Show sidebar

Wat is atlantisiet

Atlantisiet is een vrij nieuwe ontdekking in de mineralenwereld. Het is de prachtige combinatie van groene serpentijn en roze tot paarse stichtiet, die de eigenschappen van beide mineralen samenbrengt.

Het is meestal een geelgroene steen met roze of paarse insluitsels.

Waarom zou je atlantisiet gebruiken

  • Atlantisiet zal je helpen om innerlijke rust te vinden. Het zal ook je gemoedstoestand stabiliseren.
  • Het is een prachtige meditatiesteen die je zal helpen toegang te krijgen tot oude informatie en wijsheid over je vorige levens en deze terug te vinden.
  • Het zal je gevoel van veiligheid versterken en je persoonlijke grenzen bepalen.
  • Atlantisiet zal ook een meer ontspannen houding in het leven bevorderen.
  • Het is een krachtig hulpmiddel om je weg naar de geest te openen. Het zal je gevoelens van liefde en mededogen voor anderen versterken.
  • Het zal een kalmerende vibratie in je leven opwekken en het zal vrede en rust in je omgeving brengen
  • Het is ook een nuttige steen die stilstaande energieën zal verwijderen.
  • Het zal je uithoudingsvermogen verhogen, en het zal je energieniveau op peil houden of verhogen.
  • Het is een steen van profetie die een aangrijpend genezend vermogen bezit.

Fysieke effecten

Het kan helpen om je maag- of nierklachten te verlichten.  Het kan ook menstruatiepijnen en krampen ontspannen.

Het kan een effectieve genezingssteen zijn voor de longen en het hart.

Atlantisiet staat bekend als heilzaam bij diabetes of bij diabetes of hypoglykemie. Het kan ook de regeneratie of de elasticiteit van de huid bevorderen.

Het is effectief als het gaat om de behandeling van hernia’s, en het kan helpen bij de metabole functies. Het kan helpen bij de behandeling van chronisch zieke patiënten. Het kan ook de bloedsomloop versterken en een reinigende werking hebben op het spijsverteringsstelsel en de luchtwegen.

De kleuren van steen kunnen ook helpen bij zorgen over de seksuele en reproductieve organen. Deze steen kan seksuele onevenwichtigheden corrigeren en helpen bij de behandeling van onvruchtbaarheid.

Het kan helpen bij de celademhaling en bij de afgifte van voedingsstoffen aan de cellen in het lichaam.

Atlansitiet en rijkdom

Het helpt je je projecten op tijd af te ronden en helpt je je financiële doelen te bereiken.

Het wordt geassocieerd met overvloed en welvaart.

Liefde en relaties

Als het gaat om liefde en relaties, zal de steen je relatie vullen met liefde en mededogen. Het zal het vullen met alle goede dingen die je geïnspireerd en gemotiveerd hebben en optimistisch houden.

Deze steen zal je hardnekkige houdingen verzachten die je weg naar liefde, geluk en voldoening blokkeren. Alles wat niet gezond is voor je als partner of voor je relatie als geheel zal worden weggenomen.

Het is een troostende steen die je zal laten zien hoe je aardig kunt zijn voor jezelf en je partner, of voor de mensen die van je willen houden.

Atlantisiet werking

Zet een stuk steen in een kamer je  helder, sereen en kalm wilt houden. De trillingen van deze steen zullen beschermende energieën geven die de negativiteit weghouden. Het is een steen die kan helpen bij het creëren van een speciale plek in je  huis, omdat het een rustige en kalmerende omgeving zal geven.