Toont alle 3 resultaten

Show sidebar

Massage Roller – Jade – Nefriet

Oorspronkelijke prijs was: €38,95.Huidige prijs is: €35,95.

Rozenkwarts – Gezicht Massage Roller

Oorspronkelijke prijs was: €22,95.Huidige prijs is: €19,95.

Sodaliet Massage Gezichtsroller

21,95

Waarvoor dienen gezichtsrollers?

Gezichtsrollers zijn een instrument dat wordt gebruikt voor huidverzorging. Een gezichtsroller helpt bij het blootleggen van de huidlagen en stimuleert de doorbloeding ervan. Een gezichtsroller is een massage-instrument dat de doorbloeding en de lymfedrainage van de huid stimuleert. Het kan de elasticiteit van de huid verhogen, zwellingen helpen verminderen en spierspanningen verlichten.

Er zijn veel verschillende soorten gezichtsrollers, maar sommige veel voorkomende zijn balvormig, eivormig, of rechthoekige vormen die je gebruikt om je huid te masseren.

Rollers werken door handmatig of automatisch met kleine cirkelvormige bewegingen over de huid te bewegen. Uit een studie blijkt dat gezichtsrollen een plaatselijke toename van de collageenproductie en een verbetering van fijne lijntjes en rimpels veroorzaken.

Een recente studie heeft ook aangetoond dat er een aanzienlijke toename is van de collageenproductie, die leidt tot een verbetering van fijne lijntjes en rimpels bij het gebruik van gezichtsrollen.

De gezichtsroller is een van de meest populaire beauty tools van vandaag. Omdat hij over een grote en een kleine roller beschikt, kunt u hem voor uw hele gezicht en hals gebruiken, maar ook voor uw ogen. Sommige vrouwen gebruiken de roller ook om hun huid op hun decolleté en benen glad te strijken.