engelen niet iets wat vanzelfsprekend is. Je dient er nog wel de nodige aandacht aan te besteden, want anders zul je merken dat het niet gaat lukken. Je dient namelijk de boodschap uit de engelen getallen te kunnen ontcijferen, maar ook te vertalen naar je eigen situatie en het vervolgens toe te passen in je eigen leven. Mis je een boodschap, maak je dan niet druk. Engelen zullen namelijk een boodschap meermaals door middel van engelen getallen aan je proberen door te geven. In het begin kan het best lastig zijn om bepaalde getallen van engelen te kunnen herkennen. Maar je zult merken dat naarmate de tijd vordert, het als een rode draad door je leven gaat.

Leren

In dit artikel hebben we je de meest voorkomende engelen getallen uitgelegd en ook hoe jij ze kunt herkennen. Zoals je zult begrijpen zijn er nog tal van andere combinaties engelen getallen, die jou een bepaalde boodschap vertellen. Online kun je daarom tal van verschillende boeken bestellen, die jou van A tot Z alles leren over het herkennen, lezen en toepassen van engelen getallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *