Toont alle 2 resultaten

Show sidebar

Dromenvanger – Hennep – Naturel (M)

Oorspronkelijke prijs was: €18,95.Huidige prijs is: €15,95.

Dromenvanger – Zwart Met Veren (M)

Oorspronkelijke prijs was: €20,95.Huidige prijs is: €18,95.

Wat zijn Dromenvangers?

Dromenvangers zijn handgemaakte voorwerpen die oorspronkelijk afkomstig zijn van de Ojibwe-indianen in Noord-Amerika. Ze bestaan uit een ring bedekt met een net van draden en veren. Traditioneel werden dromenvangers gebruikt om boze dromen af te weren en goede dromen te bevorderen.

Hoe werken Dromenvangers?

Volgens de Ojibwe-legende werken dromenvangers door boze dromen te vangen in het net, terwijl goede dromen door de openingen in het net stromen en naar de dromer gaan. Bij zonsopgang verdwijnen de boze dromen omdat ze door de eerste zonnestralen worden verbrand.

Waar worden Dromenvangers voor gebruikt?

Tegenwoordig worden dromenvangers gebruikt als decoratie en als spiritueel symbool. Veel mensen hangen dromenvangers op in hun slaapkamer om een rustige en vredige slaap te bevorderen. Dromenvangers worden ook gebruikt als decoratie in huis, op festivals en bij andere speciale gelegenheden.

Onze collectie

Bij onze webshop vindt u een uitgebreide collectie dromenvangers in verschillende maten en kleuren. Elk van onze dromenvangers is handgemaakt en van hoge kwaliteit.

Hoe onderhoudt u uw Dromenvanger?

Dromenvangers zijn eenvoudig te onderhouden. U kunt ze afstoffen met een zachte borstel of ze voorzichtig afspoelen met koud water. Als uw dromenvanger veren heeft, kunt u deze voorzichtig opfluffen om ze hun oorspronkelijke vorm terug te geven.

Bestel uw Dromenvanger bij ons

Bij onze webshop kunt u gemakkelijk en veilig uw dromenvanger bestellen. We bieden snelle en betrouwbare levering en hebben een uitstekende klantenservice. Of u nu op zoek bent naar een traditionele dromenvanger of een moderne variant, bij ons vindt u zeker wat u zoekt.