Toont alle 2 resultaten

Show sidebar

Wat is arfvedsoniet

Arfvedsoniet heeft vele krachtige eigenschappen en het is een steen die het potentieel heeft om verbazingwekkende verschijningsvormen te produceren! Het is een sterke steen voor spirituele groei, die een duidelijke weg vooruit creëert.

Het helpt je om je leven te reorganiseren en te herstructureren, het brengt buitengewone inzichten en een sterke positieve vibratie.

Als je het gebruikt in meditatie, zal het je helpen om psychische visioenen te ervaren die je kunnen helpen om de toekomst te voorspellen.

De betekenis van deze steen heeft betrekking op de Zweedse chemicus Johann Arfvedson naar wie het is vernoemd.

De stee, wordt gevonden in de VS, Canada, Rusland, Duitsland, Zuid-Afrika, Noorwegen en Groenland.

Het is een zeer donkere steen die veel lijkt op astrophylliet, maar dit is zeker niet hetzelfde mineraal.

De vibratie van deze steen voelt anders aan. Het komt vaak van nature voor in combinatie met sugiliet, en deze gemengde variëteit combineert de eigenschappen van beide stenen.

Het zet een duidelijk pad op voor de toekomst

Het helpt je om een duidelijk pad te creëren, omdat het je helpt om te ontwaken voor het Goddelijke Licht, en om het te verankeren in de materie, in je eigen realiteit.

Als je je depressief voelt, is deze steen een krachtig hulpmiddel om je vibratie te verhogen, zodat je in staat bent om hoop te zien in de toekomst.

We leven in zulke vreemde tijden, waarin veel mensen in angst leven voor wat er met deze wereld gaat gebeuren, dus de energie van arfvedsoniet is geruststellend.

Het  zal je helpen om meer en meer licht in je leven te brengen, en je zult helderder gaan schijnen, terwijl je kennis en inzicht krijgt in je levenspad.

De vibratie zal je helpen om eventuele energieblokkades in je lichaam op te sporen en los te laten.

Het licht in je zal beginnen stromen, van je naar anderen, waardoor een stroom van licht en een stroom van diepe vreugde ontstaat.

Arfvedsoniet werking

Arfvedsoniet is een steen die enkele prachtige eigenschappen heeft, die krachtig zijn om te gebruiken in deze tijd van constante wereldwijde veranderingen. Zijn energie is vrij krachtig, dus gebruik hem eerst voor korte periodes.

Het is het beste om zijn vibratie langzaam te integreren in je systeem, maar als je je eenmaal hebt aangepast aan zijn unieke energie, zul je merken dat er enkele zeer krachtige veranderingen in je leven plaatsvinden.

Dit is een sterke steen om je te helpen om psychische visioenen te ontwikkelen, die de toekomst zullen voorspellen. Er wordt gezegd dat deze visioenen specifiek zijn voor wat er binnenkort zal gebeuren.

De actie van arfvedsoniet helpt je om te gaan met het aanpassen aan nieuwe situaties en het zal je vermogen om je intuïtie te ontwikkelen vergroten, dus het is waardevol om het te gebruiken tijdens het mediteren.

Het is vooral nuttig om je te laten zien dat er negativiteit in jezelf zit, en het heeft een positieve vibratie. Dit helpt om negatieve gedachten af te voeren, en het zal je helpen om op een nieuwe manier te gaan denken, omdat het positieve gedachten stimuleert en je aanmoedigt om je meer vreugdevol te voelen.