wierook voor de badkamer
Wierook

De beste wierook voor in de badkamer

De badkamer is een ruimte waar we ons vaak ontspannen en even helemaal tot rust komen. Hierdoor is het gebruiken van wierook in de badkamer een geweldige manier om de sfeer en geur te verbeteren. Er zijn echter veel verschillende soorten wierook die er zijn, dus welke is de beste voor in de badkamer? Hieronder bespreken we een aantal van de beste opties en geven we uitleg over wat voor soort geur en sfeer ze creëren.

Wat is wierook precies?

Voordat we ingaan op de verschillende soorten wierook, is het belangrijk om te weten wat wierook precies is. Wierook is een samenstelling van kruiden, harsen, oliën en andere natuurlijke ingrediënten die worden verbrand om een geur te creëren. Het wordt vaak gebruikt in religieuze ceremonies, meditatie en gezinsrituelen.

De beste wierooksoorten voor in de badkamer

Lavendel

Lavendel is een van de meest populaire keuzes voor wierook in de badkamer. De geur van lavendel is rustgevend en kalmerend, waardoor het perfect is om te gebruiken als ontspanningsmiddel na een drukke dag. Lavendel helpt ook om angst te verminderen en kan helpen bij het slapen.

Wierook: Satya-Lavender Nagchampa kopen - NASMA.be

Lavender is een heerlijke wierook geur. De geur komt voort uit de natuurlijke ingrediënten die men gebruikt. Zoals kruiden, harsen, specerijen en olien. Brandtijd: 45 min.
€1,99

Sandelhout

Sandelhout is een andere populaire keuze voor wierook in de badkamer. De geur van sandelhout is warm en houtachtig, waardoor het een gevoel van rust en sereniteit geeft. Sandelhout is ook bekend om zijn verzorgende eigenschappen voor de huid en het helpt bij het verminderen van stress.

Wierook: Satya-Sandalwood Nagchampa kopen - NASMA.be

Saliehout is een heerlijke wierook geur. De geur komt voort uit de natuurlijke ingrediënten die men gebruikt. Zoals kruiden, harsen, specerijen en olien. Brandtijd: 45 min.
€1,99

Eucalyptus

Eucalyptus is een andere geweldige keuze voor wierook in de badkamer. De geur van eucalyptus is fris en verkwikkend, waardoor het een geweldige optie is om te gebruiken als opfrisser. Eucalyptus helpt ook om de luchtwegen te versoepelen en kan helpen bij het verminderen van hoofdpijn.

Fair-Trade Wierook: Encens d´Auroville - Pine Needles Wierook kopen - NASMA.be

Deze natuurlijke Fair Trade wierook is afkomstig uit het dorpje Auroville, India. Auroville heeft maar 2500 inwoners maar meer dan 45 nationaliteiten waarbij multiculturaliteit en harmonie centraal staan. De inwoners maken de wierook met de hand en ze bestaat uit 100% natuurlijke producten. Deze...
€3,50

Ylang-ylang

Ylang-ylang is een andere geweldige keuze voor wierook in de badkamer. De geur van ylang-ylang is bloemig en romantisch, waardoor het een geweldige optie is voor stellen die samen willen ontspannen. Ylang-ylang helpt ook om de huid te verzorgen en kan helpen bij het verminderen van angst en stress.

wierook badkamerKamille

Kamille is een andere populaire keuze voor wierook in de badkamer. De geur van kamille is kalmerend en rustgevend, waardoor het een geweldige optie is om te gebruiken als ontspanningsmiddel. Kamille helpt ook om te ontspannen en kan helpen bij het slapen, zoals kamillethee dat ook doet.

Citroen

Citroen is een andere geweldige keuze voor wierook in de badkamer. De geur van citroen is fris en verkwikkend, waardoor het een geweldige optie is om te gebruiken als opfrisser. Citroen helpt ook om de luchtwegen te versoepelen en kan helpen bij het verminderen van hoofdpijn.

Fair-Trade Wierook: Encens d´Auroville - Lemongrass Wierook kopen - NASMA.be

Deze unieke citroengras wierook is gemaakt van pure essentiële oliën en bevat toetsen van gembergas en palmarosa. Het aroma van deze fair trade wierook zorgt voor innerlijke rust en balans. Elk doosje bevat 10 stokjes.
€3,50

Pepermunt

Pepermunt is een andere geweldige keuze voor wierook in de badkamer. De geur van pepermunt is fris en verkwikkend, waardoor het een geweldige optie is om te gebruiken als opfrisser. Pepermunt helpt ook om de luchtwegen te versoepelen en kan helpen bij het verminderen van hoofdpijn.

Er zijn dus veel verschillende soorten wierook. Dus: welke is de beste voor in de badkamer? De beste opties zijn lavendel, sandelhout, eucalyptus, ylang-ylang, kamille, citroen en pepermunt. Elk van deze wierooksoorten heeft zijn eigen unieke geur en eigenschappen die bijdragen aan een ontspannen sfeer in de badkamer.

Kies degene die het beste bij uw voorkeur past en geniet van de heerlijke geur en de rustgevende sfeer die ze creëren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *