Enig resultaat

Show sidebar

Wat is Auraliet

Auraliet wordt door velen beschouwd als een van de meest krachtige stenen die tot nu toe zijn ontdekt. Het is een aparte edelsteen die niet alleen prachtig is, maar ook bekend staat om zijn gevarieerde eigenschappen die harmonie en evenwicht brengen in het leven van elk individu.

Bovendien werkt de steen aan het algemene welzijn van de ziel, de geest en het lichaam.

Belangrijkste eigenschappen van auraliet

Bij deze steen is er een duidelijke synergie van energieën. De stenen zelf zijn georganiseerde lagen die bestaan uit drie basis kwartssoorten: citrien, amethist, en een uitzonderlijke vorm van metamict groen kwarts.

Verder is het een superieure steen om te mediteren. De steen zal ook helpen bij positieve verbindingen en het activeren van alle chakra’s om de balans naar het juiste energieniveau te brengen.

Redenen waarom je het moet gebruiken.

 • Alle negatieve factoren zullen genezen worden, met als gevolg dat je weer een rustig gevoel krijgt.
 • Deze steen is ook heilzaam als je denkt dat je ideeën en gedachten de hele tijd hetzelfde zijn. Het zal je in staat stellen om ideeën te hebben die gloednieuw zijn.
 • De steen staat er ook om bekend dat het de gedachten van de bezitter flexibel maakt. Dus als je deze steen hebt, zul je grote resultaten behalen door simpelweg nieuwe informatie te verkrijgen.
 • Wanneer je het gevoel hebt dat je zelfvertrouwen laag is, denk dan geen twee keer na en gebruik deze steen, omdat het de honderd procent kracht die je hebt naar boven zou halen.

Alle voordelen op een rijtje

Hieronder staan de voordelen van voor gezondheid en genezing, maar ook voor relatie en liefde.

Feiten over auraliet voor gezondheid en genezing:

 • Het helpt het lichaam te ontspannen en is uiterst nuttig bij de behandeling van spierspasmen, spierproblemen, oog- en hoofdpijn en zelfs spanningen.
 • Deze steen, aan de andere kant, kan een grote steun zijn voor de vasculaire gezondheid met een verbeterde genezing en functie.
 • Het zal ook de chronische problemen in je lichaam wegwerken en zal je fysieke lichaam in balans brengen.
 • De steen zal je lichaam ook herinneren aan zijn belangrijke en juiste functies, terwijl het verjonging en regeneratie brengt.
 • Daarnaast zal de steen al je zeven chakra’s activeren en die onder je voeten en boven je hoofd.

Goed voor relatie en liefde

 • Het kan je helpen bij het aantrekken van een goede match.
 • Echter, als je problemen hebt met je huidige relatie, zal deze steen helpen bij het versterken van affecties, wat belangrijk is bij het onderhouden van een gelukkige en sterke relatie.
 • Nog een ding, met deze steen vind je een comfortabel gevoel van afstand.

Auraliet kopen

Auraliet zou elke energie die onbeweeglijk is vrijmaken en je negatieve energieën laten kwijt raken. Bovendien, als je gewend bent om je gevoelens in je te houden dan kun je echt gebruik maken van deze steen.

Of je nu te maken hebt met relatieproblemen, financiële kwesties, of ernstige ziekte auraliet is een grote steen om te hebben.

Onderhoud van de steen

Je wil natuurlijk dat je kristalgesteente goed werkt en er schoon uitziet.

Daarom is het belangrijk om langzaam te werken tijdens het reinigingsproces. Als je begint, wees dan zo voorzichtig mogelijk. Onthoud dat je later altijd krachtiger kunt zijn als het nodig is. Vergeet niet, elke keer dat je het auralietkristal nat maakt, moet je het laten drogen voordat je verder gaat. Dit gaat allemaal over geduld hebben.