Show sidebar
Wat is stromatoliet

kolonies van de blauwalg worden, wanneer ze gestructureerd zijn, aangeduid als stromatolieten. Deze cyanobacteriën die ook als stromatolieten worden beschouwd, worden beschouwd als de oudste geïdentificeerde fossielen ter wereld.

In de wetenschap worden cyanobacteriën gecrediteerd als de bouwstenen van het leven, omdat ze de kracht hebben om zuurstof te verwerken, samen met koolstof en stikstof.  Je kunt erop vertrouwen dat ze het vermogen tot persistentie in hun draaglichaam plichtsgetrouw kunnen behouden. Ze worden geacht stabiliteit te bieden in de emotionele en intellectuele romp van zijn drager. Stromatolieten als een juweel helpen je om je energieën te verbinden met de essentie van het leven.

Stromatolieten zijn wijdverspreid en hebben een wereldwijde verspreiding, ze komen ook voor in mariene gesteenten.

Stromatoliet werking

 • De stenen bezitten de  energieën van de Aarde De eminente kracht van stromatoliet helpt je om de kracht van de levenskracht te gebruiken voor het afstemmen op de kracht van de aarde.
 • Het helpt je om sterker om te gaan met veranderingen in het leven sterker te zijn in het omgaan met de veranderingen in het leven.
 • Het werkt als een talisman die wordt gebruikt om je te helpen je situatie te veranderen in de meer wenselijke staat.
 • Het helpt je om een nieuwe aanpak te vinden om verborgen verlangens te bereiken.

Fysieke genezing

 • De steen helpt je om je gezondheid intact te houden.
 • Het helpt je door je immuunsysteem te versterken.
 • Het is ook bedoeld om de groei van de cellen te bevorderen en het bestanddeel van het DNA te ondersteunen.
 • Het wordt  geacht het spijsverteringsstelsel intact te houden  en om de vitaminen in je lichaam op te nemen.
 • Verder wordt het gebruikt om het lichaam te ontgiften en te reinigen. Op die manier wordt het ook verondersteld om de gezondheid van de huid te verbeteren.
 • Het verbetert ook de kwaliteit van het haar en de nagels.
 • De sterke vibraties van deze juweelsteen helpen zijn drager de problemen van het gezichtsvermogen te genezen en ook door het opruimen van de keelholte.
 • Het wordt ook beschouwd als een krachtinjectie in  je lichaam.
 • Het wordt verondersteld om zijn drager te helpen met de problemen van de tanden en  verstandskiezen. Het verbetert de vruchtbaarheid van de drager door de problemen van impotentie te verhelpen.

Verband met het Chakra

Het geneest en brengt het chakra in balans.

De steen helpt je om de basis (wortelchakra) en het hartchakra van je lichaam te openen.

Het is ontworpen om deze chakra’s te ontgrendelen door de energieblokken uit te wissen.

Verder wordt overwogen dat zijn verbinding met de aarde en zijn energieën je helpen om je verbonden te voelen met de realiteit van het leven, wat op zijn beurt het gevoel van veiligheid in je leven oproept.

Het is ook verantwoordelijk voor het gevoel van toevlucht en zekerheid van de drager op deze aardse reis van de geest.

Van deze steen wordt gezegd dat hij een verzorger is en een persoon gemakkelijk geeft wat hij het meest nodig heeft om te overleven met consistentie en om zich veilig te voelen in de macrokosmos.

Stromaliet kopen en onderhoud

Als edelstenen zoals stromatoliet normaal willen blijven werken, moeten ze ook worden onderhouden. Vanzelfsprekend kunnen edelstenen door gebruik vuil of stoffig worden. Daarna kun je de buitenkant van de steen reinigen (fysieke reiniging). Bovendien wordt de binnenkant van de edelsteen regelmatig “schoongemaakt”.