Enig resultaat

Show sidebar

Wat is bismut

Bismut is een een kristallijn en broos metaal, een door de mens gemaakte edelsteen die een zilverwitte uitstraling heeft met een sprankelende tint. Hij wordt meestal in het laboratorium gemaakt, maar het wordt ook nog op natuurlijke manier gewonnen met de glinsterende aanslag van het oxide, waardoor de levendige stralen van blauw, geel, rood, roze of groen te zien zijn.

Van oudsher gebruikt men deze aantrekkelijke steen vanwege zijn fascinerende tinten.

De diverse tinten van deze boeiende edelsteen geven de charismatische regenboogvibraties een extra stimulans voor de focus.  Ook de regenboogkleuren van bismut helpen om de visualisatie te verbeteren en de ziel te behoeden voor overspoeling. Verder helpen de energieën van de steen ook bij het omgaan met de stressvolle omstandigheden door de innerlijke kracht van de ziel te versterken.

Bismut werking

  • Bismut wordt ook geacht het gevoel van afzondering weg te nemen, omdat het de aanleg heeft om de transformerende energieën vast te houden.
  • Het draagt ook bij aan het accepteren van de situatie zoals die is en het rustig onder ogen zien van de toestand.
  • Het geeft dynamiek in de relatie en brengt de liefde in de aura om de relatie levendig en vreugdevol te maken
  • Op fysieke basis helpt het om de koorts  te verlagen.
  • Het helpt ook de oplossingen te vinden om effectief om te gaan met chronische ziekten.
  • Ook de onrustige spieren en de verslechterde conditie van de spieren  wordt erdoor verbeterd.
  • Het geeft ook kracht aan de ziel om na een operatie weer op de been te komen.
  • Bismut heeft de neiging om het gevoel van segregatie zowel geestelijk als emotioneel uit te wissen.
  • De eigenschappen van de steen maken het een juweel dat niet alleen het negatieve in het positieve transformeert, maar dat het ook de ziel in de juiste richting duwt om een vreedzaam verder leven te leiden.
  • Het geeft de fysieke levendigheid en verbindt de innerlijke ziel met de energieën van de moeder Aarde om geworteld te blijven.

Verband met het chakra

De verleidelijke energieën van de geest stromen van het kruinchakra naar het basischakra op een diepgaande manier om de hele aura van het innerlijke zelf op te krikken en het evenwicht met de omgeving te bewaren.

Het is voorbestemd om alle chakra’s te stimuleren voor het goed functioneren van de algemene geest

Het vergroot de suprematie van de actualisatie die de ziel in staat stelt om de waarheid van het leven te zoeken en in het nu te leven in plaats van in het verleden

De helende vibraties van de steen reinigen de biologische aura om het hele lichaam actief en gezond te maken.

Bovendien versterkt het ook de concentratie, naast de verborgen visualisatiemogelijkheden tijdens de Sjamanistische reizen. Het heeft de neiging om de ziel te laten transformeren naar het spirituele rijk vanuit het fysieke vlak. Het geeft ook de energie die dient om de continuïteit te behouden tijdens het voorgeprogrammeerde plan.

Onderhoud van de steen

De steen hoeft eigenlijk niet gereinigd te worden. De aantrekkingskracht van e steen die ontstaat door de ontwikkeling van een dunne oxidelaag op het oppervlak ontstaat ook op vergelijkbare manier. De kleur lijkt op de glinsterende kleur die uit de oliedruppels op het water komt. De intensiteit van het kleurbereik is afhankelijk van de dikte van de film.

Bismut kopen

De oxidelaag op het metaal geeft de kleur van de specifieke golflengte weer, maar de kleuren zijn niet effen ze verschijnen als een regenboog van kleuren en elke kleurgolflengte weerspiegelt het specifieke facet van het juweel.