Toont alle 6 resultaten

Show sidebar

Zoutlampen of zoutsteen lampen kunnen worden gebruikt als decor in een kamer en ze helpen de allergenen en elementen uit de omringende atmosfeer te verwijderen. Een zoutlamp kan ook worden gebruikt als sfeerlicht wanneer het licht wordt gedimd om een zachte gloed te geven. Dit komt door de donkeroranje kleur die een kalmerend effect geeft wanneer het licht gedimd is.

Zoutlampen zijn een integraal onderdeel van de feng shui praktijk. Er wordt gezegd dat het plaatsen van zoutlampen in de vier hoeken van de kamer meer chi in de kamer zal brengen en je humeur zal helpen verbeteren.

Zoutsteen lampen kunnen ook worden gebruikt om de lucht te zuiveren door het absorberen van chloor, formaldehyde, stofdeeltjes, pollen, dierenharen, ziektekiemen en schimmelsporen. Ze kunnen ook worden gebruikt voor esthetische doeleinden omdat ze helpen elektromagnetische straling in de lucht te verminderen.

Zoutlamp kopen

In ons assortiment zitten enkele zeer kwaliteitsvolle zoutlampen die je allen zullen kunnen helpen bij het zuiveren van de lucht in je woning.