Enig resultaat

Show sidebar

Wat is azeztuliet

Azeztuliet is een dominante steen die verschillende veranderingen aankondigt. Deze steen heeft interessante trillingen. Bovendien wordt aangenomen dat het mensen die het gebruiken, vasthoudt aan bestaansredenen in andere dimensies. Maar afgezien daarvan sommen we ook enkele andere voordelen op die je mogelijk kunt oogsten als je een stuk van deze steen bij je hebt.

Azeztuliet is een variëteit van kwarts dat helder tot wit van kleur is. Deze steen heeft eigenlijk dezelfde kenmerken als kwarts.

Het wordt verondersteld te zijn ontstaan uit sterren die bekend staan als “Azez” wat betekent “naamloos licht”

Het is een waardevol en prachtig geschenk voor mensen die op zoek zijn naar zowel universele liefde als licht. In combinatie met prasioli wordt van deze steen gezegd dat het een grote aanbieder is van zowel richting als begeleiding.

Het is te vinden in een afgelegen mineraalput in de bergen van North Carolina in de VS.

Azeztuliet werking

Ten eerste heeft deze steen een zeldzame vibratie en grote energie. Je moet echter regelmatig met deze steen werken, zodat je effectief kunt wennen aan de energieën.

Aan de andere kant zullen de trillingen het ongemak en de pijn die je ervaart verlichten.

Als het gaat om de genezende energieën, dan werken ze snel.

Verder wordt aangenomen dat deze steen speciale vibraties heeft die gerelateerd zijn aan je derde oog.

Er wordt ook gezegd dat de steen geen neutrale of negatieve energieën heeft. Bovendien heeft de steen geen enkele vorm van reiniging nodig.

De trillingen van de steen zijn ook verbonden met de stijgende trillingen van de aarde. Met azeztuliet ervaar je zeker moeiteloos een verbinding met hogere bewustzijnstoestanden.

In combinatie met epidoot kan het je een krachtige en levensveranderende ervaring bieden.

Het zal de blokkades die het stromen van de energie blokkeren wegnemen.

Verder biedt deze steen zowel beschermende als warme energieën.

Fysieke effecten

Deze steen komt ook ten goede aan mensen die voortdurend ziek zijn, omdat de genezende energieën en eigenschappen ervan werken aan het herstel van het doel van hun leven en het versterken van hun wilskracht om te leven.

Het inspireert ook zieke mensen om snel te genezen. In feite is deze steen in staat om energieën vrij te maken die helpen bij het regenereren en behandelen van fysieke wonden.

Het is ook nuttig bij de behandeling van weefselontstekingen en cellulaire aandoeningen.

De steen wordt geassocieerd met rijkdom

Net als sommige  andere stenen wordt ook deze steen geassocieerd met rijkdom. In feite, als je werkt met de energieën van de steen, kan alles merkbaar worden gemaakt, vooral op financieel gebied.

Met Azeztuliet zul je openstaan voor veel mogelijkheden die je nodig hebt om de juiste weg te volgen. Daarnaast zul ook gemotiveerd zijn om nieuwe mogelijkheden of wegen voor andere mensen en vooral voor jezelf.

Azeztuliet kopen

Het is een krachtige en vibrerende steen die een intense en uitstekende verandering biedt in alle aspecten van het leven, meestal in de relatie- en de liefde.

Met de supervisie van de steen kun je oude denkwijzen, patronen en zelfs gedrag los laten. Je zult in staat zijn om ze te bepalen en te ontladen, gevolgd door een grote emotionele reiniging met nieuwe energieën van de steen.