Toont alle 2 resultaten

Show sidebar

Wat is candle kwarts

Candle kwarts zou wel eens een van de oudste stenen kunnen zijn die ooit teruggevonden werden. De wijsheid van het verleden kan worden gevoeld en gehoord in de fakkel van elk kristal. Het lijkt  er wel op dat deze steen is achtergelaten voor onze generatie om zijn werking onthullen en iedereen er gebruik te laten van maken. Candle kwarts  heeft een schuine zeshoekige structuur die vaak wordt herkend en bewonderd om zijn unieke “druipende was” kristallen aan de basis. Deze steen is wereldwijd te vinden. De populairste vindplaats strekt zich uit over heel Madagaskar.

De kracht van de steen

Deze steen kan worden gebruikt om de persoonlijke verlichting te verbeteren. Hoe meer tijd je met deze steen doorbrengt, hoe gemakkelijker het is om onze ware aard als spirituele wezens te realiseren. De steen herinnert je eraan dat je een spirituele wezen bent die een fysieke ervaring heeft, niet andersom.

Candle kwarts stelt je in staat om alle hoogfrequente informatie die op je afkomt beter te begrijpen. Zo kun je alles beter vertalen en geestelijk beginnen te evolueren. Candle kwarts is een steen die je dwingt om je angsten onder ogen te zien zodat je sterk in het licht kunt staan en je ware zelf kunt blootleggen, zodat iedereen het kan zien.

Door een stuk van deze steen bij je te hebben, kun je stevig staan voor waar je in gelooft omdat je vanuit je hart weet dat het waar is.

Beschreven als een “steen voor de hemellichamen”

Deze steen helpt om een verbinding te maken met sterren en de hemellichamen van andere werelden. Deze vorm van communicatie bevordert je ontwikkeling en helpt je om je op een lijn te brengen met de hoogste versie van jezelf. Wanneer je de weg van het licht kiest, neem je een grote verantwoordelijkheid op je om jezelf en de mensheid te dienen voor het hoogste goed van allemaal. Wanneer s, gidsen en Engelen zien dat je je ego onder controle hebt, ben je  in staat en vertrouwd om het licht te hanteren. Candle kwarts  activeert zichzelf alleen voor diegenen die bedoelingen hebben van echte algemene liefde, zuiverheid en welwillendheid. Het licht leidt de weg, dus degenen die zich verbonden voelen met deze steen zijn meer dan waarschijnlijk geschikt voor leiderschapsposities in de komende tijd.

Unieke vormen met een unieke werking

Elke candle kwartskristal is uniek op zichzelf. Maten variëren van 2 tot 3,5 inch. Vormen kunnen ook variëren, van een enkele candle kwartspunt, tot  vormen met twee of meer punten.

Deze steen  is een rustgevende steen die kan worden gebruikt om het vervelende en beklemmende karakter van de omgeving te verdrijven, de aanwezigheid van de steen in een omgeving werkt als een verduidelijkend middel ” om de schimmen te verjagen” en om “de innerlijke verlichting te accentueren”. Mystieke candle kwartsstenen zijn normaal gesproken erg wit en lijken wel wolken te vormen. De zijkristallen zien eruit als “druipende was”. Hemelse kwarts is een genezende steen die werkt als een kristalijne computer. Het is een unieke vorm van kwarts die  het  beste van beide werelden in de kwartsfamilie laat zien. In het hart van het kristal bevindt zich een sterke hoofdschacht, een enkel punt waar de energie scherp kan worden gericht.

Candle kwarts kopen

Rond dit punt zijn honderden piepkleine puntjes gegroeid, zoals een kwartscluster die energie uit alle richtingen tegelijk uitzendt en ontvangt. Zowel het kwartspunt als het cluster zitten in een kristal. De steen ziet eruit als een kaars met wasdruppels aan alle kanten. Elk is anders, elk een prachtig natuurlijk kunstwerk.