Show sidebar

Anti Stralingskit

Anti stralingskit, het doosje bevat een ruwe Roze kwarts, Bergkristal en Toermalijn.
Let op! Elk doosje is anders, dus de foto kan afwijken van het artikel dat u ontvangt.
Inclusief papieren beschrijving

Meru Piramide

(2 klantbeoordelingen)

De Meru Piramide is een prachtig en solide hoog-energetisch instrument voor in huis. Geplaatst op het bureau, onder het bed of op een ‘heilige’ plaats doet het graag zijn mooie werk.

Rozenkwarts theelichthouder

Rozenkwarts is DE steen van het hart en de liefde. De Steen werkt goed in op je chakra en helpt je om het hart te openen.

Gezellig een kaarsje branden, dan is deze houder de droom voor je!

Tarot Opbergdoos Hart Gegraveerd

Deze prachtige opbergdoos is ideaal om je tarot- of orakelkaarten in op te bergen. De doos is vervaardigd uit kwalitatief hout, versierd met een fijn gegraveerd hart en gevoerd met zacht rode velour. Dit doosje kan ook perfect gebruikt worden als sieradendoos.

Tarot Opbergdoos OM Gegraveerd

Deze opbergdoos zal je helpen je tarot- of orakelkaarten op te bergen. De prachtige houten doos is vervaardigd uit mooi hout en is gevoerd met rode velour. Het deksel is versierd met een gegraveerde levensboom, één van de krachtigste symbolen die gebruikt wordt in vele religies als de grondlegger van het leven.

Zoutsteen Lamp 4-6 kilo

(1 klantbeoordeling)
Knappe Himalaya Zoutsteen Lamp, inclusief 15watt lampje en netsnoer.

 

Let op; Bij levering kan de zoutsteen alsook de hele lamp vochtig zijn, dit is normaal, dit verdampt zodra u de lamp een tijdje laat branden.

Zoutsteen lamp Piramide

Zoutsteen lamp in piramidevorm van ca. 13 cm hoog. Wordt geleverd op een houten voet met kabel en lampje 15 watt.

 

Let op; Bij levering kan de zoutsteen alsook de hele lamp vochtig zijn, dit is normaal, dit verdampt zodra u de lamp een tijdje laat branden.