Toont alle 11 resultaten

Show sidebar

Orgonite is een uniek materiaal gemaakt van organische en anorganische componenten zoals kunststof, metaal en kristallen. Het is ontworpen om negatieve energieën om te zetten in positieve energie en wordt daarom vaak gebruikt voor spiritualiteit en persoonlijke groei.

Het idee achter orgonite is afkomstig van Wilhelm Reich, een Oostenrijkse arts en onderzoeker die beweerde dat er een universele levensenergie bestaat die hij orgon noemde. Hij geloofde dat blokkades in deze energie kan leiden tot ziekte en negatieve emoties.

Orgonite komt in veel verschillende vormen en maten, van kleine pyramides en sieraden tot grote tafelmodellen en platen. Het is gemakkelijk te maken en er zijn vele tutorials beschikbaar op het internet. Veel mensen rapporteren verbeteringen in slaap, vermindering van stress en algehele welzijn na het gebruiken van orgonite.

Ook wordt orgonite vaak gebruikt voor spirituele praktijken en meditatie. Het wordt gezien als hulpmiddel bij het uitlijnen van de aura en het versterken van energiecentra in het lichaam. Het wordt vaak gecombineerd met andere spirituele tools zoals tarotkaarten en edelstenen.