Toont alle 2 resultaten

Show sidebar

De herkomst van Bariet

De meeste voorraden van bariet zijn gevonden in Groot-Brittannië, Roemenië, Duitsland, Australië en de VS.

Het kan wit, kleurloos, oranje, geel, groengeel, blauw, groen, roodbruin, goudbruin en de bruinachtig barietroos zijn. De naam komt van het Griekse woord dat ‘zwaar’ betekent, omdat veel van de stenen zwaar zijn, maar vrij zacht. De zachtheid van deze stenen maakt het voor ambachtslieden moeilijk om er sieraden van te maken.

De belangrijkste eigenschappen van de steen

Het is een krachtige steen om je te helpen om uit het lichaam reizen, meestal genoemd astrale reizen. Het zal het innerlijk zicht versterken en is een sterke steen om de herinnering aan dromen te versterken.

Het zal je helpen om te leren wat de beelden in je dromen betekenen, en hoe het weten dat dit je kan helpen om je eigen leven te leven.

Als je intuïtieve visionaire vermogens worden verhoogd door contact met dit kristal, kun je beginnen met het zien van structuren die in je leven ontstaan.

Deze steen zal allerlei soorten relaties verbeteren en kan je helpen als je het moeilijk vindt om je eigen persoon te zijn. Hoewel het je bevrijdt van degenen die je leven willen leiden, inspireert het je tot loyaliteit aan anderen wanneer dit in je eigen belang is.

Verschillende vormen

Deze stenen zijn er in  verschillende vormen, waaronder ruwe stenen, rozetten en kristallen. Veel van de exemplaren van de steen zijn vrij doorzichtig, terwijl sommige stenen ook donkerder rozebruin en ondoorzichtig kunnen zijn.

Bariet kopen

Dit is een krachtige steen, omdat het zowel het kruinchakra als het derde oogchakra kan activeren.

Maar er zijn andere redenen waarom je zou kunnen kiezen om het te gebruiken, zoals:

  • Bariet zal hoogfrequente energie aantrekken, en dit zal een verhoogd lichtveld in je etherisch lichaam creëren.
  • Door de aanwezigheid van bariet in je auraveld kan het ook helpen bij het opruimen van blokkades in deze hogere chakra’s.
  • Je helderziende vermogens komen uit de pijnappelklier en dit bevindt zich in het derde oogchakra.
  • Door deze steen te gebruiken, kun je een sterkere verbinding met je “Hogere Zelf” tot stand brengen.  Deze steen heeft de potentie om je te helpen om verbazingwekkende veranderingen in je leven te maken, in lijn met het hogere zelf en de Goddelijke Wil.

Bariet werking

Leer eenvoudige meditatietechnieken, en combineer deze in combinatie met het gebruik van deze steen. Als je meer dan een steen hebt, houd dan tijdens de meditatie een steen in elke hand.

Als je dit kristal in de gebruikelijke meditatie gebruikt, krijg je toegang tot de begeleiding van zowel je Hogere Zelf als de geestenwereld.

Dit is een nuttige steen voor inter-dimensionale reizen, want het geeft je het voordeel dat je veilig terug kan worden begeleid.  Het zal je in staat stellen om de vreugde en opwinding van deze reizen gemakkelijker te ervaren.

Als je een dagboek van je dromen bijhoudt, kan het zijn dat je met dit kristal de patronen van je leven kunt zien.

Als je in staat wil zijn om je je dromen te herinneren, plaats dan een van de natuurlijke kristallen onder het kussen, of zelfs op je lichaam.

Je kunt het negatieve karma tegenhouden waardoor je opnieuw de mogelijkheid krijgt om het leven te leiden dat je van plan was om te leven.