Enig resultaat

Show sidebar

Betekenis en herkomst van Bruciet

De betekenis van de naam van deze steen heeft te maken met het feit dat hij is vernoemd naar een Amerikaanse mineraloog die Archibald Bruce heet.

Het is een vrij vezelig mineraal dat in de massieve vorm kan voorkomen en soms als rozetten. De steen kan doorschijnend zijn met een parelmoerachtige glans, afhankelijk van de kleur.

Het kleurbereik van deze mineralen omvat blauw, grijs, wit, kleurloos, een vrij mooi lichtgroen, een helderder blauwgroen, oranjeachtig rood, rood, roze en felgeel.

Sommige kleuren zijn vrij ongewoon en worden zelfs zeldzaam genoemd. Het is een magnesiumhydroxide mineraal en terwijl het oorspronkelijk bekend stond als wit, zijn er nu stukken in verschillende kleuren beschikbaar.

Deze kleurvariaties worden veroorzaakt door de toevoeging van verschillende mineralen die de stenen kleuren, zoals ijzer en mangaan.

Het is gevonden in enkele plaatsen, waaronder Turkije, Spanje, Tsjechië, Thailand, Zuid-Afrika, Rusland, Canada, de VS en een nieuwe vondst van felgeel gesteente uit Pakistan.

Waarom zou je het gebruiken

Zoals de meeste blauwe stenen resoneert bruciet in het keelchakra. De energie ervan staat bekend als een verbetering van het communicatievermogen en als een hulpmiddel om je te helpen je waarheid te spreken.

Ze staan erom bekend dat ze nuttig zijn wanneer ze gebruikt worden door groepen, omdat ze de interactie tussen de deelnemers kunnen verbeteren en een grotere samenhang tussen de groepsleden kunnen bevorderen.

Ze hebben de reputatie dat ze onpartijdigheid en een redelijk discours bevorderen door verhitte debatten te kalmeren.Van deze stenen is bekend dat ze leden van zielengroepen bij elkaar brengen en je helpen om te ontdekken waarom je hier tegelijkertijd in dit leven bent.

Genezende eigenschappen

Het is bekend dat het uitstekende genezende eigenschappen heeft, waaronder het helpen beheersen van de lichaamstemperatuur.

Dit mineraal heeft de reputatie een energie te belichamen die het lichaam kan helpen om met overtollige alkaliteit om te gaan.

Bruciet kan helpen bij darmklachten en helpen bij het verminderen van vertroebelde slagaders.Bruciet is ook bekend dat het helpt bij kneuzingen en bij problemen in de spieren door het vergroten van de soepelheid en veerkracht.

Het staat er ook om bekend dat het de genezing van gebroken botten ondersteunt en dat het neuralgie en gewrichtspijn vermindert.

Verband met het Chakra

Door de actie om het kruinchakra te openen zou het de pijn van hoofdpijn en migraine verminderen.

Gebruik het kruinchakra om je geest te verhogen, je denken te verbeteren en je humeur te verbeteren.

Het heeft een nuttige trilling die je kan helpen om te ontdekken of de situatie waar je mee te maken hebt in je eigen belang is.

Voor mensen in een persoonlijke relatie waar je het gevoel hebt dat het niet meer goed voor je is en dat het einde misschien wel in zicht is, kan de energie van deze steen je helpen om een beslissing te nemen over de actie die je moet ondernemen.

Zijn actie daar helpt om het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen te stimuleren en je wilskracht te vergroten.

Deze kristallen hebben ook een goede energie om positieve gevoelens te stimuleren en zijn vooral nuttig om negativiteit te absorberen uit een gebied waar er mensen zijn die zich depressief voelen.

Bruciet kopen

Zorg ervoor dat je de steen vaak reinigt als het negatieve gevoelens heeft weggenomen, omdat het bekend is dat het je helpt bij het absorberen van minder positieve trillingen.